- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мъжката част..
Харесвате ли момичета без задръжки в секса,(хапене,драскане и всякакъв вид разкрепостеност).
Както и подобно държание извън леглото,момичето да е по активно и то да е водещо в създаването на предстояща връзка.Някак си настъпателно и флиртаджииски настроено от самото начало..
Темата ми е муза от един смс който получих тази сутрин.. ;д
Разбира се , че харесваме. Една малка част от момчетата малко се притесняват от това , но мисля че 98% от нас се кефиме яко ...Първоначално написано от silvencety
Или по - скоро бихме се кефили яко щото такива момичета трудно се намират ...
Дано харесватПонеже аз какъвто съм дзвер иначе нямам шанс. XD Винаги съм обичала да съм активна, не обичам да съм тиха (освен, когато има и други хора в апартамента де) и изобщо не мога да лежа като дъска. Все се движа
![]()
Има много момичета, които са доста романтични и просто не си представят секса животински, защото мислят, че така убиват "нежността" и "романтиката" и бла бла бла.
Естествено че ми харесва,грубия секс е най-вкусен (готин)
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Едно към едноПървоначално написано от Bellatrix
Не мога да бъда пасивна, винаги трябва да знам, че отсрещният е наясно с моето мнение и моите виждания. Дали ще ги приемем е друг въпрос. Не съм смирена и срамежлива, устата ми е вечно отворена (за да говоря!
)... И засега съм нямала проблеми с това
![]()
Че от кога хапането и драскането са вид разкрепостеност?!![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не мога да разбера защо основните ви коментари са свързани с това което правите в леглото. Разбрахме че сте мръсници и двечките :P
Казвайте сега извън тоя прословут креват какво правите ...
ПП с тея теми и отговори и от истински монах може да направите грешник![]()
![]()
![]()
Разбира се, че ни харесва. За жалост повечето от вас не го правят, и не само това.
хубаво е но не се намират такива винаги аз съм бил активният и вече ми става гадно то връзка ли е това то аз ако не говоря тя мълчи![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ТочноПървоначално написано от WhiteOneBG
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
WhiteOneBG :smt023
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Рядкост са(за жалост
)
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от Jimmy412
![]()
![]()
Ако говорим за връзки по принцип мразя да чакам и ако момчето нещо не може да реши к'во да прави, веднага поемам инициативата. В последната си връзка почти всички първи крачки направих. Харесва ми да съм такава, но не винаги съм сигурна дали на момчето ще му хареса.
В леглото зависи. Като ме боли глава или нещо друго гледам да правя секс (нали помагало), но пък тогава не ми се движи много. Желанието ако е голямо, въобще не му давам да мине отгоре.
Драскането и хапането не ми се вижда като разкрепостеност.
Радвам се, че тук виждам положителни коментари за такива момичета.
Ако и двамата са така ще е идеално!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Гледам доста позитивизъм в отговорите .И аз мисля че трябва да сме малко по освободени..
Да , наистина трябва... ще е много добре
![]()
Алекс <3 Ании ^^
АбсолютлиПървоначално написано от silvencety
![]()
хеи дзере успокой сеПървоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
подлудяват ме ф дзверченцата![]()
![]()
6б3З10
Да харесвам просто много яко ако има пове4е такиваПървоначално написано от silvencety
![]()
аз съм ЗА стига да няма пострадали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
скромността е за хора ,които нямат други качества