- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да убедя майка ми....?
ЗдравейтеТака ето за какво става въпрос - много искам куче (чихуахуа
) обаче не знам как да убедя майка ми да ми вземе...говорила съм с нея за това обаче нищо...
Дайте някакви съвети...
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Щом не е съгласна знчи няма начин да я убедиш,единствения варянт е като вече е у вас кутрето няколко дни да го криеш...и тя иска не иска ще се съгласи !Първоначално написано от DarkGirll
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
и моята не беше съгласна ... един ден просто и занесох кучето в къщи ... на 1-вия ден каза че след 2-3 дни ще го върне но така и не го направи
`only God can judge me!
Никой родител не иска да вижда детето си тъжно...демек домашмите любимци ни развеселяват...и няма как да ти направи проблем !Първоначално написано от sian4eto
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
най-лесно е ако скоро имате рд ;д
немогат да върнат или да подарят подарък от рожден ден нали така?
Аз преди имах Чихуахуа, много добро куче беше, но почина през 2006, то беше вече на възраст, но едно куче го нахапа и то след няколко дни умрянаправо като си идвах от училище ме чакаше на вратата и подскачаше от радост и беше много сладко, много е лошо да загубиш домашен любемец
![]()
вярно е .. има известен риск да имаш домашен любимец ..Първоначално написано от mlakniwe
като умре ти става тъпо .. така че не се привързвай много към него ..
Е това няма как да стане защото аз нямам кинти за да си го взема сама...Първоначално написано от Valento
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore