Ходя с приятелката ми от 2 месеца. Не просто ходим, а наистина се обичаме доста. Така се получиха нещата че имаше разни интриги между приятелката ми и най-добрия ми приятел. Днеска когато го питах кaкво става между него и нея той ми каза, че тя се зарибява с всеки и т.н. и я нарече курва 2 пъти.. Тя го видя и каза на бившият си приятел, а той много се е заканил на моя фр да го бие. Дори и казал че ще му счупи ръцете ако тя му каже кой е. Приятелката ми ми се сърди и казва, че не ми пука за нея защото не съм направил нищо когато той я е обидил. Аз я попитах дали ако нейната най добра приятелка ме обиди дали ще и направи нещо и тя отвърна \"да бих я убила\".. Сега аз се чуствам много гадно,защото тя ми се сърди и обръща повече внимание на бившият си приятел. Просто немога да сторя нищо на човек с които съм отраснал и живеем в един блок. Сега ми изникват въпроси в главата на които незнам отговора.. Дали пък аз нямам чуства към приятелката ми? Или не е нормално да посегна на най добрият си фр? Как трябва да постъпя? Как бихте постъпили вие ако сте на мое място?