- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ..ПОМОЩ
А редно ли е според теб тя да пипне някоя болест, защото той не иска да сложи презерватив?Първоначално написано от addic7
![]()
Според мен не е редно един тъпак да обяснява на момичето, че не иска да сложи презерватив... (примерно, защото „малкият е толкова голям, че неможе да се побере, горкият, в гумичката“) Най-вероятно или е алергичен, или е прекалено надарен, или се прави на интересен с големият си Малчо!
![]()
Ако не ще да го ползва използвай правилото „секс с презерватив или нищо“, а ако пак не стане му тегли чертата, защото наистина има ГОЛЯМА и реална опастност да ти лепне нещо сериозно!!!![]()
Защо мъжете са преносителите на болести, а жените се разболяват от тях!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
И ти си супер зле..и той явно е супер злеПървоначално написано от hmm
А междо другото я светни колко >КНИГИ< си про4ела досега на тема сексуална култура..
![]()
Can It All Be So Simple ?
Не Но аз казах ако е сигурна в него тогава да му позволи без презервати ИНАЧЕ НЕ !!Първоначално написано от justwondering
От прочетеното виждам че не си правила секс без презерватив .. УСЕЩАНЕТО Е КОРЕННО РАЗЛИЧНО ОТКОЛКОТО СЪС ТИЯ ГУМИ !! .... +това Когат си с презерватив е много леснод а се забременее .. защото мислиш че презерватива пази .. недай си боже е дупчен някаде .. после ще съжаляваш че си използвал презерватива .. АЗ СЪМ ЗА да не се ползват презервативите ... НО САМО КОГАТО СИ СИГУРЕН/НА ЧЕ ПАРТНИОРА НЕ МИСЛИ ДА ТИ ПОДАРИ НЯКОЯ БОЛЕСТ ИЛИ ЛАПЕ !!!Първоначално написано от AniBG
Към xinfamous,прочела съм три книги на тази тема "Момичето и секса" "Голямата любов" и "Всичко за секса", а относно коментарите на другите благодаря ви,дано нещатата се оправят и започнем да го правим съсъ презерватив
![]()
sss
Ако не му вярва и мисли, че може да й лепне някоя болест, не виждам защо изобщо се занимава с него.
Няма гума => няма секс. Кратко и ясно.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Едва ли е спал с 12-13, но с колкото и да го е правил риска не намалява. Ако и с тях е било без презерватив си направо ЛУДА да се навиеш... Директо си му кажи, че ако не иска презерватив няма да правите секс! Ако каже, че предпочита да е на сухо пред това да се предпазвате и двамата му отговори, че ти също няма да отстъпиш от мнението си и ще караш без секс
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Хах.. не можел с презерватив? Не може, че не иска. Ако държи на теб, ще уважи желанието ти, да се предпазваш. Той може да е спокоен, той ти е бил първия, следователно няма да му лепнеш нищо, а въпроса с бебето - ама как, той е големия е**ч.. не би допуснал такова нещо. Айде такива ''велики секс-мастъри'' да си го усетят отзад..
Но за изказването тип ''или секс с презерватив или никакъв секс'', не съм сигурна, че ще подейства. Както ми изглежда, приятеля ти е доста опърничав и самоуверен, най-много да се стигне до там, че наистина ще минете без секс. Според мен, просто седни и поговори с него, без да се карате.. Обясни му от какво се страхуваш, напълни му главата с всички рискове, ако щеш даже му постави друго условие: ако ме обичаш и ти пука за мен, ще уважаваш мен и моето желание за безопасен секс.
В крайна сметка здравето си е твое. В никакъв случай не му се съгласявай на мачовския акъл.
пп: няма как да не споделя бруталния вариант, в който ти си лепваш херпес (да, позна, от онзи готиния :д ) .. и му го предаваш ..: -А на ти сега един секс без презерватив!![]()
Всеки път когат го правя с презерватив става някаф гаф едва ли е от това че не му става просто му прави по голямо удоволствие без или приемаш или го губиш момчето му трябва секс момиче![]()
![]()
няма как да не му е получил ерекция зарази презерватива след като презерватив се слага като е в пълна ерекцияПървоначално написано от hmm