- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво ви кара да се чувствате живи да настръхвам от вълнение
какво ви кара да се чувствате живи да настръхвам от вълнение и очакване
приятелите ми , гаджето ми , лятотоооооо, слънцетооо ( хубавото време ) , купони , мореее с приятели и пак яко купони на плажа и вечер на дискооо или кръчма ;д , разходки вечер .. нещо такова
![]()
концерт - и когато съм в публиката
а още по-голям е адреналина, когато ми предстои аз да излизам да свиря.. включваш автопилота и се оставяш на емоцията![]()
настръхвам на някои песни. когато ще скачам от някоя скала в морето ми е филм също..
когато тренирам също.. особено бягането спринт + слушалки в ушите
Подкрепям кънта за сбиванетоВъпреки че от близо 3 години не съм имал физически конфликт, преди се чувствах много добре след бой *няма значение дали пребит или пребил*
Настръхвам когато се катеря по скалите, но не точно от страх, въпреки че той не отсъства напълно![]()
Скачането от скала във вода също ме ''дърви''![]()
Веднъж съм се качвал на ролеркостър, тогава се изкефих доста
И те така ...
Концертите в Каварна![]()
Природата![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Природата.. . пътуванията.. опазнаването на нови култури и бит.. тръпката, когато псотигнеш нещо, за което си емчтал...харченето на пари за дрешки и парфюми![]()
Когато предстои нещо важно, от най-добрите филми също, а физически сходно с другите - бягане, колело, особено по някоя стръмна камениста пътечка из гората, също и от някои добри музики.
Фулл аса и попове ме кара да се чувствам адски готино![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Хубава музика и филми.
Когато съм с някого, когото харесвам много.
Когато се случи нещо толкова хубаво, че дори не съм сигурна дали е реалност..
Когато съм на правилното място с правилните хора.
Когато осъществя мечта.
Когато правя нещо екстремно и опасно.
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
+1Първоначално написано от PinkFloydSound
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Когато споделям неделите със себе си .
Когато е зима имам хубава книга и горещо кафе .
Когато отида на село при баба ми и си спомня детството ...
Когато ходя боса без значение къде![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
повечето сте бахти романтиците...
то густо, то пусто
Всеки един момент с приятелят ми..сомото му присъствие..зн ли :/
Да бягам/ходя боса както бе писал някой и..когато чуя химна..или някой да крещи "Българи юнаци" буквално настръхвам.. може да се каже, че съм болна на тема патриотизъм..
![]()
![]()
)
Настръхвам от историите на господина по история.![]()
чудно ми е чувството, когато чувстваш, че не се чувстваш жив.![]()
кво ли е...
Обожавам чувството преди важен мач/концерт или въобще някакво събитие, когато вече 1-2 седмици преди това си оте.ал абсолютно всичко друго - работа, училище и мислиш и живееш само за това, което предстои да се случи.
Също и дните, когато съм пълна с енергия и добро настроение.
Обичам и да се разхождам сама в центъра и да минавам покрай любимите ми места, да си седна в някъде с биричка/книжка в ръка и просто да си седя и да се наслаждавам на любимия ми град.
Обичам и вечерите в квартала, винаги на едни и същи места и с едни и същи хора, но просто не мога без тях.![]()
Силна хубава музика с плътен бас, Високи скорости, добре свършена работа, активна разходка с готино момиче.
ПП- Не са подредени по критерии.
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/