.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

пиърсинг на долната устна...

Здравейте :P ам..понеже искам да си пробивам устната и реших да направя тази темичка за да ми обясните това онова по тая тема...например колко струва,къде в София мога да си направя (м/у другото това е малко безсмислено,защото вече знам ...но все пак може да споделите ) ,дали мн боли,разранява ли венеца закопчалката отзад на обицата,има ли голяма вероятност да се възпали и така нататък... :P ...мерси на всички за отговорите Може и да споделите дали и вие имате.... :] :P ...а ако вече има такава тема се извинявам

1 приятел се напи и си направи сам. Жив е

Мега фен Аватара на SunSmile
    В Козметика и диети ще ти помогнат повече!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    1 приятел се напи и си направи сам. Жив е
    ми..и аз мислех сама но...ме хвана страх и спрях ...но съм твърдо решена да си направя,но предпочитам да ми я направи някой,който си разбира от тия работи все пак...

мене една фр ме проби и въпреки че е накриво пак не ми разранява венеца..така че споко
    относно болката.. има я,ама само в началото-първите 3-4дни г/д
    вероятност от възпаление винаги има!но ако си я промиваш редовно в началото не мисля,че ще имаш проблеми
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Ще се осакатите някой ден.. Почнете и езиците сами да си пробивате, и ще стане суперкупон а.к.а. кървава баня.

Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Ще се осакатите някой ден.. Почнете и езиците сами да си пробивате, и ще стане суперкупон а.к.а. кървава баня.
    не се притеснявай иначе и на езика и на веждата съм пробита и никога не е имало 'кървава баня'
    специално за авторката на темата нз,но .. на мене т'ва си ми е страста,т'ва е нещото дето ме влече и знам достатачно за да се самопробивам,пробивам и т.н.
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Така като ме гледаш, запритеснила ли съм се?
    Иначе така една позната с "не се притеснявайте", си проби веждата, засягайки някакъв нерв (не съм запозната) и сега изпитва известни затруднения в придвижването на ръката си.

редовно ми се случва да видя красиво момиче с отвратителна обица около устата... много ми е гадно като ги видя окепазени така

Мега фен Аватара на Pliok0019
    За каква болка, какво чудо говорите?!

пичаги стара е теата но дано ми помогнете и аз така сама сама в нетрезво састояние иии неч пробих 6ото мн не заболя и по4ти я пробих де но само по4ти хахаха... обаче нещо съм засегнала май защотто отватре6ната страна стра6но се е подла устната и е за4ервена страх ме е да не е нещо сериозно... дайте някакви съвети ако имате..

Супер фен Аватара на dead_princess
    В момента, в който си писала това също си била в нетрезво състояние

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си