.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Като искаш да ти свири телефона -> http://www.mega-device.com/Category_60.html .До сега не съм срещал телефон който да свири добре,ама то няма и да има такъв скоро де.Просто не са направени за такава цел.Аз и за това на телефона имам 9 песни.
    Еха много ти благодара.Мерси пич

Супер фен Аватара на Bianc0
    Не ме разбираш какво има предвид под "да свири добре".Много телефони са минали през ръцете дето свирят много силно,но качеството е зле.Преди време си играх с някакъв японски телефон(нечувана марка).Отзаде половината панел беше направен като говорител,свиреше много силно,но качеството беше супер лайняно.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    от телефон до телефон има разлика.. и аз не казвам, че трябва да свири силно, а качествено, разбирам те добре.. въпроса е, че съм срещал достатъчно добре свирещи телефони, една нокиа, забравих кой номер беше, ама беше нещо **50 и звука беше чист, но пък силата малко липсваше

Супер фен Аватара на Bianc0
    Е тя и моята Е52 вади много хубав звук,но е слаб.

Вземи си какъвто искаш и му купи тонколони. тва е отделен вариант, но имай в предвид, че иска и хубава батерия но пак казвам, че това е отделен вариянт...в смисъл, че не е най-добрия

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    той и моя е с хубав звук, силен, не пращи.. ама качвам 320kbps качествени парчета.. иначе си имам и мюзик кейс на tdk, само че трябва да се барна с 3 батерийки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си