хмм човека е антифен ми хубаво секи си слуша квото му харесва няма нищо лошо.. но...значи като гледам сички антифенчета дето са се събрали тук явно нищо не знаят за метъла...което всъщност е нормално те от къде да знаят и кво изобщо ги инт...нали не са метъли и затова е тъпо когато нищо не разбираш да се отваряш тука и да се праиш на големия познавач... хубаво не ти харесва ми не го слушай тогава кво си тръгнал да ми праиш антитема за нещо което не разбираш а после викаш че System of A Down горе-долу са ти допаднали..е те са метъл група да ти кажа само.. иначе според мен проблема като гледам е тва че слагате абсолютно всички стилове метъл(които са наистина многоооо) под един знаменател обаче не схващам пък кво общо има и рока в момента с групите за които ти говориш..които както забелязах са Dimmu Borgir и подобни предполагам...е ще ти кажа че те са блек метъл а има толкова много жанрове и поджанрове дори и аз не ги знам всичките а слушам почти всякакъв метъл...но тва няа значение...мисълта ми е като знаеш само за блек метъл и че се убивало на него и тн кво си тръгнал сичко да го "сливаш" в едно..пък даже и рок просто ... блек и дет метъла да не са единствените жанрове бе като не разбирате кво се праите че знаете много за метъла ...е то като почнете тука да "разсъждавате" си личи кой знае и кой не...ето дадоха ти няколко "песни" както пишат ХАТЕРИТЕ явно и английски не знае човека ... тъъъ кажи де ето тези песни които са тук имат ли нещо общо с тази която ти си дал... Dimmu Borgir - Progenies Of The Great Apocalypse... няма нищо общо с Bullet For My Vallentine- Curses и Three Days Grace - Never Too Late .... и знаеш ли що...защото метъла не е само блек и дет и не във всеки стил се крещи пък и да се крещи човека си пее и то смислени неща за разлика в текстовете на...някои стилове музика... на тебе просто антитемата траа да ти е против блек/дет метъл а не всякакъв метъл пък и рок даже
ето ти една песен групата се води алтернатив рок/метъл ... може да видиш текста за да прочетеш какви безсмислени неща "крещи" вокала...
Breaking Benjamin - You
прави си изводите пич нищо не разбираш от метъл и рок...да дет и блек не са от най предпочитаните или приятните..но не са единствените така че моля ти се...не се прави че знаеш много...моля те излагаш се...