- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с девствена
А не може ли аз да си я отворя и да знам че няма да ми лепне нещо ако го правим без презерватив ... освен това женските много хлътват по човека отворил ги ... или от страх че ще си отворят устата или просто си хлътватПървоначално написано от DarkTemplar
Кх тес момчета да не са с ляв завой? Тва е класика в жанра е бацеПървоначално написано от xAddicteDx
OneGuy, може разбира се, просто исках да ти намекна, че изпадаш в крайности.
Първоначално написано от truculent
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Аз същи си мислех че им харесва, но съм срещала и такива дето им харесва, и такива дето не им харесва. Явно си зависи от самият човек и разбиранията му
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не съм правил... не мисля и да правя ...мисълта,че мога да и отнема дествеността и да се разделим е някак неприятна ...но все пак не мисля че някоя дественица може да ми привлече вниманието с нещя![]()
![]()
НАЙ-ГОЛЯМАТА грешка в живота ми, да зема девствеността на едно бедно момиче. Уфф миличката :Д
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
пфф ти кво като видиш момиче по улицата разбираш дали е дествено или неПървоначално написано от BouH
![]()
да бе друг път... ако момичето е на 15-16 (и нагоре) ще си проличи чак когато вече се стигне до секс
![]()
Ти си много ограничен тип, миличък. Искам да ти напомня една мисъл не на кого да е, а на самия Зигмунд Фройд - "Сексът започва тогава, когато жената хване мъжа за ръката".Първоначално написано от BouH
all day... all night... what the fuck?!
Сегашната ми френдка беше девствена и преди няколко дена я отворих.Втора девствена ми е това,не виждам защо трябва да ми е гадно,напротив беши ми адски суперско.Пък и как се впива в теб като проникваш....