.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Въпрос към момичетата ???????!!!!!!!!!!

един приятел има свързани вежди не точно като една а сякаш има косми между веждите (като малък нямаше ) и пита дали някой ще го хареса така

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Аз лично не харесвам такива момчета ... ама това не е болка за умиране !!! Все пак за това са измислили пинсетите ... почети всичките ми приятели им оправям веждите ... така и те се чувставт доста добре !!!
    Ама вие сте още малки ... има време докато почнете да ги маха ... Като почне да се бръсне почва да използва и друтия уред дето ги скубе и всичко е готово... сега надали му личи толкова ... пък и така да е ... има си време за всичко !

Темата обаче не е за тук !!!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от F4ence
    Аз лично не харесвам такива момчета ... ама това не е болка за умиране !!! Все пак за това са измислили пинсетите ... почети всичките ми приятели им оправям веждите ... така и те се чувставт доста добре !!!
    Ама вие сте още малки ... има време докато почнете да ги маха ... Като почне да се бръсне почва да използва и друтия уред дето ги скубе и всичко е готово... сега надали му личи толкова ... пък и така да е ... има си време за всичко !

Темата обаче не е за тук !!!
    +1! Кажи му все пак за пинсетите, ако не знае човека! Аз лично не харесвам и няма да харесвам такива момчета!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на Slynchiicee

Re: Въпрос към момичетата ???????!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от lycho97
    един приятел има свързани вежди не точно като една а сякаш има косми между веждите (като малък нямаше ) и пита дали някой ще го хареса така

приятелката ми има малка путка пита дали ще и влезне лесно оная ти работа

не не ...

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

наблегни на това
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си