.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Здравейте!

То и аз имам подобен проблем, но при мен всички самопсихоатаки се озаха фал.Е не ще и не ще. Даже лееекинко започнах и да губя височина.
    Намеси се един общ приятел на мен и брат ми.Просто ги подслушах и !
    А, бе ходих на доктор в една частна клиника. В Он клиник ме консултира един д-р, страшен !пич.

Ученото си е учено!Поне засега съм марулка, пу да бегам, че ме чакат на легло!

чувал съм че като пиеш 1-2 мастики с шоколад и не можеш да свършиш после дълго време нз дали е вярно чувал съм от мн хора

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ivan4ybmw
    чувал съм че като пиеш 1-2 мастики с шоколад и не можеш да свършиш после дълго време нз дали е вярно чувал съм от мн хора
    Абе нз за 1-2 мастики,нооо 1 литър уиски дейстава Пробвано е
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

ot doci

божке божке момчето казва че му спада не може да държи самолета вие глупави ли сте да му предлагате презервативи за издържливост той ви казва че не може да държи самолета дълго а вие му предлагате презервативи и шоколади а тези презервативи дюрекс перформ са за по продължителен секс

Cool

Аз имам проблем с кръвното. Нямам проблеми с ерекцията, но от лекарствата ми губя ерекция. Личният ми лекар ме посъветва да потърся нещо на билкова осново, което да ми помогне. По форумите четох, че доста потребители са ползвали Вита Гра и са доволни от тях. Така че ти ги препоръчвам и на теб .Ето от тук си ги закупих : www.sexshop.bg .Вече четвърта поръчка правя, и определено проблема с ерекцията ми се реши.

И аз съм пробвал Vita Gra и много добре действат на ерекцията,а и пия алкохол и ги смесвам не е проблем и засега нямам странични ефекти,така че пробвай и ти !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си