- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че няма смисъл, но я обичам..
Здравейте, сега ще ви раскажа моята история, надявам се да ми дадете хубави съвети и отсега казвам, че ще има доста правописни грешки..![]()
Преди 1месец се запознах с Мария, още щом я видях ми хареса, излизахме, но малко, като приятели.. но почнаха и чатове, след това един ден (не се бяхме виждали от близо 2-3седмици) ме видя като се връщах от плуване, поздравихме се ии така, вечерта ми писа, след 1ч. чат ме попита нещо, не исках да отговарям..., таа попита ме бих ли тръгнал с нея ( не в буквалния смисъл ) и все пак и казах, че бих тръгнал, след това и смъкнах профила ( нали на скайп има да се крие) и видях, че през целия час е писало името на един от другия клас ( също 8кл.) попитах я заради да ме накарш да ревнувам ли го написа, но тя каза, че е стояло там от вчера защото тогава са тръгнала.. после почна да ми се кара що не съм и предложил по - рано.., продължих ме да чатим и реших да я питам и аз нещо, дали мене или него повече харесва? Тя каза мене, тогава и казах да се видим на другия ден, но тя каза "Не знам, всъщност не съм много съгурна точно ли ти отговорих" ОК все пак се съгласи и ще се видим след 2 дена, но ето и кое ме притеснява, за около 2седмици и половина харесваше 3ма т.е мене, иво (тоя с който ходи), митко(другия който не участва в схемата
) та след като се оговорихме тя каза че иска на тренировките ми да се видим, но аз и отказах защото там е иво и не искам да ни вижда, помислих че ще му е гадно, а тя каза "Е нищо де, ко ше му стане толкоз".. та това са сякаш много курвенски постъпки и се чудя какво да направя .. обичам я и може да тръгнем всичко зависи от мен, но.. все пак кажете нещо..
![]()
Как е възможно да я обичаш,а да се познавате от 1 месец.Това е.....детинско.Деца спрете с непрекъснатото "обичам те"!
Ти пък как така определяш дали е детско или не.Първоначално написано от sasha_90
Аз съм срещал не един или два примера, когато хора се женят след месец и са заедно години.
Добре де, да не е точно месец - месец и половина... и какво за това време не може ли да изпитвам повече от приятелски чуства, или е задължително МИНИМУМ 1г. да сме фр, после 6месеца да се "зарибяваме" и чак тогава да се каже, че я обичам така ли?
Аз няма да те нападам за изцепката с "обичам я" ще ти кажа само едно .. преди доста време един приятел ми каза, че не можеш да обичаш някой, когото не познаваш, а ти си объркано хлапе, което незнае к'во иска! Според мен тя се опитва да ви върти на малкия си пръст и да си играе с вас, за нас жените това е много лесно, но не бъди глупак: 1во: тя си има приятел; 2ро: имам чувството, че просто се опитва да го дразни с теб; 3то: не се самозалъгвай, че щом ти е обърнала внимание може да има нещо м-у вас. По - добре не се набутвай между шамарите, това е моят съвет![]()
остави на Митко![]()
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Това, че се женят не означава, че се обичат. Любовта е дошла по-късно.Първоначално написано от w0sh
По темата: Впечатление ми направи определението ти за постъпките и. Уж обич, пък правила курвенски неща.
Ти си дете, само по разсъжденията ти мога да го определя. Тя също е дете понеже не знае какво иска. Пък децата правят грешчици и после се поучават от тях, тъй че прави каквото ти е на душата, пък к'вото стане.![]()
И това го има.Първоначално написано от spyro
![]()
Мног накратко, харесвам едно момиче, което от два дена има приятел, но ми каза че харесва повече мен, но ме притеснява че да за близо две - три седмици хересваше няколко човека 3-4.. и не и пука че сегашното гадже може да ревнува ако я види с друг ( само двамата на среща.. ) общо взето тфа..Първоначално написано от kremen4eto
същата работаПървоначално написано от Zaqkkk
![]()
глупостта около мен ме уморява
Притесняваш се колко и пука за приятеля ли? Или се притесняваш тя какви ги върши? Верно объркана работаПървоначално написано от Zaqkkk
![]()
Не бе , то така после и на мене ше прави..Първоначално написано от kremen4eto
П.С да дете съм - на 15г.. не знам и съответо и тя е дете..- на 14г.
Хайде още съвети..
пич ти все още не си я еб*л пък я обичаш
уат да фък>?
в повечето случаи момичетата се влюбват първи
а и тва с трите момчета ... курвенско-лапешко поведение което казва " незнам какво искам ,, този ли да ме бодне другия ли ... ?"
ти не я обичаш, а малката ви разиграва и тримата и кой знае колко още, има хляб в нея, но ти не й се връзвай!![]()
готин ник имаш![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Как би се оженил за човек,който познаваш от 1 месец или месец и половина?Ти първо не си го опознал.Каква сватба те гони?Първоначално написано от w0sh
Баща ми е предложил брак на майка ми на 2рия месец защото са му казали в работата, че ако го направи ще му дадат отпуск.Първоначално написано от sasha_90
Така че има всякакви случаи.
^е, това ме уби просто
какво ли не прави човек за малко почивка от натовареното ежедневие...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^ мерси![]()
Иначе, опитвам се да не я разиграм, и чесно казано, тя се влюби в мен, поне така казвам, тя дойде в нашата компания, така да се каже тя направави и първата крачка, т.е тя ме покани да излезем(просто нямах намерения да я свалям затова не бях първи), ии така, тя през целия месец, ме питаше дали харесвам някой, ала бала..
![]()
И все пак давайте още съвети, нямам нищо против..![]()
Хайде хора.... забравихте ме....![]()
Zaqkkk помня те от няква др тема...
и да няма смисъл.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
еххх ама и ти си един шаран......момето ви върти на малкия си пръст![]()
най-щастливата :PpP
Ти разлика между интерес , харесване и любов правиш ли ?