.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Любими цитати от любими и не толкова любими филми.

И така заглавието на темата е ясно.
    Ето няколко от мен:
    "Be the change you want to see in the world." - Prison Break
    "..нравствената същност е да намериш това, за което наистина те е грижа.Онова специално нещо, което означава за теб повече от всичко друго.И когато я срещнеш се бориш за нея, рискуваш всичко.Поставяш я над всичко.Над бъдещето, над живота, над всичко.И може би нещата, които правиш, за да й помогнеш не са много почтени.Но това няма значение.Защото в сърцето си знаеш, че сокът си струва изстискването..."
    (The girl next door)
    "
    ако не се върна до 5 минути, изчакайте още малко" (Ейс Вентура)

"Той кара ли те да се смееш, така както аз??" - "Не ме кара да плача" (Бандата на Оушън)
    ....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Ето ти отговор:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=64771

Има такава тема...И защо пускаш по 2
    Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

"може ли да те попитам нещо"
    - "всъщност вече ме попита,но можеш да ми зададеш още един въпрос" Не ми е любим ама за тоя се сещам,мисля че е от някоя част на Хари Потър

<3

The Twilight saga Eclipse: I'm gonna fight for you until your heart stops beating! - JacobBlack.
    - only GOD can judge me !! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си