- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дразнят ли ви лелките.които се правят на тинейджърки?
Направо падам като видя няква дърта кошница,обула няква къса пола,с целулитните си криви крака,ка4ила се на някви ток4ета,с деколте до пъпа![]()
На какви се правят?!?! Много ме дразнят такива,а вас?
..
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Въпроса ми не е за жените на средна възраст,които се обли4ат добре,а за тези,които се обли4ат като 20 годишни.Разбираш ли?На мен много ми харесва да видя такава жена,а не занемарена,ама въпроса ми е друг.
Ако жената е облечена със стил - знае как да се облича, кое й отива и кое не, кое как да подчертае и т.н., то съм ЗА! Не е казано, че ако една жена не е 20, трябва да се носи като чувал или като бабичка.
Но пък наистина има и такива субекти, които не съобразяват какво обличат.
И предполагам под дърта кошница имаш впредвид жени на по 30-40 години - ХА ХА ХА! Зле...
А въпросът е - как 70-годишни се носят като 15-годишни ?![]()
Да..направо зле ми става като видя такиваа![]()
Да, "пълно" е с пенсионерки по мини поли, дълбоки деколтета и с 15-сантиметрови токчета!
Ти в ред ли си?![]()
![]()
Повече ме дразнят 13-годишни,които ходят като 20-годишни.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
В ред съм ,има такива 40 годишни лелкиПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
40-годишни лелки?!Що майка ти да не е на 20?
Хората на 40 са млади. Ще го разбереш като станеш на поне 20. Сега като си на 12 и 20-годишните ти се струват лелки и чичковци.
Не знаеш на колко съм...освен да се заяждаш друго не правиш.Аз съм на 21 години и не съм казала ,4е 40 годишните не са млади.Просто не разбираш въпроса ми за тези,които са на тази възраст,а се правят на 20 годишни...Първоначално написано от gia_sena_mono
Много добре го разбирам. Според теб как трябва да се носят 40-годишните бабки?
Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
![]()
![]()
Ооо, я заспивай! Келеш!![]()
Като станеш на 40 ще видиш колко ще ти е приятно да те наричат дърта кошница.
Абе май ти си на 40 и нещо не ти е приятноНе знам какъв 4овек си и защо така разсъждаваш
Има някои ,които се правят на "к...и" и просто е грозно и не им отива на годините,ти такава ли си???
Ако бях на 40 едва ли щях да съм във форума. Сигурно щях да си гледам децата, знам ли ...Първоначално написано от 7227
На 20 съм и ако трябва да бъда по-точна клоня към 21.
Да, наистина има жени, които с идеята да привлекат нечие мъжко око, изглеждат смешни и като карикатури. Някак елеменатарни са и са като ... магистрални феи. Разбирам за какво говориш.
Просто смятам, че ако имаш красиво и подържано тяло може да го покажеш, но в рамките на естетичното.
И аз така мисля,написах го,4е ми харесва като виждам такива жени,които уважават себе си,обли4ат се добре за възрастта си.Всяко нещо е до време. Не искам да обиждам никого,ама тези "магистрални феи"...
![]()
Думата е пошло.
тука сте го обърнали на чатИ като се харесват бабките така, нека си ходят... никой не те кара да ги гледаш
![]()
През хyя са ми,но се дразня,като ме заглеждат такива на работа...
Ние обсъждаме личните си мнения по въпроса,а те да си се носят,както искат. Лично мен ми е все тая - нали не съм аз!Ама се вклучвам в темата и защитавам мнение.
Какво да правиш и те са хора , важното е да не пипат.Първоначално написано от VinDiesel
![]()
А по - темата:
Аз честно казано не им обръщам и грам внимание на такива макар , че някои наистина са антипатични.
Но пък има и жени на средна възраст , които изглеждат доста добре. Абе всичко може да се види в днешно време.
awe hora to ima li ve4e nekoq lelka normalna nema iskat da vlqzat v modata no to ima mnogo na4ini i bez da se pravqt na 15 godi6ni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мда , и то много. Както и младите момичета правещи се на лелки..
И мен много ме дразнят някакви дърти уроспии се направили на 20 годишни момиченца супер булшит!