- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата ???????!!!!!!!!!!
един приятел има свързани вежди не точно като една а сякаш има косми между веждите (като малък нямаше ) и пита дали някой ще го хареса така
Аз лично не харесвам такива момчета ... ама това не е болка за умиране !!! Все пак за това са измислили пинсетите ... почети всичките ми приятели им оправям веждите ... така и те се чувставт доста добре !!!
Ама вие сте още малки ... има време докато почнете да ги маха ... Като почне да се бръсне почва да използва и друтия уред дето ги скубе и всичко е готово... сега надали му личи толкова ... пък и така да е ... има си време за всичко !
Темата обаче не е за тук !!!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
+1! Кажи му все пак за пинсетите, ако не знае човека! Аз лично не харесвам и няма да харесвам такива момчета!Първоначално написано от F4ence
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от lycho97
![]()
![]()
![]()
приятелката ми има малка путка пита дали ще и влезне лесно оная ти работа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не не ...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮