- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявал/а ли си ?
Хах ами опитвам се... но докато го намеря да съм сама ли?Първоначално написано от FunkyBoy
Някакси ми се иска да си имам приятел...
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ами да по-добре от колкото да лъжеш постоянно и да преебаваш човека ти няма съвест.Първоначално написано от glamouros
С приятелят ми с имаме уговорка-ако искаме да спим с някоя/няко друг,правим го,но сме си заедно.
Знам,че е спал с 2,познавам и момичетата,едната е много готина и точна мацка,даже сме приятелки.
Аз съм спала с друг веднъж,но не знам дали скоро ще се повтори.Сексът беше хубав,но пък си мислих за моето момче и някак си го намирам за безсмислено.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
на последната му връзка аз не съм изневерявала и почти съм сигурна ,че и той не е ,защото доста време прекарвахме заедно.А на първото ми гадже му изневерявах ,но и той го е правил пак и то не беше точно връзка.Зависи ,до колко обичам някой и зависи какво получавам насреща.Но според мен от 16 до 20-25 е прикалено рано за това да сме само с един.То ако не си пожевееш сега ,кога ще е като се омъжим и като родим ли.?Първоначално написано от sustav
sleda ot lubovta
Внимавай с километричните цитати.
kalpazanka
Oтговор на темата ли искаш или да правиш обстоен психологичен анализ на отговорилите... Хайде стига вече. На човек да му секне мерака да ви отговаря на темите! Обясних вече какво е положението...![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
пхах.. ако ще изневерявам винаги преди това бих прекратила настоящета връзка т.е няма да се води изневеряване..
никога не съм и няма.. то няма смисъл
не бих поискала разнообразие колкото и да ме е впечатлил някой, при положение, че си обичам момчето с което съм..
Не съм изневерявала. Просто не мога да си представя да гледам някого (който ме обича и го е доказал) в очите, да се преструвам, че съм щастлива и в същото време да лягам с друг.
По темата толкова.
Чувствайте се предупредени за километричните цитати.
betibarclay да очаква бан скоро.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Явно не си много напред с материала,сещам се поне 5 причини.Така като те гледам най-много да си изневерявал на дясната ръка с лявата.Първоначално написано от FunkyBoy
По темата: Не съм.
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
а по темата не съм
Не , нямало е на кого.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Не ... Никога .. за мен е безсмислено да изневерявам .... От изневерите само проблеми ... Ако поискам разнообразие спирам настояща връзка ! ... За мен изнневярата е безмислена .. тези които изневеряват да си помислят как биха се почувствали ако им изневери на тях човек който обичат наистина !!
Случвало се е, но като се замисля не съм държал на човека до мен, но сега не бих по никаква причина!
КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!
Не съм! Моят палавник също не е!:P
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Бих изневерила само за отмъщение. Примерно сигурна съм, че той е изневерил, не го късам, а му го връщам.
Не съм изневерявала досега, не са го заслужавали хората, които са били до мен. Ако ми е писнало от някого просто ще го зарежа и ще си правя к'вото с когото искам.
Не бих могла да си помисля дори да правя секс с друг мъж. Същото важи и за него. не мога да бъда с друг човек, докато сме още заедно. Нито 1 смислен аргумент няма да изневериш, ако държиш на половинката си, а ако не държиш на него/нея, просто няма да сте заедно. Докато сърцето ми му принадлежи, с тялото ми ще е същото. Спра ли да го обичам...нещата са други. 6 години не съм си помисляла за секс с друг.
Без коментар!!!!!!!!!Първоначално написано от Extremescream
![]()
Разни хора,разни идеали.Първоначално написано от sevdalina91
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Интересно...
Не,не съм изневерявала.Приятеля ми също не ми е.Всичко е тип-топ![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не съм изневерявала никога и нямам и намерение да го правя. Попринцип мразя изневерите и за мен начина, когато нещо не върви, е първо да поговоря с половинката си и ако наистина нещата не се получат да скъсаме и след това д правя каквото искам... Не знам да са ми изневерявали - възможно е, но знам, че не бих го простила ако разбера...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Повече от абсурд. Никога не бих изневерила.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()