- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШИТЕ ЕСЕТА И ТЕМИ И ПОЛУЧАВАТЕ РАНГ
Здравейте,
бих искал да помоля всикчи потребители на форума, които имат написани есета, съчинения, теми, курсови и дипломни работи да ни ги изпращат. Можете да правите това като лично съобщение към мен или на адрес alex.nenov@teenproblem.net. Темите ще бъдат публикувани на адрес http://www.teenproblem.net/school/ с името на автора/изпращача.
Благодаря ви предврително.
Всички потребители които изпратят 10 или повече текста ще получат специален ранг по техен избор.
ВАЖНО! Изпратените текстове не трябва да бъдат публикувани в TeenProblem.net преди това. Всеки текст ще бъде проверяван. Желателно е текста да НЕ Е публикуван и в други сайтове.
аз имам въпрос.. Може ли да бъдат на английски, защото имам много мои (авторски) есета по английска литература, сигурно са над 20...
Да и аз това искам да попитам! Аз на английски пиша най-добре.Първоначално написано от vodolei4e_m
Обсъждали сме тази тема с Алекс и доколкото знам, под всяко едно написано есе, ще бъде упоменат и автора му.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Искам да попитам ранга за форума ли става въпрос
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ми аз до колкото разбрах вместо "Мега Фен" ти се пише ранг по твое желание..(:Първоначално написано от Anf3tamin4o
London Tipton
например Психото на Града
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз също искам да попитам на Английски може ли да бъдат.
Съшо така искам да спомена, че ако се използват чужди текстове вместо свои, особено пред учител, който е преглеждал и други твои работи, той веднага би се усетил, че стилът не е твоят. И все пак имам някакви материали, ако може да са на английски, ще ги пратя.
Който ми изпрати 1 000 000 лв.. ще получи ранг 6+ в моята лична платинена класация. За контакти на лична![]()
Sega 6te si pregledam tuka imam nqkvi papki ot minalata godina s eseta![]()
пссст..
абе хора ни6то не става аз пратих пове4е от 10 ии..... НИЩО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Fuckkk .. само си губих времето ........
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
еми и аз имам известни съмнения, тук модератор не се е появявал от доста време ми виси въпроса дали могат да бъдат на английски, и нищо....![]()
molqvi pomognete mi v ponedelnik imam klasno po bel imi trqbva spe6no literaturno interpretativno sa4inenie te sa tri parvoto e vqra i samnenie v poemata pesen za 4oveka vtoroto e vatre6noto razvitie na geroq v poemata pesen za 4oveka i tretata e s kakvi sredstva e vnu6ena lipsata na perspektiva v cikala zimni ve4eri
molqvi trqbvat mi spe6no s kakvoto mojete mi pomognete6toto ve4e naistina se pobarkax
![]()
blagodarq na vsi4ki ot sarce prevaritelno![]()
Аз имам много съчинения и такива неща,бг език и литература са ми любимите предмети и на всички отсенката е или 5 или 6Само трябва да издебна кога да ги пратя щото ме мързи да пиша сега
![]()
Суетата.Моят любим грях.
вече не мисля, че има смисъл, тъй като тая тема явно е отдавна забравена от модератори или/и админи.... (?!?!)
Не знам, само форумците са писалиПървоначално написано от D@rk_LaDy
....Аз ще пратя, имам мн хубави есета
![]()
:P
[*] - м0рСка фЕичкА....удавена в една мида....Всичко ли видя? я ПОГЛЕДНИ ПАК!!
:P
uspex! kaji, ako ima rezultat.
![]()
оХО ! Вярно си е, наистина си личи колко си била добра по български език.Първоначално написано от Dessynka
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
абе хора вие сте си си ги саченявали как ще си давате творчеството какво ще спечелите?
Не живея за един ранг ... мойте творения се разкриват само пред съучениците и учителите и се оценяват предостатъчнооо . И найстина какво точно получаваме ... нищо !!!
Но този който ще го предаде в даскало за свое едвали ще спомене истинският автор...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Естествено, че няма да си дам есетата, за каквото и да е било. Те са мой интелектуален продукт и на цената на каквото и да е било, няма да допусна да стават домашни на някое тъпо, мързеливо лектенце.
Memento moriendum esse!
и аз мога да ви дам доста теми ( около 150-300 ) и всичките ги имам на компютъраако сте заинтересовани ...
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!