- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- любим спорт
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Кик бокс / Бокс
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace

Аз тренирам лека атлетика и това е един спорт който не можеш да практикуваш ,ако не ти е в кръвта.Баща ми е бивш спортист,майка ми също.Тренировките ми доставят удоволствие.Правя го от сърце и ако не тренирам един ден почвам да теперя..объркват ми се хормоните.Треньоpът ми е страхотен и той ме предразполага да се чувствам добре на пистата.Дисциплината (100 м.) ми е много отговорна и той ме е научил да ценя какво ми дават краката,а те ми дават сила и устремление да продължавам и да изкачвам все повече върхове в краиерата си.Спортувайте-няма нищо по хубаво от това!!

Бокс. От малък този спорт ми харесва и сега ходя от 2 седмици с огромно желание
Футбол
Академично Гребане и покрай него плуване и тичане(за издръжливост - към 10тина км) играя много Волейбол и Баскетбол. Тренирам гребане, защото развива всички мускули, прави те машина, но е и много кофти спорт и ако нямаш желание да тренираш, нищо няма да стане от теб....
Еми гребане с лажицаи баскетбол (тренирал съм го 6 години и продължадам да го тренирам)

Истинските приятели няма да те оставят да вършиш глупости..сам !!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!!
Бокс ,защото мога да изхърлям отрицателната енергия,и да бия новобранците
фитнесс,защото искам да напрая красиво тяло

Колко забавно да биеш новобранцитеПървоначално написано от everythingisrelative

Тръпка да те пребият ли ? Мисля че във всеки спорт си има тръпка определено.
Нямам химикалка!
Що го слагаш тва емотиконче винаги ?Първоначално написано от atractive
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

И аз сам същияПървоначално написано от valerusha

Първоначално написано от Fraximus
може да сте братя

Бокс
Бокс, борба, муай-тай, джуи-джитсу, класически фитнес ... и тва прави ММА
Помага ми да изпусна парата, която много бързо събирам

Формула 1 -.-

Kaкво значи "класически фитнес" ?Първоначално написано от firstdiesel
е ти се изкара Рони КОЛМАНПървоначално написано от firstdiesel

хахах смешник
Кво има Рони общо с бокса или джу-джицуто ?