.

Виж резултатите на анкетата: Филипс или Браун? ( за двата епилатора конкретно)

Гласували
35. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Филипс

11 31,43%
  • Браун

24 68,57%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Епилатори - колебая се между два

Здравейте, бръснах си краката две години и сега са в ужасно състояние, направоо... Бръсна ги единия ден, окей, но вечерта пак трябва и ми писна от цялата работа. Мисля да тръгна на кола маска и после, като свикна с болката, да мина на епилатор. Но се колебая между тези два модела. А, да, и болката е голям проблем - има ли някаква файда от тези обезболяващи приставки и т.н.? И какво представляват всъщност? Мисля първо да почна с краката до коленете, после вече целите, после пролетта и ръцете и т.н.... омръзна ми вече с това бръснене... Та ето двата епилатора, които си харесах, кой ще ми препоръчате - кой е по-добър?
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037617

и

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027090

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Определено съм за Браун. Приставките действат, ама не очаквай да стане магия и нищо да не осещаш. Пък и в крайна сметка нали знаеш, че само първите няколко пъти боли, но все пак..седмица спокойствие- определено си струва
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на zoreto
    аз имам по-обикновен филипс и съм мн доволна,друг е въпроса ,че като гледа има доста неща на тези ,които си си харесала ,пък не ти трябват.Аз най добре се епилирам без приставки, понеже малко или много 'нагигат' епилиращата част и не захваща някои косъмчета ,та мен ми е по-добре без нищо.Не виждам смисъл на ходиш 1во на кола маска ,ами направи грабвай епилатора и почвам и аз моите крака 2 години само съ бръснех и веднъж кола маска, ама ся вече само епилатора,боли вървите 1,2 пъти ,после не боли ами е някво мноо страно усещане, неприятно ,ама не е баш болка.Друг е въпроса мишниците,като ги епилирах за 1ви път ми идеше да пищя от болка ,ама бяха дълго време бръснати,та след 1вата епилация и край няма болка няма нищо.Та купи си по-обикновен епилатор с 2-3 макс приставки, така или иначе ще ти боли,поне не си давай парите (лично мнение)

Повече от фен Аватара на valentinadr
    аз имам същия като този първия на браун и е перфектен вече цяла гадина го ползвам
    а който ти казва,че между скъп и евтин няма рпазлика жестоко греши
    и съм филипс от 80 и сега за този платих 180 миналата година и раазликата между двата е огромна

ми аз съм с Филипс от както се помня ,имат страшно добри неща!!!
    ,но ако трябва от тези двата на Браун ми се струва по-добре..пък и си е вярно ,че ии да има повече приставки то няма да ти трябват .. и да купиш някакъв за 70,80 лева според мен ще ти върши пак същата работа!

Повече от фен Аватара на valentinadr
    имала съм епилатор на Филипс за 90 и миналата година си купих браун за 180 и мога да кажа,че разликата е огромна.И на мен са ми казвали,че няма значение дали е скъп или евтин ама се обедих,че не така.С филипс е мн по болезнено и ефекта е макс 2-3 дни,а с този но браун е почти безболезнено и държи 7-10 дни
    П.С Поне при мен е така

Аз имам на Браун и съм доволна от него Може и тези на Филипс да са хубави, не съм ги пробвала. Обаче наистина няма смисъл от многото приставки, особено от "обезболяващите". След първия-втория път така или иначе няма да усещаш нищо

Според мен Braun е по-добър!
    And so the lion fell in love with the lamb.
    -What a stupid lamb.
    -What a sick masochistic lion...

С две ръце за Braun
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Голям фен
    Имам същия модел на Филипс,но е зелен на цвят
    Ами доволна съм,макар че по принцип не използвам епилатор за обезкосмяване
    Ползвала съм и на Браун.Филипс са по-добри определено

Мега фен Аватара на Colouring
    Добре,де..за какво си вземате толкова скъпи епилатори?Е,естествено,че ще вършат работа,ама и един по-обикновен също на мен си ми върши супер работа.Дадох 46 лв за епилатор,ползвам го от година и нямам абсолютно никакви оплаквания!

Аз също съм за Braun, преди около месец започнах да си епилирам краката, но сега искам да си купя нов епиратор(защото преди използвах един на мама, който тя не ползваше) и май и аз ще заложа на Braun. Искам да ти кажа да не се плашиш толкова от болката и аз едвам се съгласих 1вия път, но не е толкова страшно Но задължително си махни космите с епилатор само ако преди това си ги махала с коламаска, защото след бръснене боли повече. Повярвай ми знам от личен опит

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Браун!
    Humans need fantasy to be human.

http://i00.twenga.com/agd/depilator/...p_519372vb.png
    Това е моя. Долу-горе съм доволна. Взех го за около 60 лв. не е скъп. Чух добри отзиви за него. Ама ми се струва,че не ги маха много. Поне на мен. Като ме боли много и вземам да се изпотявам и тогава спирам за почивка,щото не иска да ги маха.
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    По - принцип предпочитам Филипса,тъй като техните неща са много добри..Но в случая мисля,че този на Браун ще ти свърши работа
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Добре де. Гледам, че някои са казвали, че са по-доволни от Браун, други от Филипс. Имате предвид, че по бързо се епилирате, или какво? Аз имам един Браун и един Филипс. Прости модели. Имам чувството, че Филипс-а захваща по-добре. Не знам. Явно има значение и броя на пинсетите. Някои са с 24, други с 40. Явно и това от значение за по-бързата епилация?

Според мен няма смисъл да дадеш толкова много пари за епилатор при положение,че всички свършват една и съща работа .. това ми го беше казала и една продавачка когато си купувах аз .. моя си го взех за 50 лв и съм доволна .. http://www.google.com/imgres?imgurl=...w=1024&bih=528

Супер фен
    Единия ми е такъв ^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Добре,де..за какво си вземате толкова скъпи епилатори?Е,естествено,че ще вършат работа,ама и един по-обикновен също на мен си ми върши супер работа.Дадох 46 лв за епилатор,ползвам го от година и нямам абсолютно никакви оплаквания!
    Абсолютно подкрепям!
    Авторке, не виждам смисъл да харчиш толкова пари за нещо, при положение, че и епилатор от 35 лв би ти свършил много добра работа.
    Моят /Braun естествено 30/ си го взех от Домо преди около 2 години и половина за 35 лв с 5 години гаранция.
    Ето го-
    Няма смисъл да наливаш толкова пари в Техномаркет.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

Браун
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Ами има значение, защото евтините епилатори на Браун са с 20 пинсети, новите са с 40; евтините на Филипс са с метални дискове, новите - с керамични. Няма смисъл единствено да си купуваш такъв с 10 приставки, които няма да използваш.

Аз имам този на Филипс от 1вия пост и съм много доволна - това беше най-евтиния с керамични дискове, ползвам го от 1 година.

Ти си решаваш Браун или Филипс, използвала съм и двете марки и съм по-доволна от Филипс за сега, но някой друг ще е по-доволен от Браун...

Да не говорим, че голяма част от момичетата не са пробвали и двете марки, за да правят сравнение. Ти си решаваш, но този Браун, който си показала, наистина е безсмислено скъп, ако ще е Браун си вземи най-евтиния с 40 пинсети. Приставките са напълно излипни, гаранция, че няма да ги използваш.

Град
    Пловдив
    Не знам дали BRAUN са хубави, но аз имам PHILIPS от повече от 5 години и е перфектен
    Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си