- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пиърсинг на долната устна...
Здравейте :P ам..понеже искам да си пробивам устната и реших да направя тази темичка за да ми обясните това онова по тая тема...например колко струва,къде в София мога да си направя (м/у другото това е малко безсмислено,защото вече знам ...но все пак може да споделите) ,дали мн боли,разранява ли венеца закопчалката отзад на обицата,има ли голяма вероятност да се възпали и така нататък...
:P ...мерси на всички за отговорите
![]()
![]()
Може и да споделите дали и вие имате.... :] :P ...а ако вече има такава тема се извинявам
![]()
![]()
![]()
В Козметика и диети ще ти помогнат повече!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ми..и аз мислех самаПървоначално написано от antiWHAT
![]()
но...ме хвана страх и спрях
...но съм твърдо решена да си направя,но предпочитам да ми я направи някой,който си разбира от тия работи все пак...
![]()
мене една фр ме проби и въпреки че е накриво пак не ми разранява венеца..така че споко![]()
относно болката.. има я,ама само в началото-първите 3-4дни г/д
вероятност от възпаление винаги има!но ако си я промиваш редовно в началото не мисля,че ще имаш проблеми![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Ще се осакатите някой ден..Почнете и езиците сами да си пробивате, и ще стане суперкупон а.к.а. кървава баня.
![]()
не се притеснявайПървоначално написано от ThroughStruggle
иначе и на езика и на веждата съм пробита и никога не е имало 'кървава баня'
![]()
специално за авторката на темата нз,но .. на мене т'ва си ми е страста,т'ва е нещото дето ме влече и знам достатачно за да се самопробивам,пробивам и т.н.![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Така като ме гледаш, запритеснила ли съм се?
Иначе така една позната с "не се притеснявайте", си проби веждата, засягайки някакъв нерв (не съм запозната) и сега изпитва известни затруднения в придвижването на ръката си.![]()
редовно ми се случва да видя красиво момиче с отвратителна обица около устата... много ми е гадно като ги видя окепазени така
пичаги стара е теата но дано ми помогнете и аз така сама сама в нетрезво састояние иии неч пробих 6ото мн не заболя и по4ти я пробих де но само по4ти хахаха... обаче нещо съм засегнала май защотто отватре6ната страна стра6но се е подла устната и е за4ервена страх ме е да не е нещо сериозно... дайте някакви съвети ако имате..![]()
![]()
В момента, в който си писала това също си била в нетрезво състояние![]()