- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето Ви кара ли Ви да му правите свирка?
Не, ако не иска.... няма к'во да я насилвамАз обаче бих искал да.... знаете(на нея)
) кефи ме просто :P
хЪх...
ИСКА СИ ДИРЕКТНО! Понякога ми идва като ГРЪМ от ЯСНО НЕБЕ! Не ми е от любимите неща, но го правя.
Брао пичПървоначално написано от Bukmop
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Хахах, аз проявявам инициативата.. ;d Никога не ме е карал и не мисля, че ще го направи, ама то и няма нужда..
абе извинявай ти на колко години си ...че задаваш такива въпроси? кое момче не иска да му се прави .. всеки прави на приятеля си тва не е нещо кой знай какво ..убиваш ме направо![]()
![]()
![]()
Момче съм ,не съм карал гаджето ми да ми правиЕ сега , ако случайно и скимне да си пойграе на джобен тенис няма да и се сърдя :P
А какво всъщност представлява когато дадено момче ти "намекне" че иска свирка. ПО какъв начин ти го намеква и какво ти казва?
темата се изчерпа със този отговор е такива девойки обичамПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Без подпис без дата
напрао ти го слагам в устата...
пхаха .. тва трябва да е уникално тъпо момиче, че да позволи някой да я задължава ..![]()
за момчето няма да коментирам ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахаха, насрах се да се хиля на тоя коментар ХАХАХАХАХАаПървоначално написано от StolenBliss
![]()
Не ме кара, правя си го по собствено желание![]()
Не ме кара, правя си го по собствено желание![]()
+1Първоначално написано от MissTemptation
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Лапай!-Няма ,
Лапай-Неискам,
Лапай-Добре...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт