и аз бях пращала снимки на Визаж и мен ме одобриха ако става въпрос. То това си е едно на ръка. и аз мислех да ходя на курса обаче се отказах щото съм от Бургас и ми идва далечко.. : ) Колкото до други модни агенции бях пращала и на Фреш Фешън ли кво беше не помня вече и там ме одобриха (много ясно те всички одобряват) ,при което ми звъняха да ме викат за кастинг за реклама на някаква нова енергийна напитка.. отказах и кво до сега не съм видяла такава реклама да се върти по ТВ. Бях чела че и на други момичета са им предлагали подобни оферти.. Викали са ги да се снимат уж за няква реклама за Мтел и си и ПЛАЩАШ на всичкото отгоре и накрая няма нито реклама ,нито ти връщат парите. . Общо взето смешна работа. И с трета агенция се бях занимавала- Passion - още по-голяма простотия.. Писах си в скайп с човек от агенцията и т.н... и се оказа че аз трябва да платя 500 лева за да ми направят фотосесия ,след което да ми направят Book в мои снимки и информация за мен и от там нататъка щяли да ме предлагат за различни реклами и т.н.. ХА ХА да бе да.. Общо взето.. аз се отказах от тези работи.