.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен Аватара на unknown7
    Град
    --

Училища. Имам нужда от по-бързи отговори. Благодаря

Така благодаря предварително имам нужда да ми изброите няколко училища за рисуване. Не керамика. Не компютърна графика - РИСУВАНЕ. Сега търся обаче нищо хубаво не намирам , надявам се да ми помогнете ще бъда много благодарна !
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Сценични кадри Пловдив

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Maй забравих да допълня. Трябва ми да е в София .прием след 7 клас.
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    1. Бившото ми даскало - 51 СОУ Елисавета Багряна. Хубаво си е училището, задния двор си е като парк, предния е голям, даскалото си е модерно, хубаво, приятни учители. Много си го обичам, но не знам дали ще ти допадне. Има сайт в нета

2. СХУПИ - приложното -> За него знам, че също е с рисуване

3. НПГПФ - Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография - може би не ти трябва това, но ти го давам като вариант.. пак се рисува
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Благодаря ти аз малко закъсняла но звъннах в 1 Соу. И се опитвам да се свържа с СХУПИ за полиграфия и фотография знам,че училището е хубаво но хората вътре не са много дружелюбни не знам до колко е вярно това. А 51 Мисля, че ми е доста далече.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от unknown7
    Благодаря ти аз малко закъсняла но звъннах в 1 Соу. И се опитвам да се свържа с СХУПИ за полиграфия и фотография знам,че училището е хубаво но хората вътре не са много дружелюбни не знам до колко е вярно това. А 51 Мисля, че ми е доста далече.
    за фотографията и полиграфията е точно обратното. Една приятелка учи там- хората са добре, но училището е кофти - самата сграда.. а може би и учителите. успех
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Много съм Ви благодарна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си