- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момчета ?
Немам думи.. ПЪЛНИ: кръгли -не ... а леко пълнички -да
Еее зависии. Не гледам само тялото.![]()
Не. Не харесвам. Предпочитам слаби даже по - слаби от нормалното...
![]()
Life is full of beauty... Notice it!
Стига дане е от типа "СЛОН".. Не ги харесвам дебели но леко много леко закръглените са хубави![]()
Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)
PF, .. che golqm maistor na golqm tezgqh raboti![]()
мен ме кефят само слабите ... до сега несъм срещал дебела да ми хареса ...
Ако трябва да съм честна .. Бих предпочела да е по-пухкав, пред някой слаботелесен като скакалец .. Тези хора изобщо не ме привличат, това мъж ли е?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Жалко, че "пълните" получават само дискриминация от останалите...![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
А слабите? Че дори и мускулестите пичаги не са на пълна почит.Първоначално написано от FuckedUp
Зависи..(колко слаби)Първоначално написано от loctite
Имам 1 пичага от моя клас дето е 2.00 и е кожа и кости..не е толкова диск.
Според тебе, момичетата кой ще изберат...прилично мускулест или някакъв супер слаб/дебел..?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Аз лично харесвам. Всичко зависи излъчването,като цяло. Може едно момче да е пухкаво и едро,но да е много симпатично. Има вариант и момчето да е с уникално тяло,но просто да няма никакъв чар. Така,че зависи от излъчването!
Да е някакъв по-слаб дори от мен или на моите кг - айде няма нужда
Да се чувствам и в обятията на някоя мечка - също няма нужда
Ако кг подхождат на ръста би било много добре ;р
Върнахте ми надеждата сега отново ще стана 150кг![]()
![]()
![]()
ем аз съм момче ма моа кажа че тва жена да харесва дебели като се изключат другите черти като характер и такива неща а само визията...да харесваш дебели не е нормално никой не харесва дебели.момчето тряя да е слабо но и да има сила в смисъл мускули а не сланини.между мускули и сланини разликата е много голяма
Амии .. да харесвам леко пълните, а и не гледам само телосложението..
Но в никакъв случай не ми харесват много дебелите, с не оформени тела или пък слабите,къде са и по-слаби от мен ;дд
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Определено напомпаните не са за мен.![]()
В смисъл не харесвам дундьовци, а мъже с нормално телосложение. Възможно е и малко бирено шкембе, ама да не прекаляваме много - таман да има по кво да го пляскам ако няма хубаво дупе![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е тва е
![]()
![]()
![]()
<---- широк гръб.
На опашката моля![]()
Никой не харесва мускулести... на мен тия не ми минават.
Temet Nosce
벨야카
На мен слабост са ми високите,слаби,но здрави мъже![]()
Напомпаните са ми противни,а пълничките са сладури![]()
Мне мисля,че телосложението може да е фактор за любовта.. но все пак се опитвам да се потдържам и това за 1:70 на 70 килограма.. аз лично съм 1:80 на 75 кг ..и не мисля, че не привличам вниманието на някойй женски![]()
Мне мисля,че телосложението може да е фактор за любовта.. но все пак се опитвам да се потдържам и това за 1:70 на 70 килограма.. аз лично съм 1:80 на 75 кг ..и не мисля, че не привличам вниманието на някойй женски![]()
Oк де сигурен съм,че ще те разберат и само с едно мнение !!!![]()