- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вашата тайна за красиво женско тяло
Аз пия много вода, но определено не мога да се похваля с идеално тяло.Ще ви кажа след 2 месеца каква е тайната ми!
![]()
![]()
You can never go too far...
Аз се движа много, хапвам често и по малко, карам 2 пъти в седмицата колело за около 3-4 часа и съм в перфектна форма.![]()
Оо ами аз нямам тайнаЯм каквото и когато си поискам и въпреки това се радвам на слабичко и хубаво телце : )
За мен красиво тяло не означава 36 килограмово момичеЛично аз се потдържам със спорт и балансирано хранене, но не съм си поставяла за цел да бъда нещо подобно на Кейт Мос. За да добиете представа ви давам снимка на перфектното за мен тяло
![]()
![]()
Това е на мечката в парка на РусеПървоначално написано от zoreto
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
За снимката това е на мечката в парка на РусеПървоначално написано от zoreto
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Аз съм си патила доста с тези диети и откакто цикълът ми спря твърдо отказах да се ограничавам маниакално от каквато и да е храна!Макдоналдс и подобни бързи храни никога не ям просто,защото не ми харесват .Ям полезни храни,но не се ограничавам в количеството,че и без това искам да кача още поне 3 килограма.Иначе през годината *с изключение на лятото* тренирам модерен балет,също така правя 15 минутни упражнения за стягане на фигурата сутрин =)
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Не се ограничавам по никакъв начих откъм храна (благодаря на Господ за бързия ми метаболизъм). Когато бях на 15-16-17 години колкото и да ядях не напълнявах. В момента килограмите които качвам отиват в коремчето и ханша. Не ме притесняват самите килограми, а неравномерното им разпределяне на места, типични за жените. Храня се основно минимум 4 пъти на ден, а похапвам и между храненията. Карам колело почти всеки ден, а до седмица ще имам и куче, което има нужда от тичане, така че ще тичаме заедно в парка))