.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Голям фен Аватара на glamouros

Re: Изневерявал/а ли си ?

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Цитирай Първоначално написано от sustav
    Никой не те критикува, защо виновна ли се чувстваш ?
    Щом не ти е достатъчен, защо си с него, защо трябва да го лъжеш ?
    Сигърно имаш някаква изгода каква е тя?
    Не, не се. Така ми се стори от емотиконката. Много е просто с единия ми е забавно, с другия мога да бъда сериозна. Но нито един от двамата не може да ме накара да изпитам, това, което изпитвам с другия. Не лъжа нито един от двамата - ако ме попитат, ще им кажа, къде ще ходя...
    А защо не си намериш някой, с който може и да ти е забавно, и да си сериозна?
    Хах ами опитвам се... но докато го намеря да съм сама ли? Някакси ми се иска да си имам приятел...
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Никой не те критикува, защо виновна ли се чувстваш ?
    Щом не ти е достатъчен, защо си с него, защо трябва да го лъжеш ?
    Сигърно имаш някаква изгода каква е тя?
    Не, не се. Така ми се стори от емотиконката. Много е просто с единия ми е забавно, с другия мога да бъда сериозна. Но нито един от двамата не може да ме накара да изпитам, това, което изпитвам с другия. Не лъжа нито един от двамата - ако ме попитат, ще им кажа, къде ще ходя...
    А защо не си намериш някой, с който може и да ти е забавно, и да си сериозна?
    Хах ами опитвам се... но докато го намеря да съм сама ли? Някакси ми се иска да си имам приятел...
    Ами да по-добре от колкото да лъжеш постоянно и да преебаваш човека ти няма съвест.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    С приятелят ми с имаме уговорка-ако искаме да спим с някоя/няко друг,правим го,но сме си заедно.
    Знам,че е спал с 2,познавам и момичетата,едната е много готина и точна мацка,даже сме приятелки.
    Аз съм спала с друг веднъж,но не знам дали скоро ще се повтори.Сексът беше хубав,но пък си мислих за моето момче и някак си го намирам за безсмислено.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ако да поради каква причина? Казали и/му?
    А ако на вас са ви как раязбрах те?
    на последната му връзка аз не съм изневерявала и почти съм сигурна ,че и той не е ,защото доста време прекарвахме заедно.А на първото ми гадже му изневерявах ,но и той го е правил пак и то не беше точно връзка.Зависи ,до колко обичам някой и зависи какво получавам насреща.Но според мен от 16 до 20-25 е прикалено рано за това да сме само с един.То ако не си пожевееш сега ,кога ще е като се омъжим и като родим ли.?
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на glamouros

Внимавай с километричните цитати.
    kalpazanka

Oтговор на темата ли искаш или да правиш обстоен психологичен анализ на отговорилите... Хайде стига вече. На човек да му секне мерака да ви отговаря на темите! Обясних вече какво е положението...
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    Русе
    пхах.. ако ще изневерявам винаги преди това бих прекратила настоящета връзка т.е няма да се води изневеряване..
    никога не съм и няма.. то няма смисъл
    не бих поискала разнообразие колкото и да ме е впечатлил някой, при положение, че си обичам момчето с което съм..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не съм изневерявала. Просто не мога да си представя да гледам някого (който ме обича и го е доказал) в очите, да се преструвам, че съм щастлива и в същото време да лягам с друг.
    По темата толкова.
    Чувствайте се предупредени за километричните цитати.
    betibarclay да очаква бан скоро.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не, не разбирам защо ако ходиш с някого и държиш на него, ще му изневеряваш с някой друг? А ако не държиш на него защо въобще ще ходите?
    Явно не си много напред с материала,сещам се поне 5 причини.Така като те гледам най-много да си изневерявал на дясната ръка с лявата.

По темата: Не съм.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не съм изневерявала. Просто не мога да си представя да гледам някого (който ме обича и го е доказал) в очите, да се преструвам, че съм щастлива и в същото време да лягам с друг.
    +1 На същото мнение съм .. и за приятеля ми знам, че не ми е изневерявал до сега
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Не, не разбирам защо ако ходиш с някого и държиш на него, ще му изневеряваш с някой друг? А ако не държиш на него защо въобще ще ходите?
    Явно не си много напред с материала,сещам се поне 5 причини.Така като те гледам най-много да си изневерявал на дясната ръка с лявата.

По темата: Не съм.
    а по темата не съм

Не , нямало е на кого.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    Sliven
    Не ... Никога .. за мен е безсмислено да изневерявам .... От изневерите само проблеми ... Ако поискам разнообразие спирам настояща връзка ! ... За мен изнневярата е безмислена .. тези които изневеряват да си помислят как биха се почувствали ако им изневери на тях човек който обичат наистина !!

Голям фен Аватара на Callisto
    Не и нямам намерение. Ако искам да направя нещо ще го кажа на гаджето си и ще го направя само и единствено, ако получа неговото разрешение. След като той знае, това не е измама.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Не
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Случвало се е, но като се замисля не съм държал на човека до мен, но сега не бих по никаква причина!
    КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!

Супер фен
    Град
    София
    Не съм! Моят палавник също не е! :P
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Бих изневерила само за отмъщение. Примерно сигурна съм, че той е изневерил, не го късам, а му го връщам.
    Не съм изневерявала досега, не са го заслужавали хората, които са били до мен. Ако ми е писнало от някого просто ще го зарежа и ще си правя к'вото с когото искам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не бих могла да си помисля дори да правя секс с друг мъж. Същото важи и за него. не мога да бъда с друг човек, докато сме още заедно. Нито 1 смислен аргумент няма да изневериш, ако държиш на половинката си, а ако не държиш на него/нея, просто няма да сте заедно. Докато сърцето ми му принадлежи, с тялото ми ще е същото. Спра ли да го обичам...нещата са други. 6 години не съм си помисляла за секс с друг.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    С приятелят ми с имаме уговорка-ако искаме да спим с някоя/няко друг,правим го,но сме си заедно.
    Знам,че е спал с 2,познавам и момичетата,едната е много готина и точна мацка,даже сме приятелки.
    Аз съм спала с друг веднъж,но не знам дали скоро ще се повтори.Сексът беше хубав,но пък си мислих за моето момче и някак си го намирам за безсмислено.
    Без коментар!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Случвало се е.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от sevdalina91
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Без коментар!!!!!!!!!
    Разни хора,разни идеали.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Интересно...
    Не,не съм изневерявала.Приятеля ми също не ми е.Всичко е тип-топ
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм изневерявала никога и нямам и намерение да го правя. Попринцип мразя изневерите и за мен начина, когато нещо не върви, е първо да поговоря с половинката си и ако наистина нещата не се получат да скъсаме и след това д правя каквото искам... Не знам да са ми изневерявали - възможно е, но знам, че не бих го простила ако разбера...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Повече от абсурд. Никога не бих изневерила.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си