.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Аз пия много вода, но определено не мога да се похваля с идеално тяло. Ще ви кажа след 2 месеца каква е тайната ми!
    You can never go too far...

Супер фен
    Аз се движа много, хапвам често и по малко, карам 2 пъти в седмицата колело за около 3-4 часа и съм в перфектна форма.

За мен красиво тяло значи стегнато и добре оформено. При мен само спортуването действа. Доволна съм от фигурата си и то много и не спазвам никакви диети

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Оо ами аз нямам тайна Ям каквото и когато си поискам и въпреки това се радвам на слабичко и хубаво телце : )

За мен красиво тяло не означава 36 килограмово момиче Лично аз се потдържам със спорт и балансирано хранене, но не съм си поставяла за цел да бъда нещо подобно на Кейт Мос. За да добиете представа ви давам снимка на перфектното за мен тяло

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    аз правя коремни,клякания, и куп други упражнения завкъщи,когато не съм на училище.Като започне училище всеки дан требирам балет ,защото с това се занимавам и няма просто как да нямам тяло.Храня се здравословно ,е ся понякога се изтървам с малко бира и чипс ама то веднъж месечно не е голямо чудо ,за зора ,който палагам през другото време. Та карам колело,понякога излизам сутрин да тичам.Та моята представа е свързана с почти анорексичното (нека ся всички да ме пооплюят)

и снимка

http://i30.tinypic.com/20a9c93.jpg
    Това е на мечката в парка на Русе
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    аз правя коремни,клякания, и куп други упражнения завкъщи,когато не съм на училище.Като започне училище всеки дан требирам балет ,защото с това се занимавам и няма просто как да нямам тяло.Храня се здравословно ,е ся понякога се изтървам с малко бира и чипс ама то веднъж месечно не е голямо чудо ,за зора ,който палагам през другото време. Та карам колело,понякога излизам сутрин да тичам.Та моята представа е свързана с почти анорексичното (нека ся всички да ме пооплюят)

и снимка

http://i30.tinypic.com/20a9c93.jpg
    За снимката това е на мечката в парка на Русе
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Супер фен Аватара на zoreto
    дам ,ама има свастика на главата

Аз съм си патила доста с тези диети и откакто цикълът ми спря твърдо отказах да се ограничавам маниакално от каквато и да е храна! Макдоналдс и подобни бързи храни никога не ям просто,защото не ми харесват .Ям полезни храни,но не се ограничавам в количеството,че и без това искам да кача още поне 3 килограма.Иначе през годината *с изключение на лятото* тренирам модерен балет,също така правя 15 минутни упражнения за стягане на фигурата сутрин =)
    Study nature,
    love nature,
    stay close to nature.
    It will never fail you.

Frank Lloyd Wright

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Не се ограничавам по никакъв начих откъм храна (благодаря на Господ за бързия ми метаболизъм). Когато бях на 15-16-17 години колкото и да ядях не напълнявах. В момента килограмите които качвам отиват в коремчето и ханша. Не ме притесняват самите килограми, а неравномерното им разпределяне на места, типични за жените. Храня се основно минимум 4 пъти на ден, а похапвам и между храненията. Карам колело почти всеки ден, а до седмица ще имам и куче, което има нужда от тичане, така че ще тичаме заедно в парка ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си