- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-голямата жена с която сте правили секс
аз бях на 23 тя на 36 само една вечер бях с нея след това вторият път само орално
Първоначално написано от jimei
![]()
повече от педофил![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Обичам трупове и фекалии също така.Първоначално написано от DREAM95
2 Дед Гърлс, 1 къп.
еми около 5 години
cscs
Браво бе, комик, забавен си, ама много. Нищо, че си копирал поста над твоя.Първоначално написано от radoslavv
Еми аз до сега съм брулил само по-малки![]()
Schhh! Hear the silence...
Браво само големи батковци да та брулят![]()
С по-голяма не съм правил секс но веднъж една на 19 т. е. 2-3 години по-голяма ми е духала
Е хем не си бил с по-голяма,хем с тригодини по-голяма ти е духала.Нещо май-май се обърка?![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
миии 5 години макс по голяма и до 4 по малка на 16 съм ако има зна4ение
с 12 годишна ли бе![]()
Метър и деветдесет сто и трийсе килограма викам си сега ей тая ми е ба мойта мама ...
Обичайте се ;]]
Ами като бях на 15-16 поебавах една 21 годишна. Ама бешеее голяма и на години и на сланини![]()
Метър и деветдесет беше висока , а аз едва 170 см , може и по малко да съм бил не зная. Оная си беше голям дънер.....истински хипопотам. Абе все едно имаше буре в гащите. Ама пък имаше ебати големите цици....на едната да легнеш , а с другата да се завиеш. Толкова по грамадна изглеждаше от мене , че ако ни види някой прегърнати в тъмното ще ни помисли за дете и майка
![]()
Бахти мутанта ...пуууу![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
На какво се подлагат мъжете за едните цици...![]()
Първоначално написано от kremen4eto
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
В смисъл не сме правли стандартен само ми е духалаПървоначално написано от rali4ka1
![]()
сиг е била над 40
не знам и не искам да знам
не се изказвай неподготвен,прасе
аз пък като бях на 15 го направих с 21 годишна словенка на плажа
аз съм на 20 . . тя беше на 41, но адски запазена . . . нещо като Мадона да речем . .
неее, няква бабичка с увиснали сланини, с увиснали цици, с 3 декара гъз . . .
мацката беше 50-55 килограма . . .
поне осъществих едната си сексуална мечта - да е с някоя по-голяма от мен . . .
сега вече т'ва няма да ми е в главата . . .![]()
една перверзна учителка по англииски на 36 маи беше...малко и бяха виснали ма иначе друсаше яко крушата![]()
Големи ебачи са се събрали в тоя форум.
You're frozen
When your heart's not open..
метър на метър![]()