.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Зависи какво очакваш от нея.
    Годините са отживелица според мене.Днешните тийнейджъри са много развити и информирани от рано (това как прозвуча,все едно аз не съм тийнейджърка ).Ако момичето ти прилича на мен,няма да имаш проблеми.Аз например като бях на 14 също си падах по един 19-годишен.Сега няма да описвам какви ни бяха взаимоотношенията,но той ме науча на адски много неща и покрай него порастнах.Можеш да й покажеш много,от теб може да разбере как стоят нещата,когато човек започва сам да си взима живота в ръце и т.н.Зависи си от вас.За мене годините не означават нищо,така че ще ти кажа от моя гледна точка-не,5 години не са много голяма разлика.
    За да питаш някакви непознати във форум какво да направиш значи не я обичам достатъчно.Ами ако ние ти кажеме `Да,много е голяма разликата,късай я.` и ти ще идеш да го направиш ли?За да станете гаджета може да има само две причини:
    а) Тя е надрастнала годините си и ти е направила впечатление.
    б) Ти не си отговаряш на годините и се държиш като лапе,въпреки че си на 19 и вече би трябвало да разсъждаваш като възрастен.
    По такива въпроси не се търси отговора по форумите,а в сърцето.Значи е второто.Ти си вдетинен,не е в нея проблема,а в теб.Тя може да ходи с теб само за пред приятелите си,което и предполагам.Ти незнам защо ходиш с нея след като си готов да я зарежеш само заради възрастта.Замисли се дали сте на едно ниво-ако ти утре поискаш секс,тя ще ти го даде ли?Поправка-ще е готова ли да ти го даде без после да последват въпроси от типа на `бременна ли съм?` и т.н.?Ако ти си влюбен,а на нея й бушуват хормоните и след два месеца те зареже,ще ти бъде кофти.Но го очаквай.
    Няма нищо лошо във възрастовата разлика,стига да си пасвате и да си се харесвате.Може пък тя да се окаже по-зряла и от теб...
    Fashion is my passion.

Мега фен Аватара на sasha_90
    5 години разлика не са много.Но сега разликата ви е много видима.Тя е още дете,предстоят и неща,през които вече си минал.На нея и предстои тепърва да учи,ти вече за други неща мислиш.Вероятно ти имаш едни очаквания,тя съвсем различни.
    Сега ако тя беше на 20,ти на 25,щеше да е друго нещо.

Аз точно в момента гледам "Море от любов" (чесно казано това предаване хич не го обичам) таа тука като тръгнали момичето било на 13, той на 18 и сега празнуват 7-годишнина, не са се разделяли от тогава.. така че не е невъзможна такава връзка, зависи си от хората
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Защо да е невъзможна такава връзка?Разлика 5 години чудо голямо.А по въпроса с тяхните там вече може да имаш проблеми и ако стане нещо такова че разберат и не са съгласни се постарай да спечелиш доверието им връщай я навреме че дори и по раничко и така...Но все пак зависи от вас дали тази връзка ще се запази или не

Оххх... виж ако държиш на нея и я обичаш какво толкова не обръщай внимание на критиките и недоволството на хората...а и в любовта няма граници и да зависи какво очакваш от нея защото все пак тя е на 14 ,а ти на 19 и едва ли ще искаш само целувки и прегръдки,но пък това си зависи от тебе!

то така трябва бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си