- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много се тревожа и искам съвети от хора с опит :(
Вчера с приятелката ми бяхме у нас и се натискахме...сигурно ви се струва малко или смешно,но темата ми е много важна.
Аз бях по боксерки, а тя с поличка и бикини.По боксерките ми си личеше известно количество предеякулационна течност (не много) а по нейното бельо имаше сокове от нея.. това сигурно продължи 5-10 мин МАХ, като се има предвид, че гледах да преместя приятелката си по-далеч от тази част от бельото си... сигурно ви е забавно вече, но дайте свестни отговори моляСлед това следваше разходка из града и след като тя се прибра след 6-7 часа се изкъпа.. Дали има възможност от бременност, защото съм чувал, че и в тази течност има семе, но в изключително малки количества, плюс факта, че сме били с бельо
Тя е на 14, а аз скоро навърших 15.
Моля ви, притеснявам се и ми трябва отговор по-бързо !
П.С. Да пие ли някакви хапчета?
Разбира се, че не ..![]()
Добре де, доста нелепо ми се струва 15-годишен да задава такива ъпсурдни въпорси![]()
Няма как сперматозоидите да пробият бельото и да нахлуят в нея, пий една студена вода и спи спокойно.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Кво говориш бе човеко ?!![]()
По темата: НЕ![]()
Look.. if you had one shot, one opportunity..
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it go?
Не си интересен.
Е т'ва не го очаквах просто
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: ( Ти луд ли си бе?! )НЕ !!!!
Приятел, има памперси с жестоко намаление в БИЛЛА 200 памперса 22 лева, купувай от сега че ще спре примоцията !!!!!!!!
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Мале, к'ви неграмотни хора има...![]()
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Естествено, че не е възможно. Не се забременява толкова лесно, хора![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тичай бързо в болницата с приятелката ! Бременна е, казвам ти! Може и тризнаци да роди даже![]()
Боже, боже..![]()
Защо да е нелепо?Момчето не е наясно и пита.Първоначално написано от MissTemptation
Има си важни тема за тая работа и той можеше да си направи труда да ги прочете вместо да ни занимаваПървоначално написано от 7227
![]()
![]()
![]()
Ахахахахах
![]()
Не.. не.. Ахахахахах
![]()
![]()
П.П. Тя не е надула корема,обаче се опасявам,че ти вече си бременен..
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Стига е човк
не е нормално да си чак толкова необразован...
не![]()
![]()
![]()
Внимавай, като си пишете по скайпа, че тогава вече е опасно![]()
![]()
ДА ! ДА ПИЕ ХАПЧЕТА СЪС ШЕПИ! ако не помогне ножа и вените!