.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Jimmy412
    Бог да благослови тези момичета!

Град
    TaM..
    Харесва ми да направи първата крачка , но колкото по-голямо " дърво " е в леглото , толкова по - голям кеф ми е . Аз съм деспотичен и обичам да си свършвам моята работа , а когато започнат да викат им казвам да млъкват или им запушвам устата с ръка .
    Започне ли да крещи свършвам по-бързо и явно затова съм такъв .

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    Значи или въпроса не е зададен правилно или аз съм много тъп и не го разбрах Разкрепостен секс ако за теб значи хапане и драскане е най-вероятно да изядеш някой тупаник Иначе ако имаш предвид да си активната и да взимаш инциативата е друго нещо и това е одобрява от повечето

Град
    тук - там ...
    да, абсолютно !

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Дано харесват Понеже аз какъвто съм дзвер иначе нямам шанс. XD Винаги съм обичала да съм активна, не обичам да съм тиха (освен, когато има и други хора в апартамента де) и изобщо не мога да лежа като дъска. Все се движа
    Има много момичета, които са доста романтични и просто не си представят секса животински, защото мислят, че така убиват "нежността" и "романтиката" и бла бла бла.
    +1
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Фен
    Град
    Дряново
    Естествено......че кой би искал момичето му да е няква дървена ?
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

За секса е супер да няма задръжки. Иначе също харесвам настъпателни, но които го правят със стил, а не долно, по курвенски.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си