- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задържане на ерекцията
То и аз имам подобен проблем, но при мен всички самопсихоатаки се озаха фал.Е не ще и не ще. Даже лееекинко започнах и да губя височина.
Намеси се един общ приятел на мен и брат ми.Просто ги подслушах и!
А, бе ходих на докторв една частна клиника. В Он клиник ме консултира един д-р, страшен !пич.
Ученото си е учено!Поне засега съм марулка, пу да бегам, че ме чакат на легло!
чувал съм че като пиеш 1-2 мастики с шоколад и не можеш да свършиш после дълго време нз дали е вярно чувал съм от мн хора![]()
божке божке момчето казва че му спада не може да държи самолета вие глупави ли сте да му предлагате презервативи за издържливост той ви казва че не може да държи самолета дълго а вие му предлагате презервативи и шоколади а тези презервативи дюрекс перформ са за по продължителен секс![]()
![]()
![]()
Аз имам проблем с кръвното. Нямам проблеми с ерекцията, но от лекарствата ми губя ерекция. Личният ми лекар ме посъветва да потърся нещо на билкова осново, което да ми помогне. По форумите четох, че доста потребители са ползвали Вита Гра и са доволни от тях. Така че ти ги препоръчвам и на теб .Ето от тук си ги закупих : www.sexshop.bg .Вече четвърта поръчка правя, и определено проблема с ерекцията ми се реши.
И аз съм пробвал Vita Gra и много добре действат на ерекцията,а и пия алкохол и ги смесвам не е проблем и засега нямам странични ефекти,така че пробвай и ти !