.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Не вдигнах самолета ?

Здравейте!
    Случи се така че на купончето миналата нощ една мацка ме завлече в
    спалнята и когато дрешките паднаха, след което я лизах известно време настъпи моментът на истината и аз така да се каже бях с абсолютно паднал самолет...
    Бях се наливал цяла нощ с Кола (тъй като реших да не пия поради това че предната нощ се направих на свиня) -та тъкмо си мислех да посетя едното място по малка нужда когато мацката ме завлече в спалнята. Също така бях изпушил и солидно количество коз.

-Та въпросът ми е дали на някого му се е случвало това и как се измъкна от ситуацията, защото мен лично ми беше доста сконфузно когато светнахме и започнахме да се обличаме...
    -Също така искам да поясня, че същата тази нощ около 30 мин по-рано самолетът си беше вдигнат в резултат от някаква секс сцена по ТВто.

-Какво мислите-дали проблемът е било напушеното ми състояние + това че стабилно ми се ходеше до тоалетна или е било на психологическа/нервна основа ? Всичко стана доста бързо и дори не се бяхме забили или нещо от рода с мацката-тя просто си ме завлече най-неочаквано в спалнята и се чудя дали ако имах повече време шях да го вдигна, но си мисля че надали щеше да стане, знам ли.

-Също така това ми се е случвало веднъж в миналото, само че тогава бях солидно пиян и на коз или линии (не помня вече).

-Ще съм благодарен ако дадете някакви съвети, защото не виждам как на всеки купон трябва да стоя трезвен и да не взимам нищо, за да мога да вдигна самолета в случай че пак от никаде ми изникне възможност за секс :/

Благодаря предварително

ПС: -едитнах темата и сега вече е на кирлица-надявам се няма да бъде заключена.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    първо .. кирилизатор има и във абв-то..
    второ.. ако искаш да го вдигаш спри .. да шмъркаш.. и да се наливаш като свиня.. нормално е да не можеш да го вдигнеш след като здраво си се почерпил .. и напушил и кво ли не. а после .. след като си гледал .тв и си се надървил .. просто малко ти е по уминало.. обаче вече е било късно ..
    и трето оправи си темата защото ще ти я заключат
    успех

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

немисля че е било от т0ва че си се напушил или напил ... мисля че нещ0 си бил притеснен или нещ0 .. др
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

Град
    In the middle of Nowhere
    Най-добре спри да шмъркаш и да пиеш,за пушенето нищо не мога да кажа щото и мен ме кефи..Но наистина спри да щмъркаш,нищо добро няма да си докараш от това.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Ами и аз си мислех че най-вероятно е от тези гадости, защото принципно не съм забелязал да имам проблеми с ерекцията, но знам ли-2 пъти да ми се случи си е сдухващо, а не искам да прибягвам до виагра и т.н. :/

Голям фен Аватара на one
    от наркотиците е.от опит го знам

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от one
    от наркотиците е.
    нито си бил нервен, нито притеснен..
    като ти се прави секс следващия път, ще се жертваш като не вземаш нищо..

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    Цитирай Първоначално написано от one
    от наркотиците е.
    нито си бил нервен, нито притеснен..
    като ти се прави секс следващия път, ще се жертваш като не вземаш нищо..
    +

Алкохола вреди при такива ситуации... и явно ти трябва повече игра , а това със тоалетната наистина си е проблем , по- добре следващия път първо я посети, после прави каквото и да било... и се отпусни повече ... трябва ти повече време !!!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Уау ! Напил се, нашмъркал се и не му станала пишоната (каква изненада....).... Ми ти продължавай в същия дух и няма и да ти стане ! А и ако ти се пика много също доста разсейва и пречи на ерекцията

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    А и ако ти се пика много също доста разсейва и пречи на ерекцията
    пълни глупости, точно обратното е, като ти се пикай и стискаш пак еректира... ама не е там проблема. Според мен е от пиенето и коза

Мега фен
    То трябва да си магьосник за да го дигнеш без свирка, напушен...
    Иначе линийките помагат.Освен, ако не е някакъв шибан амфет.

Град
    Pleven
    братле същия проблем имах .. оказа се , че просто е трябвало да се отпусна всичко било на психическа основа.. та по темата може би с това момиче си искал нещу повече от секс и не си искал да я използваш само за секс и за това не си го вдигнал или просто на тъмно не става пробвай без сякви опиянителни средства и на спокойствие например заведи я у вас ..на своя територия ще можеш да се отпуснеш (да и разбиеш лагерницата)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Виновен е алкохолът със сигурност. Ако се разровиш малко из биохимията, ще видиш защо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Естествено, че е било от наркотиците. От какво друго?! Алкохолът в умерени количества не пречи (според лични наблюдения), така че не е необходимо да стоиш на кола всеки купон. Ама тия гадости ги спри, с нищо не ти помагат!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    сигурно пилота на самолета ти е умрял

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

При мен тревата ми вдига настроението за тея работи и откачам като като видя задник... За колата едвали вилияй. Както каза BouH психиката баце.. По ТВ-то е едно в леглото мн по различно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си