.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    може ли да си фанеш гаже 12 годишно..
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Леле мале 12 годишна .... Бягай далече!-това е моят съвет!
    На 12,13,14 години момичетата са много опасни.На тази възраст повечето си нямат идея какво искат (на 14-15 започват да се осъзнават),драматизират и ти вдигат скандали за най-малкото нещо.Само могат да ти натровят нервите ....

Прекалено е малка за теб.Трябва да си търсиш момиче на твоите години.Сигурно няма да е много лесно ,защото повечето са на мнение ,че са много интелектуално извисени ,а си нямат идея в каква голяма заблуда са .... Но ако си решил да останеш с твоята шестокласничка не мога да ти помогна....
    +1 Затова е най-добре да излизаш със 15-16-17 годишни .. тия малките са пълни лигли , особено на 12
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от D0tty
    А ти всъщност казал ли си го това?

А и да си, не вярвам на 12 да ти пусне НЕВЪЗМОЖНО Е!
    мисля, че всичко е възможно вече :]]]

+ това е на 12... сигурно още ходи права под масата ... а ще говори за любов и ще прави секс
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Re: ГОЛЯМ ГЛУПАК...

Цитирай Първоначално написано от nastyboy
    Аз съм момче на 15 години и си имам/х гадже на 12. Всичко започна вчера. Обадих и се към 10:30 и тя беше ядосана, попитах я защо, а тя ми каза, че била бясна понеже съм казал на едно момче, че не съм я е*ал защото е твърде малка, после тя намекна, че съм бил с нея само заради това (което всъщност изобщо не е така) и аз и отговорих "Не съм с теб само заради това", но нямах това в предивд (опитах се да кажа, че изобщо не съм с нея заради това). Сега като и се обадя, тя не иска да ме изслуша и като и кажа да не ми се сърди тя отговаря "Защо?! За да ми кажеш следващия път същото?!", а аз и казвам, че няма да има следващ път. След това ми каза, че съм прав за това, че няма да има следващ път, зщото нямало вече нищо между нас, след това каза, че бърза и ми затвори.

Не знам какво да правя, обичам я и не мога да си позволя да я загубя.

Дайте някакъв съвет!
    Моля без постове от рода на "зарежи я"; "забрави я" и т.н...
    Тя тази на 12 години развила ли се,е вобще физически

Град
    София
    уахаха така не с ебях смял отдавна, с цяла диафрагма!

Голям фен Аватара на notlike
    Темата може да се заключи, всичко ми стана ясно... Тя ми прости, но скъсахме... Онзи, който и го е казал си призна, че тя го е накарала да ми намери някакъв косур, за да може по-лесно да скъса с мен... Е, изяснихме се, но това не съм го очаквал от нея...
    Точно затова не се захващай с пикли, а мисли за сериозна приятелка. Такива лапета са жалка гледка и просто гледат да изпъкнат с някой батко, за да им порасне егото. Въобще да не ти пука за нея. Колко нерви ще трошиш... вземи си една бира и я изпий с кеф. Както казва наръчника "Защо бирата е по-хубава от жената", единият съвет гласи това "Бирата никога не лъже и не се оправдава"
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Темата може да се заключи

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си