.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от kinder02
    Ами хората от твоя клас, предполагам не сте само ти и двете ти приятелки, нали? Запознай се с твоя клас, те сигурно познават хора от другите класове, да те запознаят с тях и така.
    Стана ми много смешно като го прочетох това изречение...
    Абе,те са били една година заедно бе!Мислиш ли,че класа й не я познава?Просто нея я е страх да отиде и да се сближи с хората от класа си,защото може би вече са на групички ли,де да знам...
    Ще ти кажа с мен какво стана.Предварително се извинявам,ако поста ми е много дълъг,но си падам по многото писане.
    В осми клас не се запознах с никой.Всички,с които се запознах сами дойдоха при мен.Аз така и така не отидох да си поговоря с никой.Сближих се само с едно момиче,защото се прибирахме заедно,отидохме на някаква екскурзия и тя седна до мене в автобуса и така и станахме фр.С другата,с която се сприятелих се запознах в час по физкултура.Ние имахме физическо по два класа то випуск заедно.Та,и с нея станах фр.Резултата-две приятелки,от 100 души випуск.80 процента от хората още не ми знаят името сигурно,въпреки че бях две години с тях.С хората от класа си така и не се сближих.Докато тази година моя роднина не направи едно гадно подмятане,че нямам никакви приятели и аз страшно се обидих.Реших,че трябва да се сближа с всички и наистина стана.Е,не с всички.Но има една група момичета,които миналата година си мислех,че мразя.Те са точно от ония тип кифли,които толкова обичате да обсъждате-с големите коси,двата тона грим и микроскопичните дрешки.Мислех си,че не ги харесвам.А и бях убедена,че те мразят мен.Но един ден седнах до една от тях по един от предметите.Говорихме си,играхме морски шах и т.н.Тя ме помоли да седна до нея по още няколко часа.Направих го и тя ми каза `Знаеш ли,че те мислех за голяма задръстенячка,защото не говореше с никой?Сега виждам,че си голям пич`.Няма да го забравя.За първи път някой ми го казваше дори и когато аз самата мислех,че съм голяма задръстенячка.Съответно мацката започна да ме води с нея по кафетата,аз не пуша,но когато тя ходеше да пуши ме мъкнеше с нея.Сближих се и с останалите от групичката й.Оказаха се много свестни момичета,въпреки че аз бях убедена,че са пълни кучки.Просто не ги познавах.Държаха се наистина готино с мен.След това същото се повтори и с други две момичета от класа ми,които си мислех,че никога няма да ме погледнат.Те са от онзи тип,които всички смятат за готини и с които винаги можеш да намериш обща тема за разговор.В осми клас се случваше да ги чувам как ме коментират и то с разни гадни епитети.Но в девети клас сами дойдоха при мен и ме заговориха.Резултата-сближих се и с тях.Така бавно и постепенно се сприятелих с хората от класа си.С останалите от випуска нямах време,защото годината свърши,а аз се преместих в друго даскало.Тази година ще съм сред нови хора.И ще видим какво ще стане.
    С всичко това искам да ти кажа да разчиташ на малките неща-търси удобните моменти и просто действай.С хората от класа си вече се познаваш,няма да е странно да ги заговориш.Това е най-естественото.Използвай такива моменти и всичко ще се нареди.И не се притеснявай.Ако има нещо характерно за мен,това е,че не ми пука.И в друга тема съм го писала-никога не ми е пукало дали съм аутсайдер или приятелка с всички.Зависи как се чувствам добре.Ако спре да ти пука ще ти бъде в пъти по-лесно.Ти не се чувстваш добре като човек само с две приятелки,така че действай.И не се притеснявай.Хората на тази възраст бързо забравят и повярвай ми-не си ти единственото нещо,което ги интересува и не стоят по цял ден да чакат удобния момент да ти се подиграват.Дори да се получи неловка ситуация,приеми я с усмивка и те до утре ще са забравили.Мен в осми клас даже ме обиждаха,но в девети се държаха готино и дори сами идваха да говорят с мен.Тийнейджърите са лицемери,помисли и за това,когато тръгваш да търсиш нови приятели.
    Ако си прочела целия тоя роман,шапка ти свалям.
    Fashion is my passion.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    абе... авторката - ти откъде знаеш, че ше изглежда тъпо? Едно позната.. бяхме на едно игрище с приятели (момчета и момичета) и тя дойде и се запозна с нас.. а не познаваше никого дотогава.. не изглеждаше тъпо, ако щеш вярвай

отделно - ква е тая мания да имаш много познати.. нека са малко, ама да са ти приятели...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си