.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШИТЕ ЕСЕТА И ТЕМИ И ПОЛУЧАВАТЕ РАНГ

Здравейте,

бих искал да помоля всикчи потребители на форума, които имат написани есета, съчинения, теми, курсови и дипломни работи да ни ги изпращат. Можете да правите това като лично съобщение към мен или на адрес alex.nenov@teenproblem.net. Темите ще бъдат публикувани на адрес http://www.teenproblem.net/school/ с името на автора/изпращача.

Благодаря ви предврително.

Всички потребители които изпратят 10 или повече текста ще получат специален ранг по техен избор.

ВАЖНО! Изпратените текстове не трябва да бъдат публикувани в TeenProblem.net преди това. Всеки текст ще бъде проверяван. Желателно е текста да НЕ Е публикуван и в други сайтове.

Град
    Русе
    аз имам въпрос.. Може ли да бъдат на английски, защото имам много мои (авторски) есета по английска литература, сигурно са над 20...

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    аз имам въпрос.. Може ли да бъдат на английски, защото имам много мои (авторски) есета по английска литература, сигурно са над 20...
    Да и аз това искам да попитам! Аз на английски пиша най-добре.

А можем ли да публикуваме есета, които сме писали примерно за някакви конкурси(както за конкурса за 1000 стипендии) или примерно, които сме предавали в даскало по някакъв повод, но не са публикувани в сайтове?

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Хора, не си давайте есетата! Какъв е смисъла!? Те са си ваши и няма смисъл някой да ги представя за свои! За какво са ви тия есета? Има си авторски права...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Обсъждали сме тази тема с Алекс и доколкото знам, под всяко едно написано есе, ще бъде упоменат и автора му.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Искам да попитам ранга за форума ли става въпрос
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Искам да попитам ранга за форума ли става въпрос
    Ми аз до колкото разбрах вместо "Мега Фен" ти се пише ранг по твое желание..(:
    London Tipton

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    например Психото на Града
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Аз също искам да попитам на Английски може ли да бъдат.
    Съшо така искам да спомена, че ако се използват чужди текстове вместо свои, особено пред учител, който е преглеждал и други твои работи, той веднага би се усетил, че стилът не е твоят. И все пак имам някакви материали, ако може да са на английски, ще ги пратя.

Изпратете...

Който ми изпрати 1 000 000 лв.. ще получи ранг 6+ в моята лична платинена класация. За контакти на лична

Sega 6te si pregledam tuka imam nqkvi papki ot minalata godina s eseta
    пссст..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    абе хора ни6то не става аз пратих пове4е от 10 ии..... НИЩО ... Fuckkk .. само си губих времето ........
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

еми и аз имам известни съмнения, тук модератор не се е появявал от доста време ми виси въпроса дали могат да бъдат на английски, и нищо....

Re: ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШИТЕ ЕСЕТА И ТЕМИ И ПОЛУЧАВАТЕ РАНГ

molqvi pomognete mi v ponedelnik imam klasno po bel imi trqbva spe6no literaturno interpretativno sa4inenie te sa tri parvoto e vqra i samnenie v poemata pesen za 4oveka vtoroto e vatre6noto razvitie na geroq v poemata pesen za 4oveka i tretata e s kakvi sredstva e vnu6ena lipsata na perspektiva v cikala zimni ve4eri
    molqvi trqbvat mi spe6no s kakvoto mojete mi pomognete 6toto ve4e naistina se pobarkax
    blagodarq na vsi4ki ot sarce prevaritelno

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Аз имам много съчинения и такива неща,бг език и литература са ми любимите предмети и на всички отсенката е или 5 или 6 Само трябва да издебна кога да ги пратя щото ме мързи да пиша сега
    Суетата.Моят любим грях.

вече не мисля, че има смисъл, тъй като тая тема явно е отдавна забравена от модератори или/и админи.... (?!?!)

Град
    ~тАм"кЪдеТо"слЪнцЕтО"грЕе"толКовА сИлнО"(у СофиЯ имаМ преДвиД) :D~
    Цитирай Първоначално написано от D@rk_LaDy
    вече не мисля, че има смисъл, тъй като тая тема явно е отдавна забравена от модератори или/и админи.... (?!?!)
    Не знам, само форумците са писали ....Аз ще пратя, имам мн хубави есета
    :P
    [*] - м0рСка фЕичкА....удавена в една мида.... Всичко ли видя? я ПОГЛЕДНИ ПАК!!

:P

uspex! kaji, ako ima rezultat.

Град
    В бъдещето.
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    Аз имам много съчинения и такива неща,бг език и литература са ми любимите предмети и на всички отсенката е или 5 или 6 Само трябва да издебна кога да ги пратя щото ме мързи да пиша сега
    оХО ! Вярно си е, наистина си личи колко си била добра по български език.
    I LVE 69. I LVE

Град
    чужбина хахахах
    абе хора вие сте си си ги саченявали как ще си давате творчеството какво ще спечелите?

Не живея за един ранг ... мойте творения се разкриват само пред съучениците и учителите и се оценяват предостатъчнооо . И найстина какво точно получаваме ... нищо !!!

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Обсъждали сме тази тема с Алекс и доколкото знам, под всяко едно написано есе, ще бъде упоменат и автора му.
    Но този който ще го предаде в даскало за свое едвали ще спомене истинският автор...

Естествено, че няма да си дам есетата, за каквото и да е било. Те са мой интелектуален продукт и на цената на каквото и да е било, няма да допусна да стават домашни на някое тъпо, мързеливо лектенце.
    Memento moriendum esse!

и аз мога да ви дам доста теми ( около 150-300 ) и всичките ги имам на компютъра ако сте заинтересовани ...
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си