.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Моля ... какво за девственици ... аз имам много повече мерак да отворя някоя ... от колкото да е** няква широка лелка ...
    а що трябва да е "широка лелка"? не може ли да е нормално момиче с 2-3 или няколко бройки?
    А не може ли аз да си я отворя и да знам че няма да ми лепне нещо ако го правим без презерватив ... освен това женските много хлътват по човека отворил ги ... или от страх че ще си отворят устата или просто си хлътват

Re: Секс с девствена

Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    Mомчета са ми казвали, че е кофти изживяване, което не биха повторили, но все пак да чуя и други мнения
    Кх тес момчета да не са с ляв завой? Тва е класика в жанра е баце

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    OneGuy, може разбира се, просто исках да ти намекна, че изпадаш в крайности.

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик

Re: Секс с девствена

Цитирай Първоначално написано от truculent
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    Mомчета са ми казвали, че е кофти изживяване, което не биха повторили, но все пак да чуя и други мнения
    Кх тес момчета да не са с ляв завой? Тва е класика в жанра е баце
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз същи си мислех че им харесва, но съм срещала и такива дето им харесва, и такива дето не им харесва. Явно си зависи от самият човек и разбиранията му
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Pleven
    Не съм правил... не мисля и да правя ...мисълта,че мога да и отнема дествеността и да се разделим е някак неприятна ...но все пак не мисля че някоя дественица може да ми привлече вниманието с нещя

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    НАЙ-ГОЛЯМАТА грешка в живота ми, да зема девствеността на едно бедно момиче. Уфф миличката :Д
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Цитирай Първоначално написано от BouH
    Не съм правил... не мисля и да правя ...мисълта,че мога да и отнема дествеността и да се разделим е някак неприятна ...но все пак не мисля че някоя дественица може да ми привлече вниманието с нещя
    пфф ти кво като видиш момиче по улицата разбираш дали е дествено или не да бе друг път... ако момичето е на 15-16 (и нагоре) ще си проличи чак когато вече се стигне до секс

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от BouH
    Ти си много ограничен тип, миличък. Искам да ти напомня една мисъл не на кого да е, а на самия Зигмунд Фройд - "Сексът започва тогава, когато жената хване мъжа за ръката".
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Филибелиец
    Сегашната ми френдка беше девствена и преди няколко дена я отворих.Втора девствена ми е това,не виждам защо трябва да ми е гадно,напротив беши ми адски суперско.Пък и как се впива в теб като проникваш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си