- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Събирате ли стотинки?
Хаха, интересна идея за тема. Жълти стотинки, бели стотинки, левчета - кръговрата на финансовата област. Всеки се нуждае от стотинки - магазинери, банкери, потребители дори. Какво става, когато искате да си вземете нещо от обикновения автомат за кафенце или закуска. Абе, това, че не ви харесва да ви дръначат джобовете/портмонетата със стотинки не значи, че са напълно безполезни. Па вижте и автора на темата - успял да събере 200 лева, което си е доста сериозна сума в тази криза. Така,че събирайте всяка стотинка или левче. Стотинка по стотинка лев става - както е казано ( просто перифразирам известна поговорка
).
Жълтите ги давам на сестра ми-тя си ги събира и има около 2-3лв. вече.
Иначе аз не събирам,ама вие ме зарибихте ;д и без това си нямам работа![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз имам около 5 лева само с жълти стотинки.
Ама не съм събирала отдавна..Ентусиазирахте ме да започна да събирам пак стотинки. (: Харесала съм си една касичка на Шрек!
Много си ме кефи , ще си я купя и ще събирам , и аз стотинки.
![]()
Дано само ентусиазмът ми не се изпари бързо.![]()
Сортирам ги и като събера 50-100лв. ги давам да ми ги уедрят.![]()
Мразя в джобчето ми да дрънкат стотинки, а за
един ден съм се сдобила с купища от тях,
затова като се прибера ги разпределям и пускам в двете ми касички.
Ще проверя колко съм събрала, чак след като ги напълня.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ЮхууТоку-що преброих моите 85.80
Доста са за по-малко от 2 месеца...
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Това е много добра идея. Иначе аз не събирам стотинки.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз събирам от няколко ГОДИНИ, но все ме мързи да броя парите. Сигурно значително е намаляла сумата, а и смятам да харча от тях това лято![]()
Мома съм
Просто бъди щастлив..
3 кутии от обувки пълни догоре,че и малко извън тях .. кой знае колко пари имам![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
+Първоначално написано от Legenda
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
През учебната година си събирах стотинки и бях събрала около 10-15лв. само от по 1,2,5 и 20ст.Заемаха ми много място обаче, за това ги уедрих на по два лева. На мен манията ми е всички пари да ги уедрявам или развалям на по 2.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Аз искам да си ги събирам, обаче просто не мога. Когато са мо в портмонето винаги ги изхарчвам. Успяла съм да събера само половин касичка и то за, хмм...2 години?Та така де, смятам да почна по-сериозно да си ги спестявам, но нямам голяма воля.
някога си слагам по някоя друга бяла стотинки или монети 1 лв.
Ако нашите са забравили да оставят ,няма ги в нас и такива потребности..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз колкото и да се мъча, все не мога да събера повече от 3-4 лв на жълти стотинки .. винаги ще се намери нещо, за което да ги похарча![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Ами всеки път като ми върнат жълти стотинки и ги пъхам в една малка касичка![]()
оо аз имам са ще си ги преброя...а бтв аз имам и някъде около 7 евро на по 1-2 евра...в чейндж бюро дали ще ми ги приемат
![]()