.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на teenems
    отвратителни са ,особенно с тоя целулит .. или като се намъкнат в някой клин WTF ужас ,много грозна гледка .. момичета на 13-14 + да се изглеждат така
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Най-гадното е като видиш някоя баба с къса пола/рокля (от 50те години подарък от на майка и приятелката на вуйчо й) дето им са виждат гадните крака целите в разширени вени и набръчкана кожа
    Вънка 50 градуса, ако искаш да тръгнат облечени с шуби, щото не им са хубави краката?
    Пък и честно да ти кажа, щом заглеждаш краката на бабките, определено имаш някакъв проблем.

Off topic:Колкото повече ти чета мненията, толкова по-голямо желание имам да ти разбия кухата кратуна.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Най-гадното е като видиш някоя баба с къса пола/рокля (от 50те години подарък от на майка и приятелката на вуйчо й) дето им са виждат гадните крака целите в разширени вени и набръчкана кожа
    Вънка 50 градуса, ако искаш да тръгнат облечени с шуби, щото не им са хубави краката?
    Пък и честно да ти кажа, щом заглеждаш краката на бабките, определено имаш някакъв проблем.

Off topic:Колкото повече ти чета мненията, толкова по-голямо желание имам да ти разбия кухата кратуна.
    И аз така
    относно лелките - никога не съм им обръщал внимание, не ми и пречат, както каза някой по-горе, по-дразнещи са наконтените тийн, отколкото наконтените лелки, едните поне са достатъчно пораснали за такова облекло.

Направо падам като видя няква дърта кошница,обула няква къса пола,с целулитните си криви крака,ка4ила се на някви ток4ета,с деколте до пъпа funfunfun
    На какви се правят?!?! Много ме дразнят такива,а вас?
    И мене много ме дразнят, не е смешно ми жалко да видя някоя дърта гадна пръдня облечена в "младежки стил", и износените и меса да се подават оттук от там, а грима и да е като на някой брутално отвратителен метъл.

Обаче кво да кажа, сегашните "младежки" станаха таквиз износени к*рволяци състарени на възраст 20 че дъртите сигурно решиха, тъй като са правили по-малко секс да станат младежта
    тъжно

Мега фен Аватара на Hilary_
    Тежко ее ..
    Кофти гледка са ..

Ами аз скоро не съм виждала така облечена жена,не че ги няма де ... Не ме кефят ,но всеки има право да си живее както си иска единствения живот .

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си