.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Подарък за приятелят ми..

Приятелят ми скоро има РД и много се чудя какво да му подаря..
    Понеже обожава коли и си мислех за ключодържател с моя снимка..
    Другото, което ми хрумна е чаша с моя снимка..
    Много се чудя, а не остана много време.. Ако имате някакви идей, моля споделяйте..
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Кажи за какви пари говориш? Иначе аз лично не бих подарила на приятеля си за рождения му ден нещо с моя снимка. Ама ти си решаваш... Обожава коли? А колекционира ли? Има едни умалени модели [честно казано не съм запозната особено добре] един приятел колекционира. Като гледам има цени от 10 до 50 лв. Ето за това ти говоря:
    http://www.modelcarbg.com/index.php?...d=4&clearoff=1

Можеш да кажеш нещо повече за него, ако искаш предложения, различни от стандартните...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

И мен ми мина през ума това, но не събира..

може да направиш нещо подобно - отиваш в някое фото,да ти направят ваша снимка,вградена в стъкълце пълно с течност и украсено някакк си,нашето беше под формата на сърце(стъклото).(незнам как се нарича).
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Харесва коли и за това искаш да му подариш някакъв си простичък ключодържател за 1-2 лв. с твоя снимка ... и то за Р.Д.-то му?!
    Кажи,с какви пари разполагаш.
    Ако са поне 20-тина лева може да му вземеш някаква енциклопедия за коли (една приятелка купи за 30лв. такава за гаджето си.Беше много голяма и беше побрана цялата история на Ферари),но това е ако наистина се кефи на коли,а не просто да казва "Ааа виж оная кола к'ва е яка!" ...
    Това с чашата не мисля,че е подходящо за Р.Д.!За 6 месеца,година,Св.Валентин,К оледа или просто без повод - ДА,но за Р.Д. ми изглежда някак си тъпо (лично мнение)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Харесва коли и за това искаш да му подариш някакъв си простичък ключодържател за 1-2 лв. с твоя снимка ... и то за Р.Д.-то му?!
    Кажи,с какви пари разполагаш.
    Ако са поне 20-тина лева може да му вземеш някаква енциклопедия за коли (една приятелка купи за 30лв. такава за гаджето си.Беше много голяма и беше побрана цялата история на Ферари),но това е ако наистина се кефи на коли,а не просто да казва "Ааа виж оная кола к'ва е яка!" ...
    Това с чашата не мисля,че е подходящо за Р.Д.!За 6 месеца,година,Св.Валентин,К оледа или просто без повод - ДА,но за Р.Д. ми изглежда някак си тъпо (лично мнение)
    напълно съгласна !
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Град
    in the reality : )
    Твоя снимка, ваши снимки и нещо лично ваше се подарява на общите ви празници - празнуване на годишнина или Св.Валентин. На рождения му ден трябва да му подариш нещо за НЕГО. Енциклопедията за коли е добра идея.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

най-добрия подарък е ръчен часовник

Мега фен
    Град
    <3
    Тва беше супер тъпо изказване.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Аз на моя му купих синджирче (сребърно) много му се израдва и веднага си го незнам ри решаваш

Град
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Тва беше супер тъпо изказване.
    Айде обясни ми кое точно е тъпото?!
    К'во общо има това,че харесва коли с някакъв си ключодържател със снимка?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Зори, момичето може да няма и 20 лева да извади, а да кажем да се ограничи с 10. Всеки има различни възможности. Да, съгласна съм, че подаръкът трябва да е личен, но когато не познаваш достатъчно другия правиш тъпи подаръци. За първия му РД му подарих часовник-лампа с форма на китара. Знаех, че обича китари, но не се накефи на подаръка и даже не знам къде го е заврял.

Град
    Съгласна съм,но дори с 5лв. може да му подари нещо много по-оригинално или нещо направено от нея,вместо един ключодържател ...

Ето аз,например,взех един голям цветен картон (0,80-1.00лв.),5 цветни листа(10х0,05лв.=0,50лв. приблизително),сухо лепило (2лв. голямото) и направих една кутия във формата на сърце,разпечатах около 150 любовни мисли,спомени,наши СМС-и и част от първите ни "зарибявки" в скайп,изкарах няколко наши снимки (ако се извадят в някое фото са по 0,50лв. във формат по-голям от този на обикновенните албуми).От останалите листи направих малки пликове и сложих снимките вътре,текстовете ги навих на ролца и ги вързах с кончета.Капака го аранжирах с няколко цветя и сърца (естествено използваната техника беше Квилинг ... бях видяла една твоя картичка преди и се запалих по него ).Сега стои опаковано и чака да отидем на море и да му го подаря
    Тия всичките неща ми излязоха под 10лв. и определено знам,че ще го хареса!

Тааа мисълта ми беше,че не е важно,с колко пари разполагаш,а дали имаш желание да направиш хубав подарък!

^ тва с картона ми изглежда като за някав клошар (майтап бе...).
    ама то зависи и от човека,за който е подаръка.
    Към авторката:След всички идеи,какво реши.И изобщо взе ли решение?

ПС:може и няква тениска да му вземеш(на любимия футболен или някав отбор).
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Е все пак не говорим за кашон,а за цветен картон,от който се създава нещо доста готино след това

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Съгласна съм,но дори с 5лв. може да му подари нещо много по-оригинално или нещо направено от нея,вместо един ключодържател ...

Ето аз,например,взех един голям цветен картон (0,80-1.00лв.),5 цветни листа(10х0,05лв.=0,50лв. приблизително),сухо лепило (2лв. голямото) и направих една кутия във формата на сърце,разпечатах около 150 любовни мисли,спомени,наши СМС-и и част от първите ни "зарибявки" в скайп,изкарах няколко наши снимки (ако се извадят в някое фото са по 0,50лв. във формат по-голям от този на обикновенните албуми).От останалите листи направих малки пликове и сложих снимките вътре,текстовете ги навих на ролца и ги вързах с кончета.Капака го аранжирах с няколко цветя и сърца (естествено използваната техника беше Квилинг ... бях видяла една твоя картичка преди и се запалих по него ).Сега стои опаковано и чака да отидем на море и да му го подаря

Тааа мисълта ми беше,че не е важно,с колко пари разполагаш,а дали имаш желание да направиш хубав подарък!
    този подарък не е ли за годишнина или св.валентин или... нещо друго за рождения ден както беше казал някой по горе трябва подаръка да е за НЕГОООО !!!
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Re: Подарък за приятелят ми..

Цитирай Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
    Приятелят ми скоро има РД и много се чудя какво да му подаря..
    Понеже обожава коли и си мислех за ключодържател с моя снимка..
    Другото, което ми хрумна е чаша с моя снимка..
    Много се чудя, а не остана много време.. Ако имате някакви идей, моля споделяйте..

логиката ти е ЖЕЛЯЗНА!!

По темата: По добре направи нещо сама, отколкото да му копуваш нещо. Или ако му копуваш нещо, то да е количка. (нали каза че си пада по коли) Та има по магазините малки колички с всичките им работи вътре: кормила, педали, огледала иии всичко. И са направени наистина добре. Щом аз самата едва се откъснах от една такава (а не съм такава почитателка на колите)... смятай.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Измисли нещо оригинално.. Аз за рожденния ден на моя приетел му нарисувах картина с колелото му (нещото което обича най-много след мен ) сложих я във рамка и също така му подарих една сребърна плочка на кожена връв мн добре седи! А за картината остана без думи ето я и рисунката http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1744785_n.jpg
    Трябва да е нещо от теб

Цитирай Първоначално написано от Loony
    Измисли нещо оригинално.. Аз за рожденния ден на моя приетел му нарисувах картина с колелото му (нещото което обича най-много след мен ) сложих я във рамка и също така му подарих една сребърна плочка на кожена връв мн добре седи! А за картината остана без думи ето я и рисунката http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1744785_n.jpg
    Трябва да е нещо от теб
    Може и аз да му нарисувам нещо.. Мога да рисувам..

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    И мен ми мина през ума това, но не събира..
    Можеш да му подариш и това да е началото на колекцията му?

Цитирай Първоначално написано от Loony
    Трябва да е нещо от теб
    Може и аз да му нарисувам нещо.. Мога да рисувам..

Е, супер,много ще се зарадва приятелят ти,после премери рисунката и я сложи в рамка най-добре в паспарту само стъкло във всички книжарници ги има Успех!

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Най-тъпото нещо е за Р.Д-то му да му подариш нещо с твоя снимка. Ти ако си мислиш, че е много мило, не е.. Казаха ти вече, вземи му колекционерска количка..

Град
    Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly

този подарък не е ли за годишнина или св.валентин или... нещо друго за рождения ден както беше казал някой по горе трябва подаръка да е за НЕГОООО !!!
    Е,че това за кого мислиш,че ще е?!За комшията?!
    А и както писах по-долу в цитирания пост това ще му го подаря БЕЗ повод!!!
    Дадох примера,защото се каза,че авторката може да разполага с малко пари,а на мен този ми излезе под 10лв. ... А и не мисля,че един ключодържател е подходящ подарък за Р.Д.!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си