.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Шампоан за руса коса

Темата е ясна бихте ли ми препоръчали шампоан за руса коса който сте използвали ?
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: Шампоан за руса коса

Майка ми използва на фруктис за руса коса и е доволна.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

А сега някой да ми обясни каква е разликата между шампоан за боядисана коса и такъв, за руса?

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    А сега някой да ми обясни каква е разликата между шампоан за боядисана коса и такъв, за руса?
    не се излагай .. не затъпявай
    Русата коса е по третирана от останалите цветове ... все пак има изсветлители в боята ..а за блондора да не говорим

иначе по темата: нямам никаква представа (въпреки че и аз съм с руса коса)
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Аз , като бях руса ползвах Shine Blonde на L'oreal Paris и си бях много доволна.

Голям фен Аватара на shadows92
    аз съм естествено руса по принцип си ползвам обикновени шампоани вчера майка ми ми купи на Garnier http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...9409_thumb.jpg още не съм го ползвала ,не виждам голяма полза от него |имам в предвид дали ще е за руса коса или обикновен особено като не съм се изрусявала |

Аз ползвам за руса коса на Ейвън, Клоран и също съм ползвала на Нивеа за руса коса. Най- съм доволна от Клоран мисля

Цитирай Първоначално написано от Gllory

не се излагай .. не затъпявай
    късно е вече...

Голям фен Аватара на shadows92
    впрочем аз се питам същото айде има млка разлика,че тези руси коси са малко по- изтощени но все пак ?
    ps-тъп въпрос ама

Аз питах, защото по принцип вкъщи се мотае някакъв шампоан за "боядисана и естествено кестенява коса", та така и не схванах защо трябва да има шампоан за точно определен цвят коса, като във всичките и без това блъскат едно и също?

Ама епик фейл, резнаха ме. Ще си умра проста и неинформирана.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Аз , като бях руса ползвах Shine Blonde на L'oreal Paris и си бях много доволна.
    Лореал са добри, да, но ако този ти е слаб по-добре опитай абсолют или интенз рипеър.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Аз питах, защото по принцип вкъщи се мотае някакъв шампоан за "боядисана и естествено кестенява коса", та така и не схванах защо трябва да има шампоан за точно определен цвят коса, като във всичките и без това блъскат едно и също?

Ама епик фейл, резнаха ме. Ще си умра проста и неинформирана.
    Не задълбавайте, попринцип е трик. особено при т.нар drugstore brands. Но има професионални марки, които са създадени точно за определен тип коса.

Повече от фен Аватара на valentinadr
    maika mi izpolzva samo na Kerastase

Цитирай Първоначално написано от valentinadr
    maika mi izpolzva samo na Kerastase
    Ох, страхотни мнения има за тази марка, аз съм си набелязала няколко нещица, но чакам да ми свърши лореал проф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си