- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво взимате със себе си на плажа?
Кърпа
Слънцезащитен крем
Тъмни очила
Вода и нещо за ядене
Телефон
Пари
Надуваема топка ( или някоя друга надуваема глупост)
ии мисля, че е това![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
телефон , пари , ключове , плажна чанта , хавлия , слънчеви очила , списания и нещо за хапване и пиене.![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
ами взимам си чантата, в която има:
кърпа,фактор,фотоапарат,сп сание,пари,телефон със слушалки,ключ от квартирата;
отделно нося:джапанки,дюшек/възглавнички
мисля че тва е![]()
![]()
Кърпа
Слънцезащитен крем
Ластик за коса
Телефон + слушалки
Списание
Ключове
Възглавнички
Фотоапарат
Това са . Може и да съм пропуснала нещо.![]()
Първоначално написано от malibugirl
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
един стар телефон, малко пари, вода, храна
Плажна кърпа, вода, нещо за ядене, слънцезащитен крем, списание, телефон + слушалки, пари .. май е това.![]()
Шатра,две манекенки с ветрила,хладилник,фризер,а дио система,джет,моторница с парашут,водно легло,масажистка,плажно масло и хавлия
Говнааааааааааа
Еми аз си взимам хавлия,слънчеви очила,шалчето за кръста,надуваема възглавничка,лосиона,телеф он,пари,четка за коса,ластичка и рядко MP3...![]()
![]()
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Ами ето какво; топка, кърпа, слънцезащитен крем, четка за коса, телефон, ключове, пари, някъв плод да ям и май е тва..
Слънцезащитните глупости (някой път не ги зимам, щото се мажа предварително ;д ) , топка , кърпа , надуваем дюшек , телефон, фотоапарат, пари, нещо за ядене, вода, ключове, карти, списание / вестник ии тва е![]()
2та телефона,пари,дрехи,карти ии за друго не се сещам
не се изказвай неподготвен,прасе
Кърпа, слънцезащитно мляко, пари, телефон, компанията и друго не ми трябва!![]()
I still have feelings...
you are my passion.
Хавлия, списание, вода
Телефони, камери и фотоапарати не, защото има много нахални и гадни цигани![]()
![]()
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Хавлии, слънцезащитните лосиони, списания, книга, вода, телефон, пари, фотоапарат, капела, джапанки, балсам за устни.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Хавлия, кърпа, карти, пари, вода, плодове, списание, слънцезащитен спрей фактор 15,30 и май е това![]()
Слънцезащитни продукти , кърпа , вода , студен чай / натурален сок , фотоапарат , списание , пари и нещо за хапване.![]()
To infinity and beyond.
Кърпа , списания , слънчеви очила , пари ,плажно олио , телефон ... такива работи..![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
2 кърпи , плажно мляко , MP4 , списание , вода , нещо за хапване и фотоапарат.![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
кърпи , плажно мляко вода,храна, слънчеви очила,телефон пари и ключове.![]()
![]()
- кърпа
- пари
- ключове
- телефон
- надуваем дюшек
- слънцезащитен лосион
- книга/списание
+ възглавничка и някой път табла за играПървоначално написано от pyxkawataa
![]()
Хавлия, надуваема възглавничка, телефон, фотоапарат, книга, вода, нещо за ядене.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
очила телефон и нещо надуваемо![]()
All i need is.....BEER
аз нося със себе си парео,вода,пари,плажна шапка и чадър