.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

мокри сънища ?

Здравейте

Вчера ( или по точно снощи ) , с аверката ми стигнахме до свирки . Не желаех да и се " изпразвам в устата " , та не стигнахме до там . Когато започнах да се усещам че ми идва , спряхме , после отново започнахме , и така няколко пъти без изпразване . Всичко мина наред , прибрах се нищо нямаше . Преди малко 5.20 .. се събуждам .. цяла вечер ми е топло , въртя се , комар ме хапа и кФо ли не .. гледам едно ОГРОМНО петно на боксерките ми ;(
    Та .. това мамка му сперма ли е ?
    Не съм санувал да правя секс , защото почти не съм спал тази вечер ..
    Лепкаво е .. на сперма ми прилича ;(
    Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя . Сега ако това е било сперма , означава че няма да мога да го направя , така ли ?

Благодаря предварително

Ти ще ме разбиеш ! На колко си ? Ако си се замозадоволявал щеше да разбереш че на ден можеш да се изпразниш 2-3 пъти че и повече(това нема спирка ;]).

Следващия път отиди в кенефа и се изпразни, после мое си продължите

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    "Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя"
    Искаш да кажеш, че вчера не си искал да са изпразваш щото си искал да имаш повече за неска ли ?
    Schhh! Hear the silence...

Ми нз дали е сперма.. то няма много вариянти на течности които излизат от оная ти работа.. да видим:
    1. Урина.. не вярвам да не знаеш кво е пък и не вярвам да си се напикал и да не разбереш.
    2. Кръв.. тя излиза в крайни случаи (когат някой те срита здраво в бъбреците) таа ако някой наскоро го е правил да знаеш че е кръв.. а да и забраих да кажа че е с червен цвят така че и тва отпада.
    3. ии стигаме до спермата.. може да е настъпила преждевременна еякулация.. сам каза че не си лъскал от 1 седмица
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    "Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя"
    Искаш да кажеш, че вчера не си искал да са изпразваш щото си искал да имаш повече за неска ли ?
    12/13/14???

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Re: мокри сънища ?

Да беше свършил в някоя салфетка като не искаш в устата..
    И кво е тва сега:

Цитирай Първоначално написано от imigranta
    Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя .

Айде само преди да правиш пак каквото и да било, прочети си по въпроса. За твоя "проблем" и учебника по биология за 8 клас може да ти свърши работа ..

Пич ако можеш да се празнип само по веднъж на седмица или на ден имаш сериозен проблем
    На хората 5-10 пъти на един ден им е нормата, пък ти тука са излагаш

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Повярвай ми смях се с глас на това което написа
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Пич ако можеш да се празнип само по веднъж на седмица или на ден имаш сериозен проблем
    На хората 5-10 пъти на един ден им е нормата, пък ти тука са излагаш

Супер фен
    Спeрма ще е,няма какво друго да е...

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    На хората 5-10 пъти на един ден им е нормата
    Повече ...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен
    Явно спермата не му стига на човека...

Супер фен
    Град
    увас ;p
    не, искал е да има достатъчно, че да й напълни муцунката...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    Ми нз дали е сперма.. то няма много вариянти на течности които излизат от оная ти работа.. да видим:
    1. Урина.. не вярвам да не знаеш кво е пък и не вярвам да си се напикал и да не разбереш.
    2. Кръв.. тя излиза в крайни случаи (когат някой те срита здраво в бъбреците) таа ако някой наскоро го е правил да знаеш че е кръв.. а да и забраих да кажа че е с червен цвят така че и тва отпада.
    3. ии стигаме до спермата.. може да е настъпила преждевременна еякулация.. сам каза че не си лъскал от 1 седмица
    Абе, ти шегуваш ли се...или просто си доста спрЕл?
    По темата:
    ХАХАХАХАХАХАХХАХ.Вие сте не-човеци?!?!
    Тя искаше днес да има изпразване , а не се бях самозадоволявал от 1 седмица , за да имам потенциал да го направя . Сега ако това е било сперма , означава че няма да мога да го направя , така ли ?
    - ама ти сериозно ли?Малко култура..нещо?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Може да е искал да има повече снаряд за по-голяма експлозивност .... Мой вярвай ми след такова 7 дневно въздържание можеж да свршваш още много преди да свърши резервоара ти
    $k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    не пич споко дишаи и да е сперма кфо регенва се за 24 4аса

брато не се притеснявай, зрдависваи се с приятелчето и не се притесняваи какъв потенциал ще имаш за изпразване щото тва което излиза след ръчка е 1/3 от това което излиза след чукане

Не лъскай 1 месец, и ше видиш как ше и се стовари 1 литър сперма на лицето.. ;д

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Един път изпразниш ли се после няма секс 1 месец ФАКТ (ИДИОТ)...Как може да ти лапа и да не ти дава да свършиш тая е некъв съдист ...

някой играл ли е играта scwu

ужасссссссс..
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

Re: мокри сънища ?

Цитирай Първоначално написано от imigranta
    Здравейте

Вчера ( или по точно снощи ) , с аверката ми стигнахме до свирки . Не желаех да и се " изпразвам в устата " , та не стигнахме до там . Когато започнах да се усещам че ми идва , спряхме , после отново започнахме , и така няколко пъти без изпразване . Всичко мина наред , прибрах се нищо нямаше . Преди малко 5.20 .. се събуждам .. цяла вечер ми е топло , въртя се , комар ме хапа и кФо ли не .. гледам едно ОГРОМНО петно на боксерките ми ;(
    Та .. това мамка му сперма ли е ?
    Не съм санувал да правя секс , защото почти не съм спал тази вечер ..
    Лепкаво е .. на сперма ми прилича ;(

Благодаря предварително
    Като ти дойде,няма да можеш
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=356086 Продавам теми по история!

Град
    Pleven
    Аз мисля .. че просто си се възбудил (предполагам в съня си ) и пенисът ти е изпуснал предеакуациоона течност ...тя е лепкава и мяза на сперма но не мога да ти гарантирам... аз лично за 12 часа секс свърших 4 пъти при почти неспирен секс ... така че и да се пазиш и да не се пазиш за другия ден пак ще има сперма за свършване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си