.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от addic7
    Всяко момче има различни усещания в секса.. някой не им е удобно да праят секс с Презерватив ... Давам пример АЗ ... Може да не е** ама презерватив на хуя си няма да сложа !! Затова не си мислете че като кажите на едно момче че няма да му пусните ако не сложи презерватив веднага ще ви се метне в краката и ще го сложи .. ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА ... НО ИМА СЛУЧАИ В КОИТО НЕ СТАВА !!!
    Защото доста момичета се мислят за много нещо ... Както момичетата могат да си намерят с кой да се наебат с презерватив така и момчетата могат да си намерят коя да наебът БЕЗ презерватив

Затова те съветвам да не му слагаш много слагаш тия условия ... Или презерватив или няма секс .. щото както го обичаш може да останеш без него
    А редно ли е според теб тя да пипне някоя болест, защото той не иска да сложи презерватив?

Супер фен
    Град
    София
    Според мен не е редно един тъпак да обяснява на момичето, че не иска да сложи презерватив... (примерно, защото „малкият е толкова голям, че неможе да се побере, горкият, в гумичката“ ) Най-вероятно или е алергичен, или е прекалено надарен, или се прави на интересен с големият си Малчо!
    Ако не ще да го ползва използвай правилото „секс с презерватив или нищо“, а ако пак не стане му тегли чертата, защото наистина има ГОЛЯМА и реална опастност да ти лепне нещо сериозно!!!

Защо мъжете са преносителите на болести, а жените се разболяват от тях!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на xinfamous

Re: СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ..ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от hmm
    Помагай те.... с приятеля ми(момиче съм) сме заедно от 7 месеца ,на 6 месец правихме секс,на мен ми беше за първи път,и така идва проблема,той неможе да го прави с презерватив,а аз настоявам,той е спал приблизително с 12-13 момичета,може да ми лепне нещо а и ако забременея,знам ,че рисковете са голями ,но как да му кажа на него ,колко книги съм изчела за секса,а и темата за прекъснатия полов акт още толкова ме наплаши,постоянно се караме за това ,вече ще полудея какво да правя?Всичко си е добре,само дето неможе с презерватив ,помагайте
    И ти си супер зле..и той явно е супер зле А междо другото я светни колко >КНИГИ< си про4ела досега на тема сексуална култура..
    Can It All Be So Simple ?

Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Цитирай Първоначално написано от addic7
    Всяко момче има различни усещания в секса.. някой не им е удобно да праят секс с Презерватив ... Давам пример АЗ ... Може да не е** ама презерватив на хуя си няма да сложа !! Затова не си мислете че като кажите на едно момче че няма да му пусните ако не сложи презерватив веднага ще ви се метне в краката и ще го сложи .. ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА ... НО ИМА СЛУЧАИ В КОИТО НЕ СТАВА !!!
    Защото доста момичета се мислят за много нещо ... Както момичетата могат да си намерят с кой да се наебат с презерватив така и момчетата могат да си намерят коя да наебът БЕЗ презерватив

Затова те съветвам да не му слагаш много слагаш тия условия ... Или презерватив или няма секс .. щото както го обичаш може да останеш без него
    А редно ли е според теб тя да пипне някоя болест, защото той не иска да сложи презерватив?
    Не Но аз казах ако е сигурна в него тогава да му позволи без презервати ИНАЧЕ НЕ !!

Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Според мен не е редно един тъпак да обяснява на момичето, че не иска да сложи презерватив... (примерно, защото „малкият е толкова голям, че неможе да се побере, горкият, в гумичката“ ) Най-вероятно или е алергичен, или е прекалено надарен, или се прави на интересен с големият си Малчо!
    Ако не ще да го ползва използвай правилото „секс с презерватив или нищо“, а ако пак не стане му тегли чертата, защото наистина има ГОЛЯМА и реална опастност да ти лепне нещо сериозно!!!

Защо мъжете са преносителите на болести, а жените се разболяват от тях!
    От прочетеното виждам че не си правила секс без презерватив .. УСЕЩАНЕТО Е КОРЕННО РАЗЛИЧНО ОТКОЛКОТО СЪС ТИЯ ГУМИ !! .... +това Когат си с презерватив е много леснод а се забременее .. защото мислиш че презерватива пази .. недай си боже е дупчен някаде .. после ще съжаляваш че си използвал презерватива .. АЗ СЪМ ЗА да не се ползват презервативите ... НО САМО КОГАТО СИ СИГУРЕН/НА ЧЕ ПАРТНИОРА НЕ МИСЛИ ДА ТИ ПОДАРИ НЯКОЯ БОЛЕСТ ИЛИ ЛАПЕ !!!

Град
    sofia
    Към xinfamous,прочела съм три книги на тази тема "Момичето и секса" "Голямата любов" и "Всичко за секса", а относно коментарите на другите благодаря ви ,дано нещатата се оправят и започнем да го правим съсъ презерватив
    sss

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако не му вярва и мисли, че може да й лепне някоя болест, не виждам защо изобщо се занимава с него.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Няма гума => няма секс. Кратко и ясно.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Едва ли е спал с 12-13, но с колкото и да го е правил риска не намалява. Ако и с тях е било без презерватив си направо ЛУДА да се навиеш... Директо си му кажи, че ако не иска презерватив няма да правите секс! Ако каже, че предпочита да е на сухо пред това да се предпазвате и двамата му отговори, че ти също няма да отстъпиш от мнението си и ще караш без секс
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Хах.. не можел с презерватив? Не може, че не иска. Ако държи на теб, ще уважи желанието ти, да се предпазваш. Той може да е спокоен, той ти е бил първия, следователно няма да му лепнеш нищо, а въпроса с бебето - ама как, той е големия е**ч.. не би допуснал такова нещо. Айде такива ''велики секс-мастъри'' да си го усетят отзад..
    Но за изказването тип ''или секс с презерватив или никакъв секс'', не съм сигурна, че ще подейства. Както ми изглежда, приятеля ти е доста опърничав и самоуверен, най-много да се стигне до там, че наистина ще минете без секс. Според мен, просто седни и поговори с него, без да се карате.. Обясни му от какво се страхуваш, напълни му главата с всички рискове, ако щеш даже му постави друго условие: ако ме обичаш и ти пука за мен, ще уважаваш мен и моето желание за безопасен секс.
    В крайна сметка здравето си е твое. В никакъв случай не му се съгласявай на мачовския акъл.

пп: няма как да не споделя бруталния вариант, в който ти си лепваш херпес (да, позна, от онзи готиния :д ) .. и му го предаваш ..: -А на ти сега един секс без презерватив!

Град
    Pleven
    Всеки път когат го правя с презерватив става някаф гаф едва ли е от това че не му става просто му прави по голямо удоволствие без или приемаш или го губиш момчето му трябва секс момиче

Цитирай Първоначално написано от hmm
    Значи първия път пробвахме с презерватив и не му стана,и от тогава сме го правили само 2-пъти още без...презерватива бил за ч***джари и незнам си какво ...
    няма как да не му е получил ерекция зарази презерватива след като презерватив се слага като е в пълна ерекция

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си