- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ходите ли 4есто на фризьор?
Ходите ли на фризьор,колко 4есто,само за подстригване или за при4ески или хващате сами ножиците![]()
Веднъж на всеки месец и половина - подстригване и боядисване
^ Хехе, браво - кой като теб - 2 лв.Аз иначе ходя на 3 месеца някъде, за да ми се подстригват връхчетата.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Ходя през месец и половина - два за връхчетата.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ne
ne
ходя през 2-3 месеца да ми я оформят, а кат0 ми омръзне си я сменям!![]()
През 2 месеца-само връхчетата
Humans need fantasy to be human.
На фризьор - всеки месец за подстригване,а за боядисване - майка ми в къщи ме боядисва г/д пак всеки месец.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Преди ходех всеки месец, но сега от март не съм ходила. Сама си вземам връхчетата.![]()
По принцип 2-3 пъти в годината. Като бях започнала да я боядисвам ходех по-често да си оправям цвета, но вече се отказах и ходя само да ми махат връхчета.
всеки месец за подстригване
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Когато ми скимне, се подтригвам сама. От повече от година не съм ходила на фризьор. Открих си моята прическа и си я оформям периодично. Никога не е идеално, но съм доволна. ^^ Плюс това ми действа успокоително.
На 2-3-4-5 месеца.
Косата ми спря да цъфти и няма смисъл да ходя по-често.
Аз 4есто ходя на сешоар,с кадрева коса съм и в домашни условия се изправя трудно![]()
Рядко ходя 2-3 пъти в годината, само ако много оплескам косата. Иначе и сама си правя прическите![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ами когато преценя ,че косата ми се нуждае от оформяне или ми омръзне прическата хващам пътя и при фризьора ;]
Hostis Honori Invidia
Подстригвам се сама, когато ми омръзне прическата отново сама се подстригвам, така че.. когато ми скимни на около 2-3 седмици за връхчета ..![]()
Не ходя , защото майка ми е изкарала курс за фризьор .![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Преди ходих всеки месец, но сега не съм ходила от 2месеца, другия месец мисля да отида да ми я оформят само , че искам да я пускам дълга ии няма да ходя близките месеци на фризьор , иначи бретона сама си го постригвам![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...