- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дразнят ли ви лелките.които се правят на тинейджърки?
отвратителни са ,особенно с тоя целулит.. или като се намъкнат в някой клин WTF
ужас ,много грозна гледка .. момичета на 13-14 + да се изглеждат така
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Вънка 50 градуса, ако искаш да тръгнат облечени с шуби, щото не им са хубави краката?Първоначално написано от vaseto0o
Пък и честно да ти кажа, щом заглеждаш краката на бабките, определено имаш някакъв проблем.
Off topic:Колкото повече ти чета мненията, толкова по-голямо желание имам да ти разбия кухата кратуна.![]()
И аз такаПървоначално написано от FeelMyPain
относно лелките - никога не съм им обръщал внимание, не ми и пречат, както каза някой по-горе, по-дразнещи са наконтените тийн, отколкото наконтените лелки, едните поне са достатъчно пораснали за такова облекло.
И мене много ме дразнят, не е смешно ми жалко да видя някоя дърта гадна пръдня облечена в "младежки стил", и износените и меса да се подават оттук от там, а грима и да е като на някой брутално отвратителен метъл.Направо падам като видя няква дърта кошница,обула няква къса пола,с целулитните си криви крака,ка4ила се на някви ток4ета,с деколте до пъпа funfunfun
На какви се правят?!?! Много ме дразнят такива,а вас?
Обаче кво да кажа, сегашните "младежки" станаха таквиз износени к*рволяци състарени на възраст 20 че дъртите сигурно решиха, тъй като са правили по-малко секс да станат младежта
тъжно
Тежко ее ..![]()
Кофти гледка са ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3