- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да сменим името Мусала - турско е!
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=549169
Така или иначе само се спори около едни и същи особи във форума.Дайте да изкоментираме това.
Забравих да посоча, бих искал да чуя мнението на аутумнтеарс по този въпрос.
Да го прекръстим пак на Сталин.
изобщо някой взима ли насериозно бъртвежите на Волен?
Grumpy old madman
Нема такава простотия. То половината върхове в България са с труски имена![]()
//хаха, при едно от предишните споменавания на темата във форума прочетох "мусака" и си бях подготвила прекалено дълга (позитивна) реч, относно ненадминатата попивателна сила на българския език, която го прави особено богат, пъстър, поетичен, дори забавен)) В крайна сметка, историята е затова, да сблъсква културите, да ги соли, подправя и багри.
интервюто не го дочетох, журналистът как си формулира въпросите, пък Волен дори няма да го коментирам.
Проблемът на България не и в имената на върховете, а в съществата*, които не си знаят мястото и претендират да бъдат такива, каквито не са След време ще станат мнозинство и страната ще бъде управлявана от тях. И ако си мислиш, че като качваш снимки с българки си много харесван и интегриран си в голяма заблуда. Горкото момиче, мога само да я съжалявам!
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
![]()
![]()
![]()
Това ти бил проблема, че аз излизам с българи.За твое успокоение, мацката си е туркиня![]()
Проблемът ми е, че изобщо си на територията на страната. За голяма жалост, не мога да си представя мнението в пълен блясък, защото модераторите ще ме дарят с банан, а както казах за същества като теб не си заслужава...
![]()
Като не ти стига мозъкО да си изразяваш мнението без псувни, си трай.Първоначално написано от AutumnTears
![]()
нямах предвид псувни...
![]()
Между другото, първо задръж българите в България, после мисли да изгониш 'изметта', както ти ме наричаш
Според мен врагът на дадена нация и вече икономическите, социални и културни аспекти на обединението в държава не се обозначава само с принадлежност към етнос.
Враг на дадена държава е този, който не допринася за развитието й или го спъва. В случая със Серсери не съм видял нищо анти-българско като замисъл или изказвания, което да го дефинира като негоден за съществуване на българска земя.
По темата - популистките изказвания ме дразнят. Хубаво е да има по-национално ориентирани политически групировки, стига те да имат нещо повече от театрални постановки и липса на ясна политическа идея.
вие ги гоните, как да останат тук... Интересно ми е с какви очи се представяш за българин
![]()
Това къде е роден и къде живее няма нищо общо... на 18 съм, макар че това няма никакво значение
![]()
Има общо, вече зависи кой модел за определение на 'нация' се следва - френския или немския.
Но който и да е, в случая е официално български гражданин със своите права и задължения. Не е задължително да е инфилтратор, подкопаващ българщината и готвещ наред със свои съмишленици асимилация на България от страна на Турция...
Чиста национална държава в моментната политическа и културна обстановка навсякъде НЯМА как да има - независимо на кого му се иска и на кого - не.
За 18 годишна имаш доста плоско мислене. (:
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Българите не произходат от балканския полуостров. трябва ли да се махнем?
Grumpy old madman
никак не ми е плоско мисленето
![]()
Канис, опитай се да си преведеш какво означава "teen" и си помисли дали не си по-подходящ за бъдещия (надявам се) раздел- "Стари ергени"
![]()
Затапват те, а ти се заяждаш на дребно.Първоначално написано от AutumnTears
Добре, че се намират х19+ годишни тук, че с такива като теб форума щеше да е съвсем загубен.
Знаеш ли... до сега не си ми правила някакво по-особено впечатление, ама сега си като трън в очите. Дразнещо е човек, който си няма на идея за какво говори да коментира подобни теми.
И да, плоско ти е мисленето, но това, че все още не си го разбрала е твоя грешка.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Старите ергени сме най-големи пичове.Първоначално написано от AutumnTears
Но защо не отговориш на въпроса? Май понеже мисленето ти се уповава само и еиднствено на непоклатимата вяра в превъзходството на една националност над други.
Grumpy old madman
Българите сте защитавали тази територия в продължение на векове, а сега доброволно приемате враговете си .
![]()