- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Разликата между мен и гаджето ми 5 години
Зависи какво очакваш от нея.
Годините са отживелица според мене.Днешните тийнейджъри са много развити и информирани от рано (това как прозвуча,все едно аз не съм тийнейджърка).Ако момичето ти прилича на мен,няма да имаш проблеми.Аз например като бях на 14 също си падах по един 19-годишен.Сега няма да описвам какви ни бяха взаимоотношенията,но той ме науча на адски много неща и покрай него порастнах.Можеш да й покажеш много,от теб може да разбере как стоят нещата,когато човек започва сам да си взима живота в ръце и т.н.Зависи си от вас.За мене годините не означават нищо,така че ще ти кажа от моя гледна точка-не,5 години не са много голяма разлика.
За да питаш някакви непознати във форум какво да направиш значи не я обичам достатъчно.Ами ако ние ти кажеме `Да,много е голяма разликата,късай я.` и ти ще идеш да го направиш ли?За да станете гаджета може да има само две причини:
а) Тя е надрастнала годините си и ти е направила впечатление.
б) Ти не си отговаряш на годините и се държиш като лапе,въпреки че си на 19 и вече би трябвало да разсъждаваш като възрастен.
По такива въпроси не се търси отговора по форумите,а в сърцето.Значи е второто.Ти си вдетинен,не е в нея проблема,а в теб.Тя може да ходи с теб само за пред приятелите си,което и предполагам.Ти незнам защо ходиш с нея след като си готов да я зарежеш само заради възрастта.Замисли се дали сте на едно ниво-ако ти утре поискаш секс,тя ще ти го даде ли?Поправка-ще е готова ли да ти го даде без после да последват въпроси от типа на `бременна ли съм?` и т.н.?Ако ти си влюбен,а на нея й бушуват хормоните и след два месеца те зареже,ще ти бъде кофти.Но го очаквай.
Няма нищо лошо във възрастовата разлика,стига да си пасвате и да си се харесвате.Може пък тя да се окаже по-зряла и от теб...
Fashion is my passion.
5 години разлика не са много.Но сега разликата ви е много видима.Тя е още дете,предстоят и неща,през които вече си минал.На нея и предстои тепърва да учи,ти вече за други неща мислиш.Вероятно ти имаш едни очаквания,тя съвсем различни.
Сега ако тя беше на 20,ти на 25,щеше да е друго нещо.
Аз точно в момента гледам "Море от любов" (чесно казано това предаване хич не го обичам) таа тука като тръгнали момичето било на 13, той на 18 и сега празнуват 7-годишнина, не са се разделяли от тогава.. така че не е невъзможна такава връзка, зависи си от хората![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Защо да е невъзможна такава връзка?Разлика 5 години чудо голямо.А по въпроса с тяхните там вече може да имаш проблеми и ако стане нещо такова че разберат и не са съгласни се постарай да спечелиш доверието им връщай я навреме че дори и по раничко и така...Но все пак зависи от вас дали тази връзка ще се запази или не
Оххх... виж ако държиш на нея и я обичаш какво толкова не обръщай внимание на критиките и недоволството на хората...а и в любовта няма граници и да зависи какво очакваш от нея защото все пак тя е на 14 ,а ти на 19 и едва ли ще искаш само целувки и прегръдки,но пък това си зависи от тебе!![]()
то така трябва бе!
![]()