.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    аз ползвам на ейвън и съм много доволна

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз си взех на Импала (антибактериална се води..) ии съм много доволна бях много учудена,че е толкова хубава
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от deSireeE
    Чесно казано много ще ме заболи да дам 30 лева за пудра,но ще си взема тази на Loreal,защото от това което прочетох разбрах,че ще ми върши страхотна работа Благодаря ти ira90 и на другите също !
    Моля,моля. Наистина е скъпа, но мисля, че си заслужава парите. (Поне от моя опит)
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от rozovka
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Манхатън 2 в 1. 17 лв обаче е най добрата пудра
    и 17 лв скъпо ли ти се вижда

има мнг по хубави от манхатън например на максфактор
    За несхватливите ще поясня думите си: Няма нужда да даваш луди пари за една кирлива пудра, с която ще приличаш на порцеланова. Пудрата на Манхатън покрива всичко перфектно и стои естествено върху кожата. Също така издържа дълго
    и аз така мисля, а за другата мацка не е нужно да претендира кое определя за скъпо и кое не .

Ами така и така сте пуснали тема за пудрите ... Може ли да ми препоръчате пудра, която да е под 10 лв и да покрива добре , защото нямам тази финансова възможност да дам 30 лв за пудра .. ако ме разбирате

ми аз за по-евтина се сещам за golden rose ,ползвала съм я и не съм особено доволна нищо особено,но все пак това е пудра,ако искате силно покритие-фтд

ми аз за по-евтина се сещам за golden rose ,ползвала съм я и не съм особено доволна нищо особено,но все пак това е пудра,ако искате силно покритие-фтд

Така е, не разбирам защо търсите покривност от продукт, който не е предназначен за това.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Ами така и така сте пуснали тема за пудрите ... Може ли да ми препоръчате пудра, която да е под 10 лв и да покрива добре , защото нямам тази финансова възможност да дам 30 лв за пудра .. ако ме разбирате
    Импала
    Шофирай разумно - стигни жив!

"Essence" била добра за парите си. Незнам дали е така , не съм я пробвала, но доста хора ми я препоръчват.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

[quote="bonbonche005"]Ами така и така сте пуснали тема за пудрите ... Може ли да ми препоръчате пудра, която да е под 10 лв и да покрива добре , защото нямам тази финансова възможност да дам 30 лв за пудра .. ако ме разбирате [quote] На Manhattan антибактериалната е хубава около 9лв. е и имаше една италиянска Ellis за парите си я бива 6,50лв някъде беше

Мега фен Аватара на iiordanova
    Flormar .. аз съм с такава , супер е!
    Impala - предишната ми беше такава и от нея съм доволна
    Manhattan антибактериалната .. много е добра! (:

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    не ползвайте на руби роуз и голдън роуз ,
    моята се натроши и разпадна
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си