.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Бременност?

.................................................. .................................................. ...........

Да особено ако си девствена шанса е най-голям ...
    Ходи се самоубий.

.................................................. .................................................. ........

Град
    [На Метри От Земята]
    край.. ще ставаш мама
    Просто аз

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от xella95
    Питам сериоозно. Добре съм осведомена за всичко относно темата. И на мен ми звучи абсурдно да е истина, но имам съмнения, това е!
    Хайде като си толкова добре осведомена да обясниш как се забременява-току виж си си отговорила на въпроса....
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Град
    Paradise
    Не, не можеш да забременееш. И не, не си добре осведомена по темата, щото тоя въпрос бие на кухо.
    Кратък секс урок:
    Момчето сваля гащите, вади си пишката, възбужда те, ти се овлажняваш, той си го вкарва, свършва в тебе и правите бебе. Така стават бебетата.
    В редки случай може, да речем, да свърши на голо върху сливата ти и тогава има някакъв (малък малък) шанс да забременееш без самия полов акт.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    край.. ще ставаш мама

Вие тука шашнахте момичето! Абе глупости ти чуваш ли се какво говориш?! През дрехите НЕ може да се забременее! Дори ако искаш се натискай 48 часа без да спреш и в каквато поза искаш, обаче ако не сте правили истински секс, не можеш да забременееш!

.................................................. .................................................. ........

Повече от фен
    Напротив, много добре съм осведомена... Просто може би не знаете какво е тва чувство, когато имаш определени съмнения и ти се струва, че всичко върви натам...
    Мерси за последните мнения, нещо такова исках да чуя!
    Хайде кажи какво толкова си осведомена, че нещо не вярваме
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

anonymous708973
    Guest
    Напротив, НИКАК не си осведомена. Спри да се биеш в гърдите, че много знаеш, защото нямаш представа в какъв истеричен пристъп изпаднах, като видях въпроса. И ако си поговориш с някой наистина образован на тая тема, ще ти падна шапката.
    Добре била образована... След като си толкоз умна, я ми обясни откога сперматозоидите, които НЕ са се появили на бял свят, са супермени? Те кво - със силата на мисълта ще ти направят бебе от надсеменниците му (където узряват сперматозоидите)?!

Като задаваш тооолкова МАЛОУМЕН въпрос, поне не бъди нагла, момиченце.

Re: Бременност?

Нали не може да се забременее, ако просто сме се притискали един до друг през дрехите и той изобщо не е свършил? Не знам дали го обясних добре: всички дрехи са си на мястото, лежим и сме в такава поза, все едно го правим...
    Поредната тъпа 15-годишна куха лейка

сега дранкаш щуротии апак като го напраиш нз кво ша е

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    честито мамче на мен да го кръстиш ;]]
    Hostis Honori Invidia

Re: Бременност?

Нали не може да се забременее, ако просто сме се притискали един до друг през дрехите и той изобщо не е свършил?
    Ти откъде знаеш, че не е?

Потърси си работа,дете лесно се не гледа
    Другия път да внимаваш и когато го правите той да е на растояние метър от теб,инъче пак може да стане някой гаф
    Да ти е живо и здраво !!!

Сега сериозно-Зстреляй се

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Може! Много жени са забременели от свирка!
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си