- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- AC/DC - 14.05.2010, стадион "Васил Левски"
Добър вечер, Уважаеми Ценители на Качествената Музика!>
Чудех се (а и имахме разговор по темата с един приятел съвсем наскоро), колко ли от Вас, ще посетят концерта на рок-динозаврите (най-меко казано)) AC/DC? А колко биха желали и сторили това на всяка цена и при първа възможност??
Аз лично ще отида с компания. Затова и се набутах (за първи път от години) на терен. Иначе за мен оптималните места са в Сектор А, блок 11 или 12, ама здраве да е. Е, отдавна вече не съм тийнейджър, какво да се прави. За Sonisphere съм ги избрал там да са, остава и билет да си взема скоро.)
Допълнителни въпроси за по-запознати, на които и аз самият ще отговоря по-нататък в темата:
Справят ли се действително достатъчно добре с Брайън Джонсън илиии.. е просто отчаян ход да бъде заместен Бон Скот?
Любим албум, любим лайв, любима песен?
Гледали ли сте техен лайв наскоро? Все още ли го могат?
Поздрав за всеки, отворил темата:
http://www.youtube.com/watch?v=oIP1okixlfE
аз тогава имам матура, леле как ме е яд, направо ще се изям, а толкова исках да отида![]()
![]()
Тогава няма да мога да ида.... Няма да съм във България...
Иначе невероятно много искам да ида!
там съъм![]()
всъщност..щях..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Там съм!
Ще бъде върховно!
Браян Джонсън - хмм, според мен е много добър вокалист. Албумът "Блек аис" ми хареса много. Една от най - известните песни на озитата "Тъндърстрък" е с Браян.
Но Бон Скот си остава най - великия.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Оо, ама то имало мнения тук?! Супер! Такаa, бързам да си изпълня обещанието тогава.
Брайън Джонсън ми допада повече лично на мен. И не само, защото е маниак на тема ретро-автомобили, т.е. и личните му хобита са по-добри. Просто заради по-.. праведния живот, който води е имал сили винаги за дооста по-дълги и качествени лайфове от Роналд. Те реално най-невероятните си концерти ги изнасят именно след смъртта му, поради една или друга причина. И Бон ме радва, да. Повечето им песни от преди Back In Black ми е трудно да ги възприема без него. Уж са им сходни гласовете, ама в действителност си има уникален тембър и нюанс, който просто няма как да бъде изимитиран. Хубавото е, че Джонсън никога не се е и опитвал. Щеше да бъде огромна грешка. Искам да го гледам на живо, амаа... то аз и Нирвана искам(с Кърт).((
Любим ми е The Razor’s Edge, защото е сред най-динамичните им, ако не и най-, по мое мнение. Категорично за него не важи ‘старите песни на нов глас’, както би било логично. Любимото ми шоу е именно от турнето към него – в Донингтън парк (Австралия) на някой-си август 1991-ва. Това беше и едно от първите DVD-та, които си купих (около ’03-’04) ии периодично си го преглеждам. Може и по-младички да са там, амаа.. още го могат, мда.
Любима ми е Hells Bells, поради много причини. Важен за мен човек от близкото минало никак не я харесваше, именно заради асоциациите, които навява. Само че, това е само една от причините на мен пък да ми харесва толкова много. Гледал съм не едно тяхно изпълнение от Black Ice Tour – поостарели са, но далеч не е фатално. Още не, да чукнем на дърво.) Изнасят много яки концерти и ако и да нямат чак като Rammstein пироефекти, все пак очаквам доста зрелищно да се получи.
Пък то имало още бая живи фенове, макар и на 40+, бре:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2867711 .![]()
И там и на Sonisphere ще бъда горд зрител,точноооооо пред сцената![]()
Wollt ihr das bett in flammen sehen ?
Вече няколко човека сме се разбрали за работите, вземи сме билети и загряваме яко докато дойде заветната дата.![]()
Няма как да се изпусне![]()
I am burning for a change like a church in Norway.
Аз съм там,имам билети вече и съм на 7мото небе просто !!! Много се радвам че една от най-великите рок банди ще дойде в България![]()
![]()
много ме е яд че няма да мога да отида.. а това все пак са AC/DC едва ли някои които е отишъл ще се върне недоволен... и една от първите песни които научих на китарата беше тяхна евала на тези които ще ходят размажете се хорааа![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kk5uE-5rC70[/youtube]
Готови ли сте за утре?
Ние ще бъдем в Сектор Б, терен, правостоящи. Ако някой иска да пием по бира и да убием времето в коментари докато Конкурент (даай ми времее, за любов ти дай ми..), които очевидн още са живи, си изсвирят невероятното подгряване - да свирка, докато е време.>
О там съм, няма как да пропусна просто !!! Конкурент не знам как ще ги изтрая, ама няма пълно щастие.
ДНЕС!![]()
![]()
![]()
![]()
Първа съм...
![]()
fail?! ....Първоначално написано от aresmurt
Иначе след час тръгвам към стадиона))))) ще бъде една от вечерите, които ще се помнят вечно!
..this world is watching me..
Като се оттърся какво стана, ще разкажа и ще кача снимки. Само едно дума - ВЕЛИКО !!!
Тегаво.. бях охрана на входа на стадиона и меко казано ми се еба майката...
все пак успях да видя малко от Шоуто![]()
Този който не пада, не се изправя.
Това е най-добрия концерт правен в България до сега, Брайън Джонсън си беше перфектен, няма така атмосфера никъде другъде и няма да има.
Имам само малка забележка- много хора на много малък СТАДИОН..... Буташ се с тълпата 20 минути не можеш да излезеш....
Пич, винаги е така на националния... и футболен мач като има пак става така, а какво да си говорим за едва събрани с 15 хиляди и повече от капацитета на стадиона.
Този който не пада, не се изправя.
концерта беше мега.
а за Брайън Джонсън нямам думи,човека на 60 и кусур години и се раздава все едно е на 20..
НАЙ-ДОБРИЯ КОНЦЕРТ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()