- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кой е по-опасен и кой безопасен?!
Кой пиърсинг според вас е по-опасен и кой безопасен: На пъпа или на езика? Защо?!
На езика е по-опасен, защото езика е мускул с много нерви, кръвоносни съдове, докато пъпа е едва-ли не само кожа.
и аз така мисля,но може и да бъркамПървоначално написано от KumchoValcho
само предполагам
Нито един от двата не е опасен ако се грижиш за него и го почистваш. Напълно безопастни са си.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ами пробиването?Първоначално написано от stefity
Съгласен съм, че грижата за пиърсинга е най-най-важното нещо, ако приемем, че е продупчено всичко както трябва.
Първоначално написано от Sasha2k8
+![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Мисля, че на пъпа, а и изглежда много по - добре!![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
И на двете според мен е опасно, но на езика е по - опасно.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
съгласна!Първоначално написано от anitapz93
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
И двете места крият своята опасност.Според мен е по-опасно, това при кой ще се пробиеш.![]()
Е, това при кой ще се пробиеш има най-голямо значение!Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Все пак човек трябва да си разбира от работата!
![]()
На пъпа е по-безопасно според мен, защото четох, че на езика ако се пробие неправилно може да се изгубят вкусовите качества.. (аз за това се отказах от обица на езика)
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Според мен пиърсинга на езика е по - опасен..Така предполагам..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
на езика,определено.
но все пак,ако го промиваш както трябва,и ако се дупчиш при специалист,който си разбира от работата,няма да имаш никви проблеми![]()
По-безопасно определено е на пъпа, но там рано или късно си налага да махнеш обицата, защото с времето кожата изстанява. Ако търсиш дълготрайност дупчи езика и се кефи.![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Нито едното не е опасно, ако полагаш грижи. Това "АКО се възпали ще стане еди кво си" - за да се възпали, вероятно не полагаш достатъчно грижи за поддържането на пиърсинга и самото място в ред.![]()
whenever u r gone i just wanna be with ya .