- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво живеете?
искам да изкача най-високите върхове и да пребродя най-горещите пустини- това горе-долу изчерпва нещата
Близък до моя поглед... Не го смятам за правилен, но е моя си. Страх ме е да имам деца. За мен да имаш дете значи да хвърлиш цялата си енергия, обич, време, поглед, жест всичко на това крехко същество. Да забравиш за себе си и да живееш за него. Явно имам голямо его и ме е страх да не съсипя нещо толкоа крехко, защото никога няма да бъда готова да отдам съществото си изцяло. Искам да изгоря, а не да изтлея... и да съм почувствала колкото се може повече неща... колкото и невъзможно да е.Първоначално написано от leprechaum
Живея в момента единствено и само заради това,че съм си поставил определена цел.Не правя чак дългосрочни планове,защото шанса те да се променят 5-пъти е твърде голям.Просто се стремя да намеря нещата,които да ме допълнят като човек.
че е смешно, смешно е - все пак трябва финансова стабилност и самостоятелност.Първоначално написано от terrorclub
но защо ги прецени така всички, след като немалко хора, пишещи тук си бачкат и си изкарват пари за себе си? отделно не знам ти самият работиш ли, за да говориш така.![]()
Живея, защото има твърде голяма част от света, която не съм виждал, а искам.
Живея, защото очаквам едно още по-добро "утре".
Живея, за да осъществя мечтите си, колкото и наивни да са те.
Живея, за да уча и да си създам финансова независимост. След като си го осигуря, ще мисля за деца
Животът е хубав, нищо че има лоши моменти.
взе ми думитеПървоначално написано от slavito007
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
безнадеждните оптимисти не са добре приети в тоя свят.. и са такива до време..
Живея за да радвам хората с присъствието си![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Живея за МОМЕНТА...
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Страхотна тема за този форум. защо живеем? Откъде идваме? накъде отиваме? Какъв е смисъла на живота?
Все още не съм си открил призванието в живота.
Grumpy old madman
'Get busy living, or get busy dying..'Първоначално написано от Canis_Dirus