- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правим през ваканцията?
Предложете какво да правим през ваканциятаНякои по-нетипични работи
Кажете и самите вие какво правите
![]()
Много е нетипично да четеш книги, пробвай.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Хм... Не е чак толко нетипично. Аз поне вмомента съм захванала да чета книги и по-точно "Под Игото" Шрифта ми дребнее. Почти като на другите книги е и ми е неприятно за четене. Иначе ми е интересноПървоначално написано от stefity
![]()
типичен ти идва шрифта, а?
нетипично е да пиеш много ефтин алкохол и да повръщаш![]()
мотаене с фр., моренце,лагери,плаж,кино и т.н. абе има мн.неща който да правим лятната ваканция...![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Още някоя емотикона да наблъскаш в малоумния си пост не можа ли?Първоначално написано от weenonas
Тренировки и упражнения вкъщи.
Катерене по дърветата.
Пекане на покрива на някой блок![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ае аз си седя в нас от болест.
Взема да изляза и пак ми се влошава оправящото се състояние.
Иначе, пиши се на спорт, ходи на плаж/басейн, скочи с бънджи.
Прочети "Чичовци", ще я намериш в ново издание с добър шрифт и няма да има от какво да се оплачеш.
На мен много ми харесва и нямам търпение да я свърша.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
бачкане....
от време на време..дискотечка,басейн,за граждаме момиченца кафенце...покер със някой приятелчета,море (което все още обмисляме)
правим глупости когато сме се разлигавили,правим си весело...
общо взето каквото ни иде на акъл...
изключвам бала, всичките събирания, ученето за изпити и празнуването след приема...
моренца, дискотеки, кафета
шофьорски курсове
походчета из горички
басейни
спорт
някоя диета
момчета - фенчета
... никак не е скучно
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от cherinka
Ти правиш ли ги тези неща ?
Мамка му, и аз искам такова момиче.![]()
Като не ти харесва не знаешли къде е хикса?!Първоначално написано от AcrossYourFace
И на мен не ми харесва, ама не знам къде е хикса....Ще ми го покажеш ли, моля...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Според мен мн добре знНай-горе в десния ъгъл
![]()
е кво може да правиш лятото,бири в некви паркове, разходки из Витоша, моренце,партита,концерти,о пър еъри , релакс вкъщи....
аз лично и уча,защото съм прекалено малоумна да допусна да остана на поправка и..да
Всичките ми неща за правене все опират до 'четене'
Имам 3 книжки, на които се каня от доста време + една христоматия с произведенията, които съм пропуснала да прочета + много учене за изпитите др година...
и + обичайните неща.. морета, обикаляне напред - назад, спорт!!! и тъй..
Туй е мойто лято!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
чакам да ми заздравее краченцето, за да мога да се напия на спокойствие без никой да ми обръща внимание, че съм с патерици, пък се наливам като бездънна каца...
ох престанииии нямаПървоначално написано от terrorclub
![]()
![]()
Марти си стои вкъщи и си е намерила доста неща за правене. Чета книги ,свалям си концерти да гледам, понеже не мога да отида ,слушам разни забравени албуми ,рисувам , пиша каквото ми дойде на ума. Мечтая си как ще си купя двор
(без къща) когато имам пари и там всяка лятна вечер ще събирам хора да си палим огън и да спим на открито.Може да си вземем и петли ,които ще дресираме да ни будят в 11 , а не в 6.
Мечтая си за Коледа даже ...Май наистина ми е много скучно.
Но винаги е по-добре, когато имаш възможността да излизаш."Навън" ти предлага почти безброй интересни неща за правене или поне на мен така ми се струва, защото ми се налага да си стоя вътре.
И аз като теб не излизам... За жалостПървоначално написано от MartyParty
![]()
:О Ама ти повтаряла ли си вече?Първоначално написано от guinessgirl
Аз денем си седя в нас, а вечер ходя по кръчми, разхождам се и т.н. От време на време гледам някой и друг филм, но още не мога да се наканя да изчета някоя книга. :Х
Нещо напоследък се зачестиха рождените дни и купончетата и си ми е супер. ^^ От време на време ходя да тичам, мъча се да се храня здравословно и такам. :]
досега се занимавах с разни тестове и задачи, още 1 седмица ще потреперя и след това започвам да си живея (уж)
то тва моето край нямаше -.-
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.