.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Град
    из източната част
    искам да изкача най-високите върхове и да пребродя най-горещите пустини- това горе-долу изчерпва нещата

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитирай Първоначално написано от leprechaum
    ^Само от цялата работа не разбирам кое му е смешното да градиш кариера или да откриваш себе си? Предполага се, че всяка майка има съзнанието да прецени кога иска да има дете. Рисковете всеки си ги поема за себе си.

За децата и създаването на поколение.. в интерес на истината очквах да получа малко по-егоистични отговори. Нещо от рода на кой какво иска за себе си. Ето това не разбирам- защо хората трябва да се осъществяват чрез децата си. Сами по себе си не можете ли да бъдете? И не, не ви рекламирам еретичната мисъл да нямате деца и недай си боже да се затрие човечеството.. тъй че ако може без накрая думите ми да се изопачени на 180 градуса.
    Близък до моя поглед... Не го смятам за правилен, но е моя си. Страх ме е да имам деца. За мен да имаш дете значи да хвърлиш цялата си енергия, обич, време, поглед, жест всичко на това крехко същество. Да забравиш за себе си и да живееш за него. Явно имам голямо его и ме е страх да не съсипя нещо толкоа крехко, защото никога няма да бъда готова да отдам съществото си изцяло. Искам да изгоря, а не да изтлея... и да съм почувствала колкото се може повече неща... колкото и невъзможно да е.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Живея в момента единствено и само заради това,че съм си поставил определена цел.Не правя чак дългосрочни планове,защото шанса те да се променят 5-пъти е твърде голям.Просто се стремя да намеря нещата,които да ме допълнят като човек.

Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    мен пък ми е някво мн смешно като некви на 15-19год.,чиято единствена дейност когато огладнеят е да идат до хладилника,да го отворят и да си вземат храна,почнат да ми говорят как кроят планове вече за деца и семейство и не знам си кво си.
    че е смешно, смешно е - все пак трябва финансова стабилност и самостоятелност.

но защо ги прецени така всички, след като немалко хора, пишещи тук си бачкат и си изкарват пари за себе си? отделно не знам ти самият работиш ли, за да говориш така.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Живея, защото има твърде голяма част от света, която не съм виждал, а искам.
    Живея, защото очаквам едно още по-добро "утре".
    Живея, за да осъществя мечтите си, колкото и наивни да са те.
    Живея, за да уча и да си създам финансова независимост. След като си го осигуря, ще мисля за деца
    Животът е хубав, нищо че има лоши моменти.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Живея, защото има твърде голяма част от света, която не съм виждал, а искам.
    Живея, защото очаквам едно още по-добро "утре".
    Живея, за да осъществя мечтите си, колкото и наивни да са те.
    Живея, за да уча и да си създам финансова независимост. След като си го осигуря, ще мисля за деца
    Животът е хубав, нищо че има лоши моменти.
    взе ми думите
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    безнадеждните оптимисти не са добре приети в тоя свят.. и са такива до време..

Най-много живея за момента ,в който ще имам собствено щастливо семейство На заден план е самата Земя .Искам да посетя ужасно много места. И ще се погрижа това да стане ,защото това са най големите ми мечти.

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Живея за да радвам хората с присъствието си
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Голям фен Аватара на king95
    Живея за МОМЕНТА...
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Страхотна тема за този форум. защо живеем? Откъде идваме? накъде отиваме? Какъв е смисъла на живота?

Все още не съм си открил призванието в живота.
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Страхотна тема за този форум. защо живеем? Откъде идваме? накъде отиваме? Какъв е смисъла на живота?

Все още не съм си открил призванието в живота.
    'Get busy living, or get busy dying..'

Мега фен Аватара на machoka
    За Турнето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си