- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пудра за лице
аз ползвам на ейвън и съм много доволна![]()
Аз си взех на Импала (антибактериална се води..) ии съм много доволнабях много учудена,че е толкова хубава
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Моля,моля. Наистина е скъпа, но мисля, че си заслужава парите. (Поне от моя опит)Първоначално написано от deSireeE
и аз така мисля, а за другата мацка не е нужно да претендира кое определя за скъпо и кое не .Първоначално написано от gret4ety
Ами така и така сте пуснали тема за пудрите ... Може ли да ми препоръчате пудра, която да е под 10 лв и да покрива добре , защото нямам тази финансова възможност да дам 30 лв за пудра .. ако ме разбирате![]()
ми аз за по-евтина се сещам за golden rose ,ползвала съм я и не съм особено доволна нищо особено,но все пак това е пудра,ако искате силно покритие-фтд![]()
ми аз за по-евтина се сещам за golden rose ,ползвала съм я и не съм особено доволна нищо особено,но все пак това е пудра,ако искате силно покритие-фтд![]()
Така е, не разбирам защо търсите покривност от продукт, който не е предназначен за това.
ИмпалаПървоначално написано от bonbonche005
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
"Essence" била добра за парите си. Незнам дали е така , не съм я пробвала, но доста хора ми я препоръчват.Първоначално написано от bonbonche005
[quote="bonbonche005"]Ами така и така сте пуснали тема за пудрите ... Може ли да ми препоръчате пудра, която да е под 10 лв и да покрива добре , защото нямам тази финансова възможност да дам 30 лв за пудра .. ако ме разбирате[quote] На Manhattan антибактериалната е хубава около 9лв. е и имаше една италиянска Ellis за парите си я бива 6,50лв някъде беше
Flormar .. аз съм с такава , супер е!Първоначално написано от bonbonche005
Impala - предишната ми беше такава и от нея съм доволна
Manhattan антибактериалната .. много е добра! (:
не ползвайте на руби роуз и голдън роуз ,![]()
![]()
моята се натроши и разпадна![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…