- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Каква зодия сте и с какви зодии се разбирате?
рак съм и се разбирам с риби,телец и го0о0оре долу със стрелец![]()
az sum deva razbiram se sus strelec,oven,vodolei
no sus skorpionite ne se imame neshto[/i]
Аз съм Дева (4 септепври)
С телеца не се разбирам добре
ам аз съм близнак и козирога си е за мене май![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Козирог съм, не се разбирам с никой
"Колкото повече, толкова повече..!"
Риба.
Според мен дали се разбираш с някого, зависи главно от характера му. А зодията...в повечето случаи определя особеностите на характера[/b]
-От дека си бе, дзверо ??
-От Гана съм..
-Не те питам как се казва майка ти !!
И аз съм на 07.12, и аз не се разбирам с никой.Първоначално написано от GreenMimss
![]()
Стрелец съм.
Разбирам се с почти всички...
С Деви не се разбирам, прекалено са критични и реалисти, дървени философи...
С козирози чат/пат къде сме на едно мнение иначе, са прекалено дисциплинирани към нещата си, всичко трябва да е перфектно.. няма място за грешка.
Рибите са ми скучни (или може би просто такива хора познавам) прекалено тихи, сантиментални, много раними...
Разбирам се добре с Лъв, Близнаци (макар, че като зодия Близнака не ми харесва) заобиколена съм с доста Близнации и са лицемерни хора, но пък са забавни, с Водолей, Телец също се разбирам добре...
Общо взето всичко си е и до харектера, зодията е само една част от тебе, неможе да съдиш за човека само по зодията му.
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Първоначално написано от GreenMimss
Понякога да
![]()
![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Везни съм!![]()
Обичам телците...(по-нагоре едно момиче везна също каза, че ги обожава...явно везните се разбираме с телци)
Повечето хора,които харесвам и уважавам са телци...само един човек от тази зодия ме е разочаровал някога, а бяхме преди това неразделни...както и да е. Родителите ми са телци и двамата...разбираме се сравнително добре..
Не знам защо, но всеки пък като си харесам някое момче се оказва стрелец или водолей....толкова ги мразя вече тези зодиии, че думи нямам...А в характеристиката ми на зодията пише, че водолея ми е идеалния партниор...аа не мерси...Толкова надути същества не ми трябват, големи женкари, горделиви, инати, но пък вярно е, че са хубави и умни...
Със скорпиони не се понасям...
Близнаци ме дразнят...
Дева - момичетата, които познавам са лицемерни и двулични, момчетата - тъпи, надути женкари
Риби - разбираме се..
За лъв, овен, козирог нямам кой знае какви впечатления
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
и аз съм останала с такова впечетление за близнацитеПървоначално написано от GVG
![]()
иначе аз съм лъв и се разбирам с телец,водолей
с козирог -понякога
стрелец-понякога
рак-сякъш се разбирам(то пак зависи от човека де)
с лъв-,,пет секунди сме добре, а на шестата не сме"все пак два лъва на едно място не ,, виреят''.
това е общо взето![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
стрелец .... нз с кой се разбирам но не се разбирам с риби и скорпион ........ мама и тате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P ама съм си свикнала у нас е малко лудница
![]()
![]()
:P :P
Скорпионче![]()
![]()
.. ама от добрите Скорпиончета (само малко съм злопаметна). Разбирам се с всички зодии, май само с Девите много не се разбирам
. Най-вече се разбирам с другите 2 водни знака - Риби и Раци и с Овните
![]()
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
Аз съм овен,1ви април 93.Пише че съм бил самовлюбен а не е така.Аз съм толкова мило момче,пише че съм бил изнервен и лесно съм се ядосвал(тоя дето го е казал тва само да го пипна ще види кой е изнервен
)
Аз се разбирам със други овни,лъвчета и скорпиони главно.Иначе нямам проблеми с никоя зодия.
>>DjBelev<<
аз съм везнички [4.10] с асцедент водолей![]()
много се разбирам с везнисъщо с водолеи
навсякъде пише, че раци и везни не се понасят, но аз познавам страшно много раци и се разбирам с доста голяма част от тях, като се има предвид, че и най- добрия ми приятел е рак : ) в него ме дразни това, че не знае какво иска ... а това че са толкова лесно раними, също не е от плюс за тях ...
лъвчета също обичам, майка ми е лъв с асцедент везни и се разбираме перфектно![]()
със стрелци винаги съм се разбирала
с козирог, като че ли не си пасвам
с овни се разбирам, най- добрата ми приятелка е овен : )
телци в кръга си от познати не се сещам да имам
с рибите се разбирам като цяло, но понякога се стига до спорове ...
със скорпиони се разбирам, но в повечето случаи си говоря с тях общи неща
деви също много обичам! Момчетата са ми хипер забавни, а с момичетата имам доста неща да си кажа ...
Мисля, че не пропуснах някоя зодия.
С една дума любими зодии са ми везни, водолей, рак, дева и лъв.
Ооо .. аз съм родена на 22.12 и съм между стрелец и козирог .. а съм с асцедент овен ..
с риби, раци,скорпион,козирог и телец НЕ се разбирам ама изобщо .... НАЙ-добре се разбирам със стрелецовен , везни, дева и близнаци .. с лъв доста добре но не познавам мн .. а единствената зодия с която не се понасям е Водолей... направо си се дразним взаимноо
...
хм Аз съм Дева с асцедент Стрелец ... опасна комбинация ;дд
много си обичам зодията. Винаги анализирам. Разбирам се с телец, козирог, лъв, стрелец, овен, скорпион(горе-долу), риби и близнаци.
С другите горе долу се разбирам. Най-добрата ми приятелка е скорпион... много ме ревнува ако се сближа с някое друго момиче ... така е скорпиона хапи ако му влезеш в територията;д мога още много да говоря ама ще спра до тук че ..... отиде до другия петък ;дд
Женско съм
Първоначално написано от gabi_94
Връщам си думите назад, да живеят момчетата Водолеи!!!!!!!!![]()
За не знам кой път вече се убеждавам, че сякаш се привличаме с тях....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Везни (21 октомври)
Разбирам се много добре с водолей и с лъв .
![]()
Отчасти с козирога и стрелеца.
![]()
(y) И аз съм Дева (31 август), брат ми е телец и не се разбираме много добре .Първоначално написано от Neon
Иначе се разбирам с лъв, скорпион риби, козирог ... за други не съм се замисляла..
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
Везни съм (26 септември)
Разбирам се добре с : Везни,Скорпион,Водолей,Близнаци
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Везни съми общо взето се разбирам с всички, освен с овен
![]()
двете пълни противоположности
а пък баща ми е овен .. аучч
![]()
![]()
Върви напред, и не спирай да преследваш мечтите си ... ( Сънн )
Вече изобщо не питам за зодията на хората, за да не си правя изводи и за да се оттърсвам от предразсъдъци.
Познавам неприятни хора даже от зодии, с които би трябвало да се разбирам...
На теория би трябвало да се разбирам с всички водни, с телец също, с дева. На теория.
Я има нещо вярно, я не.
Напр. аз съм Рак ама нещо не се разбирам с други раци. Има хора, които си ме нервят, дори да са от тези, с които "трябва" да се разбирам. Забелязвам добър контакт с Близнаци и Стрелец, дори да се води, че не сме "една порода".
Винаги много зависи. Мен като цяло ме печелят добронамерени, отворени хора, а не заядливи или иронични или да се правят на важни.
Така че много зависи от човека.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride