- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЦЯЛА СЪМ ^^
събрахме се събрахме се събрахме сеее отновоооо ^^ след 2 месеца без него, в които се чувствах умряла докато не го видя, СЕ СЪБРАХМЕ ^^ пак ми е добре пак съм и аз и пак съм на себе сисмисъла на темата е просто изливане на душата ии един съвет: борете се за това което искате ДО КРАЙ, за да го получите. после е 94386856 пъти по-сладко
![]()
![]()
![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
браво на вас!и се обичайте![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много любов и щастливи моменти.Обичайте се, по-хубаво от това няма.![]()
Аз пък си събрах цяла колекция от покемони![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА А, пробвайПървоначално написано от Whoopdedoo
![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Браво![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
много хубаво!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
до край?! ами, ако си си станала гадже с някой, който мн те обича, но ти него не, за да не го нараниш и защото си се надявала, че ще го захаресаш и забравиш за момчето, което обичаш...тогава какво да се прави?! при мен нямаше смисъл да се боря до край, защото като виждам, че нещата не стават, за какво повече да се хабя...ас 2 години се хабях, за този който обичах...и нищо..той дори и не разбра, че го обичам...особено сега, като съм гадже с друг...и сега и аз нз кво да правя, но кво да се прави..
иначе се радвам, че при теб са се получили нещатачестито!!!
))
бъди мнoгoо щаслива!!
Айде честито ! Бъдете щастливи,обичайте се : ))
П.П. Понякога не си заслужава да се бориш до край : )
Не винаги си заслужава,вярно е..И аз исках/м .. не знам да се съберем,ама ;д
Честито..![]()
Първоначално написано от buttertoast
Страх ме да не ме шамариш, иначе бих... то не е като да не казвам истината.![]()
Честито!
Понякога това, което влагаш се оказва повече, отколкото ще получиш..Първоначално написано от Biskfitka
За това.. това,което влагаш в тази "борба" не си струва за победата
Аз пък искам да ви се похваля, че си купих бял бански и много му се радвам иии да! Много се радвам!! (sun)![]()
Базикам се бе ;д
Честито! Много радвате! Дано да има много като вас ^^![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Честито :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Тука стана интереснооо.... :PПървоначално написано от Whoopdedoo
И ти не разбра ко каза...Първоначално написано от wasch0
![]()
Ще ми се и ние да се съберем отново, но не мога повече да му тичам след гъза.. Нямам сили вече .. Унижих се достатъчно. Започнах да се самосъжалявам дори.![]()
п.т. Честито!![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
а защо се разделихте ? той искаше ли пак да сте заедно ? имаше ли желание ?
питам защото съм в подобна ситуация ...
If I played you like a toy?
Честитоо :P
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ами разделихме се защото 1. направих доста глупости спрямо него и накрая му писна, и 2. искаше да е сам. малко след това тръгна с бившата си,но не им провървя поради причина номер 2 и това, че е куха лейка.Първоначално написано от buuu
през тия 2 месеца се виждахме често но като приятели. аз слушах за забежките му, той за моите и общо взето си играехме игра,която за мен обаче загрубя и в прав текст му казах,че го искам обратно и сега е момента ако и той иска да се съберем.
каза,че му е добре сам и естествено, спрях да го юркам. малко след това си изгуби телефона, така че нямаше и как да го намеря. точно когато свикнах с мисълта,че каквото е било-толкова, получих странно обаждане от друг номер с подтекст да се видим с моето момче. отидох, видях го, глътнах си граматиката и не можах да спра да го прегръщам,както и той. и така, общо взето събирането стана по общо желание, но той направи решаващата крачка
каква е твоята ситуация? може и да мога да ти помогна![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
щом веднъж не се е получило,отпиши втория път да стане...
ама честито,радвай се сега![]()