.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Най-гадното е като видиш някоя баба с къса пола/рокля (от 50те години подарък от на майка и приятелката на вуйчо й) дето им са виждат гадните крака целите в разширени вени и набръчкана кожа
    Иначе по темата гадно си е, ама да видиш 20 годишно момиче с набръчкан задник/целулит или пък ДЕБЕЛА и да носи къси неща ми се драйфа
    Мислят си че правят впечатление, а най много да отвратят някой имаш ли-показвай нямаш ли-крий го или поне не го показвай много

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от 7227
    ...написах го,4е ми харесва като виждам такива жени,които уважават себе си,обли4ат се добре за възрастта си. Всяко нещо е до време. Не искам да обиждам никого,ама тези "магистрални феи"...
    Ох, не се безпокой. Хората с повече IQ те разбраха за какво говориш, но за съжаление, малко от писалите в темата го имат коефицента и почват да се дърлят.
    Шанс.
    А самите те едва ли са виждали за какво точно говориш, но дай да се изкажат, дай да бъдем толерантни и демократични - всеки да се обличал както си иска. Еми то и аз може да искам много неща, ама дали ми приляга е друг въпрос...

Говориш за жените в критическа, които вече нямат тяло за показване, но от желание да си (само)докажат, че още "стават", се навличат в полички, токчета, слагат младежки грим. Не им приляга в никакъв случай.
    Виждала съм такива и ги разбирам, все пак в такава възраст една жена почва да се чувства все по-несексапилна, пред климактеруим е и т.н. и й избиват лимките и се опитва да привлича погледи, за да си докаже, че още е вървежна.

И аз нямам нищо против красивите, поддържани жени, били те и на 50.
    Обаче да се правиш на лолитка, да слагаш крещящ грим, лещи и удължения на 40-50 означава че не си знаеш мярката. Много е смешно, но си е и психически обусловено.
    Бях видяла една такава жена. Слаба беше, но впитите младежки дънки просто не й стояха добре. Якенца с паетки, тва-онова, обилен фондьотен и лещи, перука.. По-скоро приличаше на травестит и това беше тъжно. На тези години се предполага някакво улягане, че иначе е смешно.

Цаката е да не се прекалява. Никоя жена не трябва да се оставя на критическата да я направи на смешка. Но това е и до комплекси и мъдрост. Щото ако си си поживял добре, няма да имаш мерак да гониш вятъра и да влизаш в роля, която не е за теб.

Майка ми е на 40 и нещо и е здрава, красива, женствена жена, но не е тръгнала да се прави на "Барби", защото наистина е смешно.
    Облича се красиво и елегантно, но в никакъв случай не си избира пошли дрехи. И какво лошо? Още я заглеждат мъжете. Много по-красиво изглежда отколкото някоя изтървала времето си "лолитка" на 40, която повече прилича на травестит.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен
    не ,не ме дразнят всеки има право д се облича както иска
    хмм 40 годишните не са сбръчкани
    love is gone!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Напротив

Предпочитам такива "лелки" отколкото някакви отчаяни, които се обличат старчески, защото си мислят, че живота им е приключил ;о

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Напротив

Предпочитам такива "лелки" отколкото някакви отчаяни, които се обличат старчески, защото си мислят, че живота им е приключил ;о
    ++++
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Напротив

в България повечето се обличат такя сякаш времето е спряло

И какво общо има темата с раздела секс ?
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на t0d1t0
    MILF-ки > Теенеджърски курвета
    Станислава

Майна ся скивах неква 45-50 годишна набръчкана лелка с къса коса и черни цайса дето носеше черна блузка о тея мрежестите и от долу й са виждаше черния сутиен и циците, ма направо да ти извадят очите, е такива гледки как да не те отвратят

Мега фен Аватара на teenems
    ДАААА !
    много ги мразя и разни такива на плажа ..
    които се събличат ЧИСТО голи пред теб ,макар че съблекалнята е на 2 крачки..тва малко е далеч от темата ,но направо ми се повръща ..

веднъж бях видяла една 40-50 годишна ,ЦЯЛАТА ама ЦЯЛАТА в розово даже и косата и беше такава !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на starburst
    Определено да.

Re: Дразнят ли ви лелките.които се правят на тинейджърки?

Направо падам като видя няква дърта кошница,обула няква къса пола,с целулитните си криви крака,ка4ила се на някви ток4ета,с деколте до пъпа
    На какви се правят?!?! Много ме дразнят такива,а вас?
    Ми бих повърнал да си кажа честно

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Направо падам като видя няква дърта кошница,обула няква къса пола,с целулитните си криви крака,ка4ила се на някви ток4ета,с деколте до пъпа

Аз съм виждала и мои връстнички, които отговарят на описанието. И искам да ти кажа, че бих предпочела майка ми да носи къса пола и деколтета до пъпа, щото изглежда много по-добре от повечето пълнички (добре де, дебели) кифли, дето не знаят как да се обличат и им излизат паласките от всякъде иии ауфг ужасно е!
    А и къса пола... ако имаш предвид жена на 40: Аз познавам доста жени на 40, които спокойно си носят къси поли, ама те имат хубави крака.
    Под описанието дърта кокошка си представям бабичка с крушовидна форма и, сбръчкано като стара слива, лице, нооо това е отделен въпрос.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Няма спор,4е има жени на 40 ,които изглеждат много добре.Имам предвит онази 4аст от жените,които не им отива наистина,оба4е го правят.Виждала съм някаква на 50 се натиска на мом4е на 20

Няма спор,4е има жени на 40 ,които изглеждат много добре.Имам предвит онази 4аст от жените,които не им отива наистина,оба4е го правят.Виждала съм някаква на 50 се натиска на мом4е на 20
    А една на 40 да се натиска на момче на 16 виждала ли си?
    Ако знаете една таказ как ми с прави като ходя до шопа за бърза закуска да сив зема шилешка пържола, напрао ми иде да и тегля една майна мамка й пефодилска

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    А една на 40 да се натиска на момче на 16 виждала ли си?
    Ако знаете една таказ как ми с прави като ходя до шопа за бърза закуска да сив зема шилешка пържола, напрао ми иде да и тегля една майна мамка й пефодилска
    за това иде ре4
    'да сив зема шилешка пържола'

Значи викаш 40 годишни жени, които се правят на 13 годишни к.рви, които от своя страна имитират топмоделки, от които немалка част пак са си на 40? Интересно мислене.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мда, доста са ми противни. Но като се замисля по-сериозно, всъщност ги съжалявам.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ебати секс темата ...

Дразнят, ама кфо да се прави...
    Всеки има право да изглежда толкова тъпо, колкото сам реши
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Дразнят, ама кфо да се прави...
    Всеки има право да изглежда толкова тъпо, колкото сам реши
    Много добре казано
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Мисля,че е добре..аз не им обръщам внимание ако ме дразнят,просто мисля,че е наред ,защото те са на по 50 години и се чустват стари,но искат да изглеждат млади и за това ги правят тея номера , така се чустват жизнени предполагам .. защото все пак и ние ще станем такива и ще ми е гадно поне на мен , младите да ме наричат дъртак или дърта чанта .. все пак и те имат живот и имат право на това .. така мисля аз де..

Да, много ме дразнят ... и все пак не бих върнал някоя запазена 40 годишна леличка поддържана и прочие ... такива дърти лачени чанти съм виждал ... че ми се искаше да съм поне на 30 :Д

ПФ като видя някоя лелка със супер къса пола и сбрачкани крака ,незнам какво ми става като оная от биг брадър фемили възрастната все с къси поли са разхождаше .,много грозно . ( семейство каменарови)
    sleda ot lubovta

Град
    Варна ^.^
    Под лелки имате предвид жени на 40 или на 50+
    ...
    40 не е чак толкова много, а и има жени, които се поддържат и изглеждат добре.
    А и не 40-годишните се правят на 13-годишни, а обратното.
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Голям фен Аватара на Callisto
    Майка ми е на 39 години и често преминава границата от елегантно към курвенско. Много пъти се е запътвала на събрания с тъно червено червило и толкова тежък черен грим, че се е налагало да търча след нея да и го оправям...За жалост всички и повтарят колко млада изглежда и как ставала за моя сестра и тя от там решава да се облича като 17 годишна. Като ми тръгне по къса поличка и диколте до пъпа падам направо. Не мога да разбера как тези хора не се осъзнават, че вече са минали възрастта за подобни дрехи. Може майка ми да има по-хубаво тяло от повечето момичета на 17, но не може да отиде с къса пола и потничета на работа, при полужение, че е шеф и трябва да всява респект, а не да я мислят за курва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си