- да, първите ми са трилогия, а четвъртата е отделно
- проследяват живота на пръв поглед обикновено момиче, което от вглъбена в себе си особнячка се превръща в силна и независима, а в последствие - чудовище, преследвано от всички
- започнах да пиша, защото исках да помогна на един човек, но тъй като не можех да направя това, което ми се искаше, аз направих това, което мога най-добре - да пиша /в живота на човек идва момент, в който разбира колко е безсилен и понякога наистина не ти остава избор, но това не ме спря/
- пиша най-вече за себе си, отразявам вижданията си, но не, няма конкретен човек, за когото да пиша или на когото да се харесам. Ще ми се да ме харесат като самата себе си, а не да съчинявам според очакванията...
- оооооо, да, много пъти и в най-най- добрия случай получавам писмо с отказ /във всички останали не получавам нищо/ И то не какъв да е отказ, ами нещо от сорта "Предложете произведението си на друго издателство" Превод: "К'во ни занимаваш с идиотщини? На опашката чакат лижигъзове с пари!!!"
Да не забравя - http://vbox7.com/play:f36a6343 /олекотеният трейлър на книгата - обичам да правя филмчета за проектите си, та на останалите да им е по-лесно да разберат за какво става дума. В случая се опитах да съчетая няколко несъчетаеми жанра/