.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 195
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Ами по принцип не слушам рок и метъл но има някои (рок) песни които ме кефят.
    Twisted Sister-were not gona take it
    Например
    Ама уния дето викат като на умряло ако ги слушам поне 5 минути и после ще съм за психиатрията
    Нищо лично към феновете,ама който слуша подобни "песни" не е наред с главата...
    Давате определения за стил, който не разбирате.
    Аз ако се заслушам за повече от 5 минути в някое техно или транс, или там не знам как ги наричате тия звуци, и започвам да блокирам... Същата история. Тоя бил за психиатрията, оня за не знам къде си... тъпа работа е да сипвате епитети с големия черпак.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Например
    Ама уния дето викат като на умряло ако ги слушам поне 5 минути и после ще съм за психиатрията
    Аз ако се заслушам за повече от 5 минути в някое техно или транс, или там не знам как ги наричате тия звуци, и започвам да блокирам... Същата история. Тоя бил за психиатрията, оня за не знам къде си... тъпа работа е да сипвате епитети с големия черпак.
    Да съм споменавал някъде,че слушам техно или транс или не знам си к'ви тъпотии ? К'во ми пука,слушай к'вото искаш и аз ще слушам к'вото искам,метъла е ужасна "музика" която слушат само ненормалните депресирани и откачени идиоти !!!
    Рок-а е друго нещо
    Не ме интересува кой какво мисли,аз мисля така
    НИКОГА не съм казвал,че рок-а е музика в която се крещи,wtf ?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Например
    Да съм споменавал някъде,че слушам техно или транс или не знам си к'ви тъпотии ? К'во ми пука,слушай к'вото искаш и аз ще слушам к'вото искам,метъла е ужасна "музика" която слушат само ненормалните депресирани и откачени идиоти !!!
    Рок-а е друго нещо
    Не ме интересува кой какво мисли,аз мисля така
    НИКОГА не съм казвал,че рок-а е музика в която се крещи,wtf ?
    МЕТЪЛА е ужасна музика и край точка така трябва да
    има 871328947128974 поджанра и всеки е различен сам по себе си как така метъла кой метъл дет, блек, дарк,емо,алтернътив и т.н.
    или викаш където има китари тъпо е
    Would She Hear Me If I Calls Her Name?
    Would She Hold Me If She Knew My Shame?

Цитирай Първоначално написано от Farbat
    1.Ако ми намериш една РОК песен в която крещят/викат/пищят те признавам честно !!!!
    2.само дет и блек метъл ли са ? нали знаеш че има десетки поджанрове и те са толкова различни, че си нямаш на представа ....
    3.тва е музиката с най-смислените текстове..
    4.кой те е излъгал, че който слуша метъл или рок трябва да е наркоман или някъф там ..
    5.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oJEN9b7lW7Q[/youtube] ^^^ Метъл
    6.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-4P3qVCfij8[/youtube] ^^^ Рок..
    7.Смешен си ..
    любими са ми ^^

както и да е супер фенка съм на рок музиката ..нз как ги свързвате изобщо двата стила? ;\ метъла не е музика за мен говоря за групи като "Cradle of filth" примерно..

и не си прав ! имат бъдеще и то голямо поне извън България ..защото тук явно преобладава ******* население ..
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

http://www.youtube.com/watch?v=ObidHByfasI

Сънувах как избивам цяло училище с дечица..

А с това... направо избих цяло училище с дечица.. утре ще ме пишат по вестниците.... peace

http://www.youtube.com/watch?v=1UUYj...feature=avmsc2
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Цитирай Първоначално написано от mishkaa
    1.Ако ми намериш една РОК песен в която крещят/викат/пищят те признавам честно !!!!
    2.само дет и блек метъл ли са ? нали знаеш че има десетки поджанрове и те са толкова различни, че си нямаш на представа ....
    3.тва е музиката с най-смислените текстове..
    4.кой те е излъгал, че който слуша метъл или рок трябва да е наркоман или някъф там ..
    5.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oJEN9b7lW7Q[/youtube] ^^^ Метъл
    6.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-4P3qVCfij8[/youtube] ^^^ Рок..
    7.Смешен си ..
    любими са ми ^^

както и да е супер фенка съм на рок музиката ..нз как ги свързвате изобщо двата стила? ;\ метъла не е музика за мен говоря за групи като "Cradle of filth" примерно..

и не си прав ! имат бъдеще и то голямо поне извън България ..защото тук явно преобладава ******* население ..
    Ами точно ..двата стила нямат нищо общо, но според хората,които слушат чалга примерно щом има китари значи е метъл и край..
    Аз също изобщно не харесвам Метъл, в който крещят и викат..
    но не всички метъл песни са такива ..Алтернътив метъл например тва е супер яката музика... музиката,текстовете,самите изпълнители..
    А най-смешното е това, че каза че тази музика няма бъдеще ахаха коя музика има бъдеще чалгата ли ? Жалко че в българия повечето хора слушат чалга и некви фешън хаосчета и такива... рока и метъла може би имат най-голямо бъдеще и ще бъде хубаво и хората в България да го осъзнаят това вече...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bLzDJK-UJrQ[/youtube]

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    метъла не е само блек и дет, по дяволите... чуйте малко alternative metal и пак говорете, че викат и крещят..

Аре, ти или верно си мноо зле или си адски гига-квазизле... наистина си нямаш работа, нямаш никаква идея защо го мразиш, какви са ти причините (ако можеш да кажеш нещо смислено, защото досега си казал пълни глупости)... копеле слушал съм и блек, слушал съм мелъдик метъл, хеви, траш.... това не ме прави наркоман, по простата причина, че не смятам да си скапвам организма... дори не пуша... уау, не съм метъл, нали?

Айде, кажи ми сега нещо съвсем не по темата, съвсем без смисъл и ми кажи да не ти пиша в темата (което няма да спазя).. Давай, ти си!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    автора е толкова тъп, че заслужава да му направя хейт тема на него.

слушаш REGGIE, a? просто се самозакрий и скачай в някой кладенец.. потресен съм

Град
    Horrorwood
    Авторе, дори Уикипедия разграничава стиловете повече от теб (а там не са много добри на тая тема да ти кажа).

А половината от разбирачите се изложихте достатъчно с примерите, които сте дали, спрете се вече.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    bullet for my valentine и three days gays
    якоооо

Колкото е тъп автора, толкова и "компетентни" мнения има по темата

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Авторът е голям разбирач без покритие.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на starburst

Re: Антифен тема : Метъл и рок.

Цитирай Първоначално написано от Ape
    Само аз ли мисля, че тея само крещят безсмилесно ?
    напиши името на някоя песен в google добави lyrics накрая и после виж дали просто крещят...

Чули сте 2 песни и коментирате
    http://www.youtube.com/watch?v=Nba3T...eature=related - викали били как ли пък не. Чуй какъв глас, какъв инструментал!
    Не се друсам и не убивам хора - какъв метъл съм аз
    П.П. дори цигари не пуша
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Авторът е голям разбирач без покритие.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Mar7i
    Чули сте 2 песни и коментирате
    http://www.youtube.com/watch?v=Nba3T...eature=related - викали били как ли пък не. Чуй какъв глас, какъв инструментал!
    Не се друсам и не убивам хора - какъв метъл съм аз
    П.П. дори цигари не пуша
    А !!!! Не те е срам как няма да се дрогираш и да пушиш къв метъл си ти ;д Иначе уникалната песен .. !!!

обаче усети разликата
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eRpvDSSuRL0[/youtube]

само не разбрах за кво се карате в тая скапана тема
    един дол дренки сте всички

хмм човека е антифен ми хубаво секи си слуша квото му харесва няма нищо лошо.. но...значи като гледам сички антифенчета дето са се събрали тук явно нищо не знаят за метъла...което всъщност е нормално те от къде да знаят и кво изобщо ги инт...нали не са метъли и затова е тъпо когато нищо не разбираш да се отваряш тука и да се праиш на големия познавач... хубаво не ти харесва ми не го слушай тогава кво си тръгнал да ми праиш антитема за нещо което не разбираш а после викаш че System of A Down горе-долу са ти допаднали..е те са метъл група да ти кажа само.. иначе според мен проблема като гледам е тва че слагате абсолютно всички стилове метъл(които са наистина многоооо) под един знаменател обаче не схващам пък кво общо има и рока в момента с групите за които ти говориш..които както забелязах са Dimmu Borgir и подобни предполагам...е ще ти кажа че те са блек метъл а има толкова много жанрове и поджанрове дори и аз не ги знам всичките а слушам почти всякакъв метъл...но тва няа значение...мисълта ми е като знаеш само за блек метъл и че се убивало на него и тн кво си тръгнал сичко да го "сливаш" в едно..пък даже и рок просто ... блек и дет метъла да не са единствените жанрове бе като не разбирате кво се праите че знаете много за метъла ...е то като почнете тука да "разсъждавате" си личи кой знае и кой не...ето дадоха ти няколко "песни" както пишат ХАТЕРИТЕ явно и английски не знае човека ... тъъъ кажи де ето тези песни които са тук имат ли нещо общо с тази която ти си дал... Dimmu Borgir - Progenies Of The Great Apocalypse... няма нищо общо с Bullet For My Vallentine- Curses и Three Days Grace - Never Too Late .... и знаеш ли що...защото метъла не е само блек и дет и не във всеки стил се крещи пък и да се крещи човека си пее и то смислени неща за разлика в текстовете на...някои стилове музика... на тебе просто антитемата траа да ти е против блек/дет метъл а не всякакъв метъл пък и рок даже
    ето ти една песен групата се води алтернатив рок/метъл ... може да видиш текста за да прочетеш какви безсмислени неща "крещи" вокала...
    Breaking Benjamin - You
    прави си изводите пич нищо не разбираш от метъл и рок...да дет и блек не са от най предпочитаните или приятните..но не са единствените така че моля ти се...не се прави че знаеш много...моля те излагаш се...

Само аз ли мисля, че си олигофрен? о0

Цитирай Първоначално написано от Nithael
    Подписа и аватара ти нямат много общо...

И аз това гледах

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Стига сте обиждали.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

И аз това гледах
    верно ;д
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Е, айде сега Хейтъри и тру метъли/рокаджии, ако всички слушахме едно и също нямаше да е интересно, нали? А колкото до автора.. Еми пич не си наясно.. На всички ни е писнало да се занимаваме с такива като теб, така че.. ае PEACE
    Digital communication, Information deformation, Media manipulation, Character assassination, Nationwide intoxication, Socio-manipulation.. The wonders of civilization?
    A generation victim to emotional decapitation..

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven

да бе, и на мен ми е супер странно като почнат да ми философстват,като нямат грам представа.и аз не разбирам от някои видове музика,съответно не философствам,щот знам ,че има и по-разбиращи. и аз така като кажа ,че слушам металика и т.н ме гледат все едно ще ги изям ,пък всъщност не слушам много агресивни неща (: абе кво се разправяме тука,видяло се е ,че няма да разберат ,че /dtДимо Боргир не са представители на метъл музиката,както и Три Дейс Грейс не са на рока.
    вземете примерно по-старите неща като металика,айрън мейдън,ейсидиси,блек сабат,дейп пърпъл..а колко още моа да си изброявам ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си